Προς το περιεχόμενο

Είναι αλήθεια για την ON?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λίγες μέρες μου ήρθε ενα μαιλ με κάποιες πληροφορίες για την on telecoms, το κανω copy paste...

Edo kai merikes meres exei ginei gnosto pos to router PIRELLI pou dinoun exei ta ekseis problimata:

1. Einai kleidomeno kai den exeis admin access

2. Den mporeis synepeia tou 1 na kaneis PORT FORWARD diladi na anoikseis thyres epikoinonias programmaton, eidikotera p2p opos utorrent,limewire ktlp

3. Gia ton idio parapano logo den mporeis na ekmetaleuteis kapoies ypiresies VOIP opos px skype, voipbuster,sipdiscount,voipdiscount ktlp

4. Exei kseklidoto to wireless network kai fisika gia ton idio logo den mporeis na mpeis kai na to kleidoseis. Koinos olokliri i geitonia tha pairnei internet apo esena.

5. To pio symantiko sas to fyllaga gia to tellos. Exei anoixto to REMOTE ACCESS stin thyra 8080 gia na mporei o ypalilos tis ON na epembainei sto router sas opote krinei autos anagkaio. Epidi omos to username kai pass tis on einai idio gia olous ON/ON mporei akomi kai o opoiosdipote thelei, gnorizontas tin IP sas (to poio eukolo pragma ston kosmo) na mpei sto router sas kai na parei pliri elenxo tou kai tis syndesis sas, opos episis na dei kai to local network sas kai fisika olous tous fakelous pou exete shared.

το καλητερο δεν το ξερετε ακομα.....

Η on δεν σου επιτρεπει να αλλαξεις modem-router και επισης δεν σου δινει (ακουσον-ακουσον) username και password!!!

Θα ήθελα να μάθω πόσα απο αυτά ισχύουν, Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

1. Σωστο

2.Ακομα περισσοτερα απο οσα λεει παιζουν εψογα ακομα και σαν low id sthn χειροτερη(θα πιασουν τρελη ταχυτητα)

3.Πιθανον. Δεν εχω δοκιμασει ακομα

4.Ψεμα. Με user access μπορουσες και μπορεισ να του βαλεις encryption, να το κλεισεις,......(name/pass : on/on)

5.Την εχουν κλεισει..

Τα Data μου τα στελνω τωρα απο το LinkSys WAG200G ;)

Ta settings poy 8elei:

Encapsulation:RFC 2516 PPPoE

Multiplexing:LLC

Qos:UBR

Pcr Rate:0

Scr Rate:0

Autodetect:Disable

VPI:8

VCI:35

Enable:Yes

user/pass: on/on

Kai σαν router ειναι απλα ανωτερος του Pireli κατ εμε μετα απο δοκιμες real;)

Kat epektashn κατεβαζω σαν high id =, πιανω 1100kB/sec ΧΑΛΑΡΑ, βεβαια στα π2π θελει τα γνωστα, δλδ υπομονη και υγειη αρχεια.....

Απλα super...:-D

Δημοσ.

Επομένως να φανταστώ οτι όσο περνάει ο καιρός θα βελτιώνει τις υπηρεσίες της... Επεται συνέχεια!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω μόλις έγινα συνδρομητής στην ΟΝ. Εντάξει όλα αυτά που λένε περί κλειδωματος του Router αληθεύουν. Τα port επίσης είναι κλειστά και δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Emule και torrent 100%. Μπορείς να κατεβάζεις από εκεί αλλά όχι με την μεγαλύτερη ταχύτητα. Τώρα για τα παιχνίδια δεν ξέρω αλλά λογικά θα έχεις κάποια προβλήματα το ότι δεν θα μπορείς να εκμεταλλευτείς όλο το Bandwidth που σου δίνουν.

Αλλάζοντας το router έχεις την δυνατότητα να κάνεις όλα τα προηγούμενα ή όλα αυτά που "απογορεύει" η ΟΝ. Το μόνο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσεις θα είναι στην IPTV. Συμφωνώ ότι δεν είναι σωστό, γιατί πληρώνεις και καλά για τις υπηρεσείες αυτές, αλλά και τι δουλεύει σωστά στην Ελλάδα.....!!!

Keep Walking.....

Δημοσ.

Ένα θα σας πω, σπούδαζα Αγγλία για 4 χρόνια. Είχα Internet με ταχύτητα T3, και είχα περιόδους που κατέβαζα από DC++ και με 5 ΜΒ/s. Το σύστημα μου κόλλαγε στην κυριολεξία, αλλά ήταν Αγγλία. Να φανταστείτε για εκείνους η πρώτη σύνδεση που κάνουν στα σπίτια τους είναι Cable και T1. H ADSL γι αυτούς είναι όπως είναι η PSTN για εμάς. Τέλος πάντων δεν πιστεύω να γίνουμε και εμείς κάπως έτσι. Κι αν γίνουμε ποτέ, θα είναι μετά από πολλά χρόνια. Αλλά όπως είπαμε, δεν δουλεύει τίποτα στην Ελλάδα.... Η Ελλάδα, η χώρα της αρπακτής.....

