Προς το περιεχόμενο

Παιδιά λίγη βοήθεια..

EsseGr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.. Όλα λειτουργούσαν μέλι γάλα στα 2 pc που έχω στο σπίτι ώσπου το ένα πλέον δεν βρίσκει το δίκτυο (αυτό το pc συνδέεται ασύρματα ονλίνε σε ρούτερ του οτε ένα sagem 1540 )

και ενώ κανονικά έχω γραμμή και όλα είναι οκ δν μπορώ να μπω στο ίντερνετ γιατί δεν βρίσκει το ρούτερ...

έκανα πάρα πολλά reset στο ρουτερ και στο pc αλλά τίποτα. Το pc δν λέει να το βρει το δίκτυο ..

Θεώρησα ότι ίσως να φταίει το firmware του ρουτερ και έτσι πήγα να κάνω update to firmware αλλά δυστυχώς δεν γινόταν και μου έβγαζε error στο ρούτερ όταν επέλεγα να κάνει εγκατάσταση την αναβάθμιση..

Το περίεργο είναι ότι μερικές φορές όταν ανοίγω το Pc στην αρχή είναι οκ συνδεμένο και μπαίνω σε σελίδες κανονικά αλλά μετά από λίγο με πετάει και στη συνέχεια δν μπορεί να βρει τάχα το δίκτυο..

Τώρα δν το βρίσκει καθόλου ενώ πριν από μερικές μέρες άλλες φορές μετά από restart καθόμουν με τις ώρες και ήμουν ονλίνε σε παιχνίδια και χίλια 2 άλλα..

Τι μπορεί να φταίει?? Εγώ νομίζω πως χρειάζεται ένα φορμάτ και μετά θα στρώσει ..Το μυρίζομαι για κανένα spyware αλλά με όσα προγράμματα έχω κάνει scan ο υπολογιστής λένε είναι ''καθαρός''

Σας παρακαλώ αν γνωρίζει κανείς τίποτα ας ποστάρει καθώς το χρειάζομαι και το άλλο pc online

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...