Προς το περιεχόμενο

Alter Ego

ababapanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μιάς και ο Ρουβάς σπούδασε υποκριτική στο Hollywood!!!!!! :P :D

Καλό! Καλό!!!

Τι να λέει ρε παιδιά η ταινία; 7 και 8 ευρώ με την καμία! Μόνο με τεράστια παρέα για χαβαλέ...

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ την είδα την ταινία.Μου άρεσε πάρα πολύ.

Για τα ελληνικά δεδομένα είναι μια πάρα πολύ ωραία ταινία(εντάξει δεν την συγκρίνουμε και με τους 300 Λεωνίδα)

Σκετφτείται τι εμπειρία έχουν οι Έλληνες στον κινηματογράφο.

Ήταν μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια και ήταν και καλό για την ανάδειξη και την αναγγένηση του ελληνικού κινηματογράφου.

Έμοιαζε περισσότερο με Χολυγουντιανή παρά με ελληνική ταινία(αν εξαιρέσουμε τη διαφορά μπάτζετ)

Κατά τη γνώμη μου άξιζε να τη δει κανείς.Καταρχήν μόνο που είναι ελληνική πρέπει να τη δούμε εμείς οι Έλληνες για στήριξη.Να δούμε και καμια άσπρη μέρα ποτέ.

Εγώ την προτείνω πάντως.Εσείς δεν έχετε παρά να δείτε τι ισχύει και τι όχι!!

Δημοσ.
Ποσο χρονων ειναι η δικη σου Ρουβιτσα ???? Οι δικες μου ειναι 9 και 19 !!!!!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Η δικιά μου είναι 29!!!!! :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

O Ρουβάς έπαιζε καλά? Γιατί στο τρέιλερ που τον είδα δε μου πολυάρεσε όταν μίλαγε. Πάντως φαίνεται καλή παραγωγή, πρέπει να 'χουν πέσει φράγκα. Τώρα επί της ουσίας, δεν την έχω δει, δεν μπορώ να κρίνω.

Δημοσ.

Ο Ρουβας ειναι επαγγελματιας και προσπαθει που προσπαθει κανει το καλυτερο..Το λεω αο την εμπειρια στα κεντρα που με κουβαλαγαν οι Ρουβιτσες μου...Και στην ταινια προσπαθει και τα καταφερνει καλουτσικα αλλα οχι τοσο οσο σαν σοου μαν.....Αλλα δεν νομιζω οτι φτανει αυτο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...