Keep Walking....!

Δημοσ.

μπορεις να βαλεις νομιζω αλλο router αλλα δε θα σου παρεχουν service και δε θα σου δουλευει η τηλεοραση εκτος κι αν κανεις καμια επιτυχημενη ταρζανια π.χ. να συνδεσεις σε μια θυρα ethernet του νεου router to pirelli και να του κανεις forward συγκεκριμενες θυρες αλλα δεν μπορω να ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο...

Δημοσ.

Κάποιοι σε κάποια forum αναφέρουν ότι επιτυχημένα έχουν χρησιμοποιήσει διαφορετικό router. Δεν θυμάμαι ακριβώς, το ένα routerάκι είναι LevelOne και το άλλο LinkSys. Μάλιστα αυτός που χρησιμοποίησε το LevelOne κατάφερε να χρησιμοποιήσει και το IPTV.

Θέλει λίγο χρόνο η όλη υπόθεση, αλλά δεν είναι ακατόρθωτο....

Δημοσ.

1. Einai kleidomeno kai den exeis admin access

σωστά

2. Den mporeis synepeia tou 1 na kaneis PORT FORWARD diladi na anoikseis thyres epikoinonias programmaton, eidikotera p2p opos utorrent,limewire ktlp

σωστά.

3. Gia ton idio parapano logo den mporeis na ekmetaleuteis kapoies ypiresies VOIP opos px skype, voipbuster,sipdiscount,voipdiscount ktlp

πολύ πιθανόν,αλλά δεν ξέρω

4. Exei kseklidoto to wireless network kai fisika gia ton idio logo den mporeis na mpeis kai na to kleidoseis. Koinos olokliri i geitonia tha pairnei internet apo esena.

αυτό ίσχυε αρχικά,νομίζω ότι έκαναν κάτι τώρα για να το κλειδώσουν...αν και δεν είμαι σίγουρος, μια που username k password παραμενουν ίδια!

5. To pio symantiko sas to fyllaga gia to tellos. Exei anoixto to REMOTE ACCESS stin thyra 8080 gia na mporei o ypalilos tis ON na epembainei sto router sas opote krinei autos anagkaio. Epidi omos to username kai pass tis on einai idio gia olous ON/ON mporei akomi kai o opoiosdipote thelei, gnorizontas tin IP sas (to poio eukolo pragma ston kosmo) na mpei sto router sas kai na parei pliri elenxo tou kai tis syndesis sas, opos episis na dei kai to local network sas kai fisika olous tous fakelous pou exete shared.

αυτό ισχύει,ναι! αρχικά είχαν ανοιξει την 8080,την οποία την έκλεισαν τώρα,και άνοιξαν μια άλλη,που δεν είναι ευρέως γνωστή στο κοινό.

Βέβαια,το να βρει κάποιος που ξέρει,ποια θύρα έχεις ανοιχτή στον υπολογιστή σου,και ποια είναι η ΙΡ σου, είναι πράγματι πανεύκολο! αρα πρακτικά καταλήγουμε στο ότι ναι,μπορεί να σου πάρει οτν έλεγχο,να δει τους φακελους σου,κλπ κλπ!

το καλητερο δεν το ξερετε ακομα.....

Η on δεν σου επιτρεπει να αλλαξεις modem-router και επισης δεν σου δινει (ακουσον-ακουσον) username και password!!!

ναι,εχει τα δικά της,στα οποία έχει άμεση πρόσβαση κ γνώση,χωρίς την αδεια σου! επίσης,αλλάζοντας ρουτερ,δεν σου παρέχει τηλεόραση,και τεχν.υποστήριξη.

Δημοσ.

Μια ερώτηση από περιέργια. Το ίδιο δεν κάνει και η Vivodi???

Σου δίνει το modem και δεν έχεις ούτε username ούτε password. Απλά κάνεις Install τους drivers για το Router, στον υπολογιστή σου και τέλος.

Δημοσ.

vivodi δεν ξέρω,δεν το έχω ψάξει,γιατί αποκλείεται να βάλω,καθότι οι 9 στους 10 πελατες της που ξέρω,είναι πλήρως απογοητεύμενοι!

αλλά η ΟΝ που μπήκε νέα και δυναμικά,τα έκανε όλα κ@λος,πολύ γρήγορα κ απλά!

Δημοσ.

Το χω δει το συγκεκριμένο video.

Αν όμως ορίσεις WAP ή WEP Security, θα είναι ακόμα δυνατό να έχει πρόσβαση ο καθένας στο Router σου?

Πολύ απλό φαίνεται ότι το κάνει ο φίλος που το τράβηξε το βίντεο.

Δεν υπάρχει κανένα είδος προστασίας με αυτο το Router που δίνει η ΟΝ?

Δημοσ.
Το χω δει το συγκεκριμένο video.

Αν όμως ορίσεις WAP ή WEP Security.........

To WEP kai WAP security afora nomizo tin prostasia stin periptosi asirmatou diktiou kai oxi to remote aasistance-control tou router.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...