Panahs Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δεν δίνω 8 Ευρώ με καμία παναγία. Και δεν είμαι καν Ρουβίτσος. Έγραψε! Ήταν μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια και ήταν και καλό για την ανάδειξη και την αναγγένηση του ελληνικού κινηματογράφου. Δυστυχώς, ο ελληνικός δε θα αναγεννηθεί, αλλά θα γεννηθεί, και δε νομίζω με τέτοιες ταινίες...
narbi Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Παιδιά, εγώ πήγα και την είδα την ταινία προχτες...Δεν ξέρω αν φταίει το ότι έχω δει 5-6 καλές ταινίες παραπάνω,δε ξέρω αν φταίει το ότι δεν είμαι φανατική Ρουβίτσα ή αν απλώς η ταινία ήταν όντως για τα σκουπίδια...Εγώ δεν είδα τίποτα πιο βαθύ κ πιο επαγγελματικό από κάποια άλλη ελληνική ταινία.Τουναντίον, είδα μια προσπάθεια μίμησης χαζοαμερικάνικης,ρηχής και κοινότοπης ταινίας με κοντινά σε κώλους και μπούτια του Ρουβά για τις Ρουβίτσες, με έλλειψη υποκριτικού ταλέντου στους περισσότερους της ομάδας, με απλή σκηνοθεσία, πεζές ατάκες, αμπελοφιλοσοφίες και ηλίθιο και βαρετό σενάριο..Ρίξαμε απίστευτο γέλιο με την ταινία (φυσικά όχι επειδή ήταν αστεία...) και πολύ κλάμα για την επιλογή μας να χαλάσουμε εκεί τα 8 μας ευρώ..
johnykim Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Εγώ πήγα με μια παρέα.Δεν μου άρεσε αλλά τουλάχιστον την διακωμωδούσαμε και γελάσαμε και λίγο.Σε μια στιγμή εκεί που λέει ο Ρουβάς: δεν ξέρω πια τη δουλειά να κάνω,το μόνο που ξέρω είναι να παίζω μουσική και να τραγουδάω. -Τότε τραγούδα,-δεν είμαι έτοιμος,-τότε παιξε μουσική,-δεν είμαι έτοιμος Τότε λέει ένας φίλος μου ε γίνε υδραυλικός.
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Λοιπον...Σημερα μαζι με την δικες μου κορες που ειναι Ρουβιτσες του κερατα (6η φορα ππυ θα δουν την ταινια ) στην παρασταση των 7 στο The Mall θα ειναι και μια Ρουβιτσα που εχει ερθει αποκλειστικα για να δει την ταινια εκ....Σουηδιας !!!!! Το οτι δεν θα καταλαβαινει λεξη και φυσικα δεν εχει υποτιτλους η ταινια δεν την ενδιαφερει καθολου. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Σακης ναναι και ας ειναι οπως θελει !!!!! :mrgreen: Η συνεχεια... Πηγαν να βγαλουν εισητηρια οι Ρουβιτσες και λογω της Σουηδεζας μιλαγαν μεταξυ τους Αγγλικα οποτε η υπαλληλος θεωρησε υποχρεωση της να τους πει οτι η ταινια ειναι ελληνικη και δεν εχει υποτιτλους !!!Σιγα μην τις ενοιαζε.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.