rider6182 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Γεια σε όλους και όλες Πριν μία εβδομάδα συνδέθηκα με adsl. Αντιμετωπίζω 2 προβλήματα. 1) Δεν μπορώ να βρω τρόπο να συνδέσω το μόντεμ με το pc μέσω της θύρας ethernet. Το πρόβλημα υπάρχει στον υπολογιστή και όχι στο modem-router (thomson st 530 v6 pstn). Έχω windows xp proffesional sp2. Τα εγκατέστησα πάνω από τα home και εκεί μου πρωτοπαρουσίασε ένα μήνυμα για λάθος και αποσταθεροποίηση του συστήματος. Ξαναβάζω το cd εγκατάστασης αλλά δεν μπορεί να το βρεί αυτόματα. Μου λέει ότι λείπει το yukonx 86 και ότι αν συνεχίσω την εγκατάσταση του ethernet θα αποσταθεροποιηθεί το σύστημα αλλά ακόμα και αν και συνεχίσω δεν μπορεί να βρεθεί λύση. 2)Με ενδιαφέρει το ethernet γιατί ακούω ότι είναι πιο γρήγορο και γιατί μου λένε ότι με το usb2 δεν μπορεί να γίνει σύνδεση με peer2peer πρόγραμμα. Είναι στ' αλήθεια έτσι; Δηλ πράγματι δεν μπορώ να κάνω το e-mule να συνδεθεί με το νετ γιατί συνδέομαι με usb; Ή πρέπει να βρω τι πράγματι μπλοκάρει την σύνδεση του mule; (modem firwall) Ή μήπως υπάρχει κάποιο άλλο peer2peer πρόγραμμα που είναι πιο εύκολο να συνδεθεί; Κάθε βοήθεια ιδέα ή συμβουλή θα ήταν ευπρόσδεκτη Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 kai me usb ginetai sindesi me p2p.to emule mporei na mplokarei ite firewall ite giati den exeis kanei port forward gia na pexeis high id.kane ena format katharo sto pc kai tha pexei kai diktio.to emule kai to limewire ine apo tapio eukola.
rider6182 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Σου γράφω όλα αυτά που δεν κατάλαβα. format καθαρό post forward high id Μήπως έχεις κανένα link για να αρχίσω να μαθαίνω μερικά πράγματα που τώρα είναι για μένα κινέζικα;
poulinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 format sto pc na xereis oti to pc den exei kanena provlima kai meta pas stin selida http://www.portforward.com kai kaneis auta pou grafei gia na exeis high id sto emule.koinos gia na pexei kalitera.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.