Προς το περιεχόμενο

Kαλώδια d-sub

frappes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exω δυο ερωτησεις σχετικα με τα γνωστα μπλε καλωδια συνδεσης με το monitor(d-sub). Με αφορα για τη συνδεση PC με LCD TV.

Πιο συγκεκριμενα, στη σελιδα του πλαισιου

http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=1&category=41538616

υπαρχουν ενα

"καλώδιο μεταφοράς εικόνας, 15 pins αρσενικό σε 15 pins αρσενικό μήκους 1,8 μέτρων" με 3.99€

και ενα

"καλώδιο μεταφοράς εικόνας, υψηλής ποιότητας 15 pins αρσενικό σε 15 pins αρσενικό μήκους 1,8 μέτρων" με 4.99€

1. και τα δυο αυτα φαινομενικα ειναι ιδια οποτε αναρωτιεμαι το 1€ παραπανω ποσο "υψηλη ποιοτητα" επιπλεον μπορει να δωσει:confused:

Για το "καλώδιο μεταφοράς εικόνας, υψηλής ποιότητας" υπαρχει και η προεκταση του:

"Προέκταση καλωδίου μεταφοράς εικόνας, υψηλής ποιότητας 15 pins αρσενικό σε 15 pins θηλυκό μήκους 3 μέτρων. Χρησιμοποιείται για να προεκτείνει ένα καλώδιο σύνδεσης οθόνης με Η/Υ" με 7.99€

2. Η προεκταση καλωδιου μπορει να χρησιμοποιηθει και απο μονη της για τη συνδεση pc με lcd τηλεοραση απ τη στιγμη που εχει και θυλικο και αρσενικο στα 15pins, σωστα? Εγω εχω παρει το "απλο" καλώδιο μεταφοράς εικόνας και την προεκταση του "υψηλης ευκρινειας" καλωδιου, να βαλω κατευθειαν τη προεκταση ? (για την ωρα την εχω δωσει σε καποιον φιλο).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...