Sadman Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Loipon exw enan P4 sta 3.2ghz kai ma mboard Asus p4p800 ebala to programma pou eixe gia overclk kai otan kanw overclk panw apo ta 3.9ghz to pc mou kolaei kai bgazei mia ble othoni me kati kinezika grmata kai meta apo liga seconds kanei restart mipwss kserete gt??
Vassilis_X Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Pithanon na kleinei epeidi den adexei sti thermokrasia pou anebazei sta 3.9.. prospathise sta 3.5.. anoikse kai to kouti sou na vgainei kai i thermotita.. otan vgainei mple simainei kapoia blabi systimatos.. tis poio poles fores otan den exei na dosei ta volt ta apetoumena.. sta 3.9 thelei alla colt sto pyrina tis cpu..
george_o/c Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Για να δουλέψει στα 3.9 stable και με λογικές θερμοκρασίες, νομίζω θες καινούργια ψύκτρα π.χ δες εδώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806164 και φυσικά χρειάζεται να ανεβάσεις και τα volt ώστε η cpu σου να παίρνει περισσότερο ρεύμα, πράγμα εφικτό και μέσω BIOS. Καλύτερα άσε τα προγράμματα........
Vatos_locos Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 τι του λέτε ρε παιδιά του παιδιού τι σχέση έχει να ανοίξεις τo κουτί σου για να φύγει η θερμοκρασία ok ότι θέλει ψύχτρα από ένα σημείο και μετά ναι μαζί σας είμαι αλλά μην λέμε ότι θέλουμε με software oc τι περιμένετε και που φτάνει τα 3.5 είναι θαύμα αν δεν παίξει με τους διαιρέτες και τις τάσης δεν πρόκειται ποτέ να τα περάσει οπότε oc μόνο από βίος έτσι για χαβαλέ στα 3.9 οι μνήμες του πεδίου τι συχνότητα λέτε να έχουν ? θα αντέχουν με διαιρετή 1/1 ? γιατί τρώει BSOD ? φίλε Sadman κάνει oc από βίος ανέβαζε σιγά σιγά fsb και πρόσεχε τις μνήμες σου να μένουν μέσα στα όρια που μπορούν να είναι σταθερές ανοίγεις το μηχάνημα σου τεστάρεις αν είναι σταθερό αν ναι δίνεις fsb αν όχι δίνεις λίγο τάση στον cpu συ και τεστάρεις αν είναι σταθερό αν ναι πάλι fsb πάνω προσέχοντας πάντα θερμοκρασίες/χρονισμούς μνημών αν τις θες ψιλά θα χρειαστείς να τσιμπήσεις και εκεί τάση αλλά οι θερμοκρασίες θα ανεβαίνουν
george_o/c Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Vatos έχεις δίκιο και εμείς αρχάριοι είμαστε ακόμα αλλά όσο περνά ο καιρός μαθαίνουμε περισσότερα
Vatos_locos Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 george_o/c προς θεού δεν την λέω σε κανένα όπως βλέπεις έβαλα και προσωπάκια για να μην παρεξηγηθώ και πιο πολύ δεν αναφέρθηκα στο δικό σου ποστ γιατί όπως βλέπεις πάνω κάτω λέμε τα ίδια
george_o/c Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 ναι ρε συ δεν παραξηγήθηκα όλα ΟΚ :-D Τώρα να σε ρωτήσω κάτι. Εδώ και πολύ καιρό έλεγα πως θα κάνω ανάβάθμιση και μαζεύω συνεχώς λεφτά αλλά πάντα βρίσκομαι σε δίλημμα. Μέχρι στιγμής έχω 600€ και δεν ξέρω. Να επενδύσω στον Northwood 3GHz me 1GB (2x512) Kingston 400MHz kai mobo Intel D865Perl??? Δεν clockaretai omos to gamh***o oute me SetFSB (mou to eixes proteinei paliotera) oute me tipota. Γιατί και εγώ σα καλό παιδάκι θέλω να ασχοληθώ λίγο σοβαρά με το ο/c τώρα το καλοκαίρι γιατί έρχεται μετά η 3η Λυκείου... Ο αδερφός μου με συμβουλεύει να τα κρατήσω και του χρόνου που θα έχω μαζέψει και άλλα να τα χώσω σε ένα καλό σύστημα που θα είμαι πρώτα ο Θεός και φοιτητής. Τι να κάνω???
Vatos_locos Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 άκου τον αδερφό σου δέν αξίζει να δώσεις λεφτά σε τέτοια μηχανήματα πια αν έχεις κανένα καλό τροφοδοτικό σου φτάνουν οι δίσκοι σου τότε με 100 ευρώ πάρε μνήμες απο το πλαίσιο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=964743 χτύπα ένα μέτριο board και περίμενε να τσιμπήσεις κανέναν μεταχειρισμένο C2D και είσαι άρχοντας
Strategos Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 οι prescott πανε μεχρι 3.6ghz ανετα χωρις ρευμα, τωρα μπορει να ανεβαζει και θερμοκρασιες επειδη ισως να ειναι κλειστος ο χωρος απο τις πλευρές του(το ειχα παθει εγω μια φορα με επιπλο της neoset).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.