Προς το περιεχόμενο

Είναι αλήθεια για την ON?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μια ερώτηση από περιέργια. Το ίδιο δεν κάνει και η Vivodi???

Σου δίνει το modem και δεν έχεις ούτε username ούτε password. Απλά κάνεις Install τους drivers για το Router, στον υπολογιστή σου και τέλος.

Απο ποτε το κανει αυτο βρε παιδια?Εγω εχω ενα χρονο τωρα Vivodi και μαλιστα εχω αλλαξει και modem με router του ΟΤΕ.Το συνδεσα στην Ethernet και μπηκε κατευθειαν.Και φυσικα εχω και password και username που τα γνωριζω.

Δημοσ.

H 8080 ειναι απο τοτε κλειστη ;)

Ακομη:

Καποιος/οι ειναι λαθος σε περισσοτερα απο ενα σημεια...

Δε θα ασχοληθω.

Ανατρεξτε σε περιοχες που υπαρχουν ενεργοι user της ον να δειτε την real φαση.

Γενικα η ον θελει λιγο ψαξιμο. Ηelp απο users της θα βρειτε ;)

Οι υπολοιποι καλυτερα να μιλανε με μετρο αν δεν εχουν δει στην πραξη, τι ακυρα εμαθαν και δυστηχως τα μεταφερουν σε αλλους...

over n out

Δημοσ.
Ένα θα σας πω, σπούδαζα Αγγλία για 4 χρόνια. Είχα Internet με ταχύτητα T3, και είχα περιόδους που κατέβαζα από DC++ και με 5 ΜΒ/s. Το σύστημα μου κόλλαγε στην κυριολεξία, αλλά ήταν Αγγλία. Να φανταστείτε για εκείνους η πρώτη σύνδεση που κάνουν στα σπίτια τους είναι Cable και T1. H ADSL γι αυτούς είναι όπως είναι η PSTN για εμάς. Τέλος πάντων δεν πιστεύω να γίνουμε και εμείς κάπως έτσι. Κι αν γίνουμε ποτέ, θα είναι μετά από πολλά χρόνια. Αλλά όπως είπαμε, δεν δουλεύει τίποτα στην Ελλάδα.... Η Ελλάδα, η χώρα της αρπακτής.....

Keep Walking....!

Όταν λες T3 τι εννοείς δηλαδή..?

Δημοσ.

charis_k,η 8080 έκλεισε,και άνοιξαν κάποια άλλη!

αυτό που βλέπω από χρηστες της συγκεκριμένης εταιρείας,είναι συνεχή παράπονα, καταγγελίες κλπ,και επίσημες απαντήσεις από την ΟΝ ,καμία...

εδώ κ καιρό,έχιε πει,ότι ΘΑ βγάλει ανακοίνωση - απάντηση!

και κάτι τελευταίο! το ενδεχόμενο να μην θέλει ένας πελατης να ψαχτεί με τη βοήθεια άλλων πελατών,αλλά να μπορεί να κάνει μόνος του ότι χρειάζεται, γιατί να το αποκλείσει η ΟΝ με τους χειρισμούς της? (κ γιατί username k password δεν είναι στα χέρια του πελάτη,αλλά της ΟΝ?)?

τέλος πάντων, περί ορέξεως, κολοκυθο...ντολμαδες!

Δημοσ.

κοιτα...

Γενικα,

πολλοι ειναι ευχαριστημενοι και πολλοι οχι.

Οι ρυθμισεις ενος ρουτερ για ασφαλες wifi πχ

οι δυσαρεσκιες κτλ

ο Ποτε να κανει τους αλλους isp να υποφερουν

ειναι θεματα που υπαρχουν παντου.

Αλλα iptv ,που θα το πω, την εχω γραμμενη,

σταθερο D/L με 1200 ΚΒyte :-D 7 μερες την εβδομαδα,

και ευτυχια μακρια απο τον Ποτε, δεν συναντας ευκολα.

Δεν υπαρχει θεμα ασφαλειας και να σου πω και κατι αλλο,

με το wag200g μου εχουν φαει ολοι πορτα και οι πορτες μου, ειναι δικες μου ;) .

Στην τελικη εχω καλυτερο ρουτερ ;) και μαλιστα δικο μου. Τα ξενα δεν τα ηθελα ποτε ;)

Δημοσ.
Όταν λες T3 τι εννοείς δηλαδή..?

