zoranb Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Υπάρχει καλώδιο για δίκτυο Ethernet άσπρο? Όχι κρεμ, όχι γκρί αλλά άσπρο! Και εάν υπάρχει πώς λέγεται ο τύπος?
coolworm Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 etsi legontai ta cables diktyoy alla exei ta UTP kai FTP, ego exo dei gia sigoyra kataleyko FTP
zoranb Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Θα με τρελάνουν κάποιοι πωλητές, πήγα και ρώτησα και να επιμένει πως δεν υπάρχει κατάλευκο UTP. Επιχειρηματολόγισε μάλιστα λέγοντας πως, επίτηδες δεν υπάρχει ώστε να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα ηλεκτρολογικά καλώδια. Ε τί να κάνω τον πίστεψα (δεν είχα λόγο και να μην) και έφυγα με την απορία!
kx5 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Σε ηλεκτρολογικό κατάστημα (Καυκάς, Κωνσταντακάτου κτλ) και θα βρεις λευκό.
zoranb Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 kx5 έχεις βρεί εσύ τέτοιο κατάλευκο, απλό utp ή είναι θωρακισμένο?
kx5 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 ftp θωρακισμένο αλλά δεν έχω ρωτήσει για utp Για την ακρίβεια έψαχνα για κίτρινο utp.
fits13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Signwmi theleis na pareis ena kalwdio diktioy(ethernet) lan kai exeis kolisei sto xrwma!!!! Ma kala re pedes as sovareftoyme ligo...
zoranb Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 και είναι κατάλευκο? άσπρο σαν το γάλα ρε φίλε? Signwmi theleis na pareis ena kalwdio diktioy(ethernet) lan kai exeis kolisei sto xrwma!!!! Ma kala re pedes as sovareftoyme ligo... κοντός ψαλμός αληλούια φίλε μου, γιατί δεν ρωτάς γιατί το θέλω κατάλευκο, αλλά κρίνεις με τη μία, ή ότι πρέπει να σοβαρευτούμε? ε? βιάζεσαι?
firewalker Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Signwmi theleis na pareis ena kalwdio diktioy(ethernet) lan kai exeis kolisei sto xrwma!!!! Ma kala re pedes as sovareftoyme ligo... Τόσο περίεργο σου φαίνεται; Μπορεί να θέλει να το περάσει μπροστά από λευκό τοίχο και να μην θέλει να κτυπάει άσχημα στο μάτι.
warchief Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Και άσπρα υπάρχουν, και κόκκινα, και πράσινα, και κίτρινα και μπλέ και δεν έχει σχέση αν είναι ftp/utp.
kx5 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δυστυχώς δεν είναι λευκό σαν το γάλα. Δεν αποκλείεται να βρεις όμως ή να το παραγγείλεις (σε κουλούρα άνω των 300 μέτρων ). Παλαιότερα που χρειαζόμουν λευκό ώστε να το περάσω στο σαλόνι του σπιτιού μου δεν έβρισκα και χρησιμοποίησα αναγκαστικά πλαστικό κανάλι.
zoranb Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Τόσο περίεργο σου φαίνεται; Μπορεί να θέλει να το περάσει μπροστά από λευκό τοίχο και να μην θέλει να κτυπάει άσχημα στο μάτι. ακριβώς αυτό ρε φίλε, ευχαριστώ για την κατανόηση! Και άσπρα υπάρχουν, και κόκκινα, και πράσινα, και κίτρινα και μπλέ και δεν έχει σχέση αν είναι ftp/utp. εάν υπάρχει κανείς που να καταλαβαίνει τον πόνο μου και υπεύθυνα να ξέρει πού μπορώ να βρώ λευκό (χρώμα τοίχου ) καλώδιο για Ehtnernet δίκτυο ας μου στείλει pm με δ/νσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.