Προς το περιεχόμενο

Registry Keys που επιμένουν

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάθε φορά που κάνω scan την registry με το ccleaner βρίσκει κάθε φορά (χωρίς να έχω κάνει κάτι ενδιάμεσα) τα εξής:

6 unused file extensions, .wmd -, .wms -, MMS -, MMST -,MMSU -,MSBD -

Τι στο καλό είναι αυτά; Γιατί, ενώ το ccleaner λέει οτι τα έσβησε, αυτά επανέρχονται αμέσως; Τι προτείνετε;

p.s. έχω κάνει scan και με registry mechanic και με tune up utilities.

Μιλάμε για windows xp, sp2.:???:

Δημοσ.

Nαι λέει ότι τα έσβησε ενώ δεν τα έχει σβήσει... Δεν μπορεί να τα σβήσει. Πολλά προγράμματα το κάνουν αυτό. Και το spybot... Κάνε αυτό που σου είπε ο BadGuy. δεσ στο προγραμμα που σου δειχνει οτι είναι στην registry και μπες και σβήστα χειροκίνητα.

Δημοσ.

Βρίσκονται στην πρώτη καρτέλα

ΗΚΕΥ_CLASSES_ROOT

Έχει πάρα πολλά εκεί μέσα. Το ccleaner δεν σου λέει το ακριβές μονοπάτι στην registry? Δεν σου λέει που βρίσκονται δηλαδη?

Δημοσ.

Αυτο που λεει ειναι:

HKCR\.wmd

και αντιστοιχα για τα αλλα. Μαλλον ειναι συντομογραφια αυτου που εγραψες, ευχαριστω Μελισσα!

Τωρα μαλιστα.

Κανω κλικ στο αντιστοιχο κλειδι και δεν ανοιγει!

Λεει παρουσιαστηκε σφαλμα στο ανοιγμα, σαν να προσπαθεις π.χ. να σβησεις φακελο που εχει σβηστει αλλα τα win δε το ξερουν.

Ουτε να το σβησω μπορω ουτε τιποτα.

Υπαρχει καποια λυση;

Δημοσ.

Κανω κλικ στο αντιστοιχο κλειδι και δεν ανοιγει!

Λεει παρουσιαστηκε σφαλμα στο ανοιγμα, σαν να προσπαθεις π.χ. να σβησεις φακελο που εχει σβηστει αλλα τα win δε το ξερουν.

Ουτε να το σβησω μπορω ουτε τιποτα.

Υπαρχει καποια λυση;

Με μπέρδεψες. Τι εννοείς? πήγες εκεί στην registry και δεν σε αφήνει να διαγράψεις αυτά τα extentions?

Δημοσ.

Και το registry mechanic σου έβγαζε πρόβλημα σε αυτά? Και προσπαθούσε να το διορθώσει αλλά δεν μπορούσε?

Τι βρήκα...

Extension: WMS

Windows Media Skin File

Extension: WMD

Windows Media Download File

MMST , MMSU

Αυτά εδώ είναι περασμένα από plugins του winamp.

Extension: MMS

JPEG-6b File

Το τελευταίο δεν ξέρω τι είναι...

Κάτι τρέχει στο pc σου... Δοκίμασε να απεγκαταστίσεις τα wimamp και media player 10 , 11 ότι εχεις περάσει

Ποιο antivirus χρησιμοποιείς?

Δημοσ.

τα 2 πρώτα τα έχω και εγώ πάντως. Τα άλλα όχι. Τώρα για ποιο λόγο στα βγάζουν προβληματικά τα cleaners δεν ξέρω... και επίσης γιατί δεν διαγράφονται...

οταν βγάλεις τα 2 αυτά προγράμματα ξανασκάναρε. πήγαινε σβήσε τις καταλήξεις και ξαναπέρνα τα. αν στα βγάλει πάλι προβληματικά μάλλον το cleaner θα έχει ψυχολογικά προβλήματα.

γενικά παντος άμα δεν υπάρχει πρόβλημα στο pc σου αστο ετσι.

Δημοσ.

Μαλλον τα βγαζει ως προβλημα επειδη δεν χρησιμοποιουνται, αλλα εχουν ξεμεινει στη registry. Μαλλον θα κανω οτι δε τα βλεπω, αν δε βρω λυση και στα support της MS.

Melissa, thanx for your time!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...