Ιδανικά όταν είσαι συνδεδεμένος με Τ3 η ταχύτητα είναι 44,736 ΜΒ/s.

Δηλαδή σε ιδανικές συνθήκες μια ταινία DIVX που χωράει σε ένα CD-Rom (700 MB), μπορείς να την κατεβάσεις σε 2 λεπτά....!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προσωπικά εγώ κατέβαζα πολλές φορές ταινίες τότε, από DC++ και Kazzaa σε περίπου 15 λεπτά...!!!

Πράγμα που στην Ελλάδα είναι φανταστηκές οι ταχύτητες αυτές. Πρώτα θα στείλουμε πύραυλο στο φεγγάρι και μέτα θα αποκτήσουμε γρήγορη πρόσβαση στο Internet....

Keep Walking.....

Δημοσ.
κοιτα...

Γενικα,

πολλοι ειναι ευχαριστημενοι και πολλοι οχι.

Οι ρυθμισεις ενος ρουτερ για ασφαλες wifi πχ

οι δυσαρεσκιες κτλ

ο Ποτε να κανει τους αλλους isp να υποφερουν

ειναι θεματα που υπαρχουν παντου.

Αλλα iptv ,που θα το πω, την εχω γραμμενη,

σταθερο D/L με 1200 ΚΒyte :-D 7 μερες την εβδομαδα,

και ευτυχια μακρια απο τον Ποτε, δεν συναντας ευκολα.

Δεν υπαρχει θεμα ασφαλειας και να σου πω και κατι αλλο,

με το wag200g μου εχουν φαει ολοι πορτα και οι πορτες μου, ειναι δικες μου ;) .

Στην τελικη εχω καλυτερο ρουτερ ;) και μαλιστα δικο μου. Τα ξενα δεν τα ηθελα ποτε ;)

Θα μας πεις λοιπόν charis_k τι ρυθμίσεις έκανες στο routerακι σου...?

Για να πράξουμε και μεις ανάλογα...

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Θα μας πεις λοιπόν charis_k τι ρυθμίσεις έκανες στο routerακι σου...?

Για να πράξουμε και μεις ανάλογα...

Ευχαριστώ!

Σε ποιο ρουτερ θελεις να κανεις τι, κι εφτασε ;)

Δημοσ.

Έχω δύο ρουτεράκια, το ένα είναι της Intracom παλιό, το οποίο το χρησιμοποιούσα για το Internet απο την HOL.

Και ένα ασύρματο ρουτερ της Sitecom WL-160....

Δεν είναι και τα πιο δημοφιλή, αλλά αν μπορώ να κάνω ρυθμίσεις σ'αυτα θα ήταν το καλύτερο μη παω να δείνω κι άλλα λεφτά.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Έχω δύο ρουτεράκια, το ένα είναι της Intracom παλιό, το οποίο το χρησιμοποιούσα για το Internet απο την HOL.

Και ένα ασύρματο ρουτερ της Sitecom WL-160....

Δεν είναι και τα πιο δημοφιλή, αλλά αν μπορώ να κάνω ρυθμίσεις σ'αυτα θα ήταν το καλύτερο μη παω να δείνω κι άλλα λεφτά.

Ευχαριστώ!

To intracom αστο καλυτερα...

Το αλλο δεν βρισκω αν υποστηριζει adsl2+

Παντοσ και αν φτανει μονο μεχρι g.dmt(adsl)

ή adsl2 kai pali θα παιξει, αλλα δεν 8α συγχρονισει ποτε στα 10Μβ αλλα μεχρι 8Μβ

οι ρυθμισεις που χρειαζονται ειναι εδω:

http://www.adslgr.com/forum/attachment.php?attachmentid=17750&d=1180028864

pass: on

απο εκει και περα 8α μπορεις να κανεισ οτι port forward θελεις ;)

Ποτε μην ξεχνας να ασφαλιζεις το wifi (για ολους τους router ολων των isp) με wap encryption καλυτερα ή wap2, dissable ssid broadcast και ενεργοποιεις το mac filter αν υπαρχει για να παιρνουν προσβαση μονο οι mac addresses που θελεις εσύ;)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ξερει κανεις ποια ειναι η νεα ανοιχτη πορτα που πηρε την θεση της 8080. Αν ξερει καποιος ας μου στειλει pm.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...