Προς το περιεχόμενο

Κατάλευκο Ehternet καλώδιο

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωχ ναι, τί λέω κι εγώ! σωστά άρα μόνο στη μεταφορά αρχείων μέσα στο δίκτυο εάν καταλάβω καθυστέρηση ε?

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
όσο μπορώ θέλω να περιορίσω τις συχνότητες μέσα στο σπίτι, γενικώς από τη ζωή μου!

Dekto alla apo tin stigmi pou exeis kinito (pou upothetw oti exeis) kai apo tin stigmi pou kai esi na min exeis kinito exei o geitonas, to wireless den einai tipota brosta sta kinita.

Tespa egw tha sou elega na baleis 2 wireless kartoules 108mbps gia na mporeis na kaneis copy paste megala arxeia xwris na argoune para polly. Kai otan den to xrisimopoieis mporeis na to apenergopoieis.

Einai polly pio megalo to kostos apo to kalodio apla ksemplekeis polly grigora kai eukola xwris mastoremata kai treksimo gia na breis to katalhlo kalodio.

Δημοσ.

για το κινητό έχεις δίκιο καμία αντίρρηση αλλά όσο λιγότερα τόσο καλύτερα, άσε που τίθεται και θέμα ασφάλειας με το wireless ή όχι?

Δημοσ.

γιατί δεν βάφεις τον τοίχο; :mrgreen::-D

Πάντως τσάμπα παιδεύεσαι. Βάλε ένα αυτοκόλλητο καναλάκι από πάνω και θα είσαι μια χαρά.

Δημοσ.

βάψιμο ε? χαχα θα το έκανα αλλά είναι φρεσκοβαμμένο το σπίτι.

anyway έλεγα να μην μπώ στη διαδικασία να αγοράζω και να τοποθετώ επιπρόσθετα κανάλια κλπ. απλώς θα πρέπει να βρώ άσπρο UTP ή να βάλω τηλ. καλώδιο

Δημοσ.
για το κινητό έχεις δίκιο καμία αντίρρηση αλλά όσο λιγότερα τόσο καλύτερα, άσε που τίθεται και θέμα ασφάλειας με το wireless ή όχι?

To asirmato mporeis na to klidwseis apo 4 meries. Wep Key, Wireless Isolation, Mac address list kai na kaneis Hide to SSID.Koinws o alos prepei na einai polly spirto gia na to spasei. Alla sigoura to ensirmato einai apolutws safe.

γιατί δεν βάφεις τον τοίχο; :mrgreen::-D

LOL ... kalo kalo!!! :) :-D:mrgreen: :lol:

Δημοσ.
κάλεσε την tan electronics, 210-9579711

σύμφωνα με κατάλογό τους που έχω (της ASSMANN) έχουν λευκό utp μέχρι 30m... τώρα αν είναι και σε στοκ...

Λόγω της θερμής συζήτησης περί χρωμάτων ίσως δεν το είδες...

Αν και το βάψιμο του δωματίου φαίνεται πολύ καλή ιδέα!

Πέρα από την πλάκα όμως και εγώ πιστέυω ότι το μικρό αυτοκόλλητο καναλάκι είναι ότι πιο διακριτικό. Ούτε να καρφώνεις ούτε τίποτα!

Δημοσ.

@ Vatos Locos, diladi se kalwdio diktiou xrisimopeiw mono to portokali kai to prasino zeugos, kalo auto :D

Kai sto tilefwniko ta 4 vismata ta sindew sto clipsaki tou diktiou mono stis 8eseis 1-2-3-6 gia straight.

Ekei sto cross me berdepses, sindew ta 4 kalodiakia tou tilefwnou stis 8eseis 1-2-3-6 apo tin mia akri kai sthn alli einai me thn seira 3-6-1-2, swsta?

Alla sigoura to ensirmato einai apolutws safe.
Tipota den einai apolitws safe :-P

Apla 8a mou peis mesa sto spiti sou pios 8a mpei?

Den einai nte kai kamia etairia.

Δημοσ.

έτσι όπως τα λες απλά σκέψου ότι έχουμε ένα cross καλώδιο και το κόβουμε στην μέση να του βάλουμε 2 κλίπς RJ11 τότε στην μέση το καλώδιο όπως και να είναι δεν μας νοιάζει αρκεί το 1 από την μια μεριά να καταλήγει στο 3 του αλλουνού και πάει λέγοντας ;)

Δημοσ.

Ειχα δει καπου την καλυτερη λυση !!

Σοβατεπι (ξερετε αυτο που ειναι στην γωνια τοιχου και πατωματος) το οποιο απο μεσα ηταν καναλι για καλωδια!

Πιο διακριτικα δεν υπαρχει.

Νομιζω το βγαζει η Legrand αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

Δημοσ.

ωραία λύση αλλά για πριν τελειώσει η οικοδομή γιατί τώρα δεν λέει να πάει να αλάξει όλα τα σοβατεπιά του σπιτιού του για 20 μέτρα καλώδιο :D

Δημοσ.

Λοιπόν συνοψίζοντας, νομίζω οι καλύτερες λύσεις η οποίες ανταποκρίνονται στα δικά μου δεδομένα είναι:

a) είτε να βάλω τηλεφώνου καλώδιο, άσπρο και πλακέ άρα περνάει κάτω από πόρτες άνετα χωρίς τρύπες στους τοίχου

B) είτε να πάω σε κάποιο μεγάλο κατάστημα με ηλεκτρολογικό υλικό και να αναζητήσω κάτασπρο UTP καλώδιο αφού τελικά μου βεβαιώσατε πως υπάρχει και σε διάφορα χρώματα κιόλας!

thanx guys

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...