Freakster Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Κάθε φορά που κάνω scan την registry με το ccleaner βρίσκει κάθε φορά (χωρίς να έχω κάνει κάτι ενδιάμεσα) τα εξής: 6 unused file extensions, .wmd -, .wms -, MMS -, MMST -,MMSU -,MSBD - Τι στο καλό είναι αυτά; Γιατί, ενώ το ccleaner λέει οτι τα έσβησε, αυτά επανέρχονται αμέσως; Τι προτείνετε; p.s. έχω κάνει scan και με registry mechanic και με tune up utilities. Μιλάμε για windows xp, sp2.:???:
BadGuy Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Εκτέλεσε στο run την εντολή regedit και δοκίμασε να τα σβήσεις χειροκίνητα!
Melissa_virus Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Nαι λέει ότι τα έσβησε ενώ δεν τα έχει σβήσει... Δεν μπορεί να τα σβήσει. Πολλά προγράμματα το κάνουν αυτό. Και το spybot... Κάνε αυτό που σου είπε ο BadGuy. δεσ στο προγραμμα που σου δειχνει οτι είναι στην registry και μπες και σβήστα χειροκίνητα.
Freakster Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Λετε να το τολμησω; Που βρισκουμε τα file extensions στη registry;
Melissa_virus Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Βρίσκονται στην πρώτη καρτέλα ΗΚΕΥ_CLASSES_ROOT Έχει πάρα πολλά εκεί μέσα. Το ccleaner δεν σου λέει το ακριβές μονοπάτι στην registry? Δεν σου λέει που βρίσκονται δηλαδη?
Freakster Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Αυτο που λεει ειναι: HKCR\.wmd και αντιστοιχα για τα αλλα. Μαλλον ειναι συντομογραφια αυτου που εγραψες, ευχαριστω Μελισσα! Τωρα μαλιστα. Κανω κλικ στο αντιστοιχο κλειδι και δεν ανοιγει! Λεει παρουσιαστηκε σφαλμα στο ανοιγμα, σαν να προσπαθεις π.χ. να σβησεις φακελο που εχει σβηστει αλλα τα win δε το ξερουν. Ουτε να το σβησω μπορω ουτε τιποτα. Υπαρχει καποια λυση;
Melissa_virus Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Κανω κλικ στο αντιστοιχο κλειδι και δεν ανοιγει! Λεει παρουσιαστηκε σφαλμα στο ανοιγμα, σαν να προσπαθεις π.χ. να σβησεις φακελο που εχει σβηστει αλλα τα win δε το ξερουν. Ουτε να το σβησω μπορω ουτε τιποτα. Υπαρχει καποια λυση; Με μπέρδεψες. Τι εννοείς? πήγες εκεί στην registry και δεν σε αφήνει να διαγράψεις αυτά τα extentions?
Melissa_virus Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Και το registry mechanic σου έβγαζε πρόβλημα σε αυτά? Και προσπαθούσε να το διορθώσει αλλά δεν μπορούσε? Τι βρήκα... Extension: WMS Windows Media Skin File Extension: WMD Windows Media Download File MMST , MMSU Αυτά εδώ είναι περασμένα από plugins του winamp. Extension: MMS JPEG-6b File Το τελευταίο δεν ξέρω τι είναι... Κάτι τρέχει στο pc σου... Δοκίμασε να απεγκαταστίσεις τα wimamp και media player 10 , 11 ότι εχεις περάσει Ποιο antivirus χρησιμοποιείς?
Freakster Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 To Nod 32. Θα κανω αμεσως τα υπολοιπα που ειπες. Παντως απο virus και τετοια, με scan δε βρισκω κατι.
Melissa_virus Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 τα 2 πρώτα τα έχω και εγώ πάντως. Τα άλλα όχι. Τώρα για ποιο λόγο στα βγάζουν προβληματικά τα cleaners δεν ξέρω... και επίσης γιατί δεν διαγράφονται... οταν βγάλεις τα 2 αυτά προγράμματα ξανασκάναρε. πήγαινε σβήσε τις καταλήξεις και ξαναπέρνα τα. αν στα βγάλει πάλι προβληματικά μάλλον το cleaner θα έχει ψυχολογικά προβλήματα. γενικά παντος άμα δεν υπάρχει πρόβλημα στο pc σου αστο ετσι.
Freakster Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Μαλλον τα βγαζει ως προβλημα επειδη δεν χρησιμοποιουνται, αλλα εχουν ξεμεινει στη registry. Μαλλον θα κανω οτι δε τα βλεπω, αν δε βρω λυση και στα support της MS. Melissa, thanx for your time!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.