Dark-Shadow Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Καλησπέρα παιδιά μήπως γνωρίζει κανεις κανέναν καλο codec για να παίζω σχεδόν όλα τα αρχεία video στον bsplayer??? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!!
giankyr Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Τι δεν μπορείς να παίξεις με BS? Εγώ δεν έχω συναντήσει κανένα videaki που να μη μπορεί να το παίξει αυτός ο παίχτης
liopyr Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 με τα xvid έχει ενα προβληματάκι ο bs..... έχω βάλει τους τελευταίους dvix codecs, και ενώ το mp παίζει κανονικά xvid, o bs δεν μου βγάζει εικόνα...
kleidokratwr Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Βγάλτε οτι codecs έχετε βάλει στο σύστημα σας και δοκιμάστε ένα πακέτο που βάζει τα πάντα όπως τπ klite mega codec pack Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο πακέτο διότι μετά απο 2-3 χρόνια χρήσης του δεν το χω ψάξει και πολύ για αντικαταστάτη. Πάντως ακούγονται σαν λύσεις και οι VLC player και οι GOM Player που πολλοί λένε οτι παίζουν τα πάντα χωρίς codecs,διότι τους έχουν ενσωματωμένους. Μήν βαρεθείτε να google-άρετε για περισσότερα διότι εσείς θα χάσετε.
grigas Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Aν δεν κάνεις encoding, δεν χρειάζεται να έχεις εγκατεστημένους codecs. Ένα ffdshow είναι υπέραρκετό.
Dark-Shadow Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Το θέλω περισσότερο για να παίζει flv ο bsplayer + κάποια mpeg και κάποια παραπάνω avi έχω ήδη βάλει τον Xvid Codec!!!
funbreaker Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Επαναφέρω το θέμα 5 χρόνια μετά γιατί είχα ένα πρόβλημα ήχου σήμερα σε ένα video. Καμιά πιο ανανεωμένη πρόταση?
TheELF Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Άνοιξε το αρχείο με το mediainfo να δεις τη ήχο έχει(αν έχει καν) και συνεχίζουμε την κουβεντούλα μας.
TheELF Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Και η κουτσή μαρία τρέχει mp3,λογικά έχει πρόβλημα το αρχείο στον ήχο.
funbreaker Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Και η κουτσή μαρία τρέχει mp3,λογικά έχει πρόβλημα το αρχείο στον ήχο. Το ότι παίζει όμως με άλλα προγράμματα πως εξηγείται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα