stoni90 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 exw parei auton ton disko...poli kalos....apla mia erwtisi....otan ton kleinw apo to koumpaki, prepei prwta na kanw safe remove....?i de peirazei....
basilis5 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 το safe remove απλα εξασφαλιζει οτι εκεινη την ωρα αν μεταφερεις αρχεια, η διαβαζεις κατι απο τον σκληρο δεν θα κοψεις την λειτουργια στην μεση. κατα τα αλλα δεν προσφερει τπτ παραπανω αλλα επειδη ειμαστε φορμαλιστες καλο ειναι να το κανεις
kpartsi Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Εμένα πάντως όποτε του κάνω safe remove μου δείχνει ότι ο σκληρός είναι απασχολημένος και να προσπαθήσω αργότερα.... Οπότε το κάνω μόνο με το κουμπάκι.
manowar13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Den einai tpt mallon tha exeis kolisei kapoion io pou diavazei h ekteleite apo ton eksoteriko giauto den se afinei. Εμένα πάντως όποτε του κάνω safe remove μου δείχνει ότι ο σκληρός είναι απασχολημένος και να προσπαθήσω αργότερα.... Οπότε το κάνω μόνο με το κουμπάκι.
kpartsi Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Εγώ πιστεύω ότι είναι το Directory Opus (File manager) ή κανένα άλλο πρόγραμμα γιατί μου το παρουσιάζει σε όλους μου τους εξωτερικούς (4) που χρησιμοποιώ.
arisgr Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Εμένα πάντως όποτε του κάνω safe remove μου δείχνει ότι ο σκληρός είναι απασχολημένος και να προσπαθήσω αργότερα.... Οπότε το κάνω μόνο με το κουμπάκι. και εμενα το κανει οχι παντα (1 φορα στης 10 της περισοτερες φορες οταν εχω διαγραψει αρχεια και αδειαζω και τον καδο) κανω επανεκκινηση και του κάνω safe remove μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.