Προς το περιεχόμενο

Ελλατωματικό drive Xbox 360...

pappous_soulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν ούτε απο ένα χρόνο ένας φίλος μου αγόρασε ένα 360 το οποίο τελικά αποδείχτηκε οτι ήταν απο εκείνες τις προβληματικές κονσόλες του 2005. (με πρόβλημα στο drive δηλαδή...)

Το θέμα είναι τώρα οτι ο φίλος μου τσίπαρε το Xbox πριν αρκετό καιρό,και πριν κανα μήνα αρχίσαν τα προβλήματα με το drive.

Στην αρχή άρχισε να κάνει προβλήματα με συγκεκριμένα παιχνίδια και όσο πέρναγε ο καιρός γίνονταν πιο έντονα.

Ενώ λοιπόν αρχικά δεν διάβαζε μερικά παιχνίδια με την μια,τώρα δεν τα διαβάζει καθόλου.

Και όσο περνάνε οι μέρες αρχίζει τα προβλήματα και σε άλλα παιχνίδια.

Το παιδί θέλει να το επισκευάσει αλλά δεν έχει την εγγύηση πια,απ'τη στιγμή που η κονσόλα είναι "πειραγμένη".

Τι μπορεί να κάνει? :confused:

Δημοσ.
Πριν ούτε απο ένα χρόνο ένας φίλος μου αγόρασε ένα 360 το οποίο τελικά αποδείχτηκε οτι ήταν απο εκείνες τις προβληματικές κονσόλες του 2005. (με πρόβλημα στο drive δηλαδή...)

Το θέμα είναι τώρα οτι ο φίλος μου τσίπαρε το Xbox πριν αρκετό καιρό,και πριν κανα μήνα αρχίσαν τα προβλήματα με το drive.

Στην αρχή άρχισε να κάνει προβλήματα με συγκεκριμένα παιχνίδια και όσο πέρναγε ο καιρός γίνονταν πιο έντονα.

Ενώ λοιπόν αρχικά δεν διάβαζε μερικά παιχνίδια με την μια,τώρα δεν τα διαβάζει καθόλου.

Και όσο περνάνε οι μέρες αρχίζει τα προβλήματα και σε άλλα παιχνίδια.

Το παιδί θέλει να το επισκευάσει αλλά δεν έχει την εγγύηση πια,απ'τη στιγμή που η κονσόλα είναι "πειραγμένη".

Τι μπορεί να κάνει? :confused:

οι του 2005 είχαν άλλο πρόβλημα όχι στο drive. αυτο που έχει να κάνει είναι ο γνωστός πλέον μονόδρομος πλέον στους grmods
Δημοσ.
...μονόδρομος πλέον στους grmods

Ποιοι είναι αυτοί?Μπορούν να επισκευάσουν την κονσόλα?Να υποθέσω οτι είναι στην Αθήνα...ε?

Δημοσ.

εφοσον το ανοιξε με το τορξ κατσαβιδι νο10,

να δοκιμασει να ανοιξει το dvd drive να το ξεσκονισει...

εγω το εκανα, αν θυμαμαι καλα με το νο9 και εβγαλα αρκετη βρομιτσα απο μεσα και ετσι τα ελαχιστα... οχι κολληματα, αλλα δυσκολιες που ειχε στο αρχισει να διαβασει καποια δισκακια...

με αυτο τον τροπο διορθωθηκε........

Δημοσ.

Το θέμα όμως είναι ότι τα 4 αυθεντικά παιχνίδια που είχε πάρει πριν το τσιπάρει (G.R.A.W. - Burnout Revenge - Saints Row - PGR 3) του τα παίζει μια χαρά.

Δεν πιστεύω άραγε να είναι θέμα σκόνης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...