Προς το περιεχόμενο

Enermax Liberty 400w,Τρελό πρόβλημα.Μια βοήθεια σας παρακαλώ

epapado

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας πάνω σε ενα προβλημα εντελως τρελο που αντιμετωπιζω με ενα Enermax liberty 400w.Εχω ενα συστημα με εναν Α64 Χ2 939 σε Μ/Β VIA K8T800Pro.Το Μ/Β εχει AGP θυρα(7600gs).Το συστημα ειναι μια χαρα και δουλευει μια χαρα για καιρο τωρα με 2 κινεζικα τροφοδοτικα που το εχω δοκιμασει.

Του εβαλα το Enermax(καινουργιο) και ενω δινει ρευμα στο Μ/Β οταν παταω το ΟΝ(αναβουν οι ανεμιστηρες ολοι,της CPU,κουτιου και τροφοδοτικου),δεν κανει τιποτα αλλο.Μενει εκει χωρις κανεναν ηχο απο το Speaker του συστηματος και με την οθονη χωρις σημα.Τις τασεις του στην 12ν και 5ν τις μετρησα απο molex και ηταν οκ.

Το δοκιμασα και σε αλλο συστημα με AGP (ATHLON XP ,20 pin τροφοδοσια) τα ιδια.

Και ερχομαστε στο καλυτερο.Σε συστημα Ρ4 με PCI-X καρτα γραφικων δουλευει μια χαρα!!!!!!!!!!!

Τι εγινε;Υπαρχει καποια αδυναμια των Enermax Liberty να τροφοδοτησουν Μ/Β με AGP;Οποιος μπορει να με βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Παιδια δεν γνωριζει κανεις;

Εχει καποιος Μ/Β με το Via K8T800Pro και καινουργιο τροφοδοτικο;Παρατηρησα οτι ολα τα καινουργια τροφοδοτικα δεν βγαζουν γραμμη -5ν.

Το δικο μου το Μ/B στο 24πινο εχει ενα -5 pin.Λετε να φταιει αυτο;Τα -5ν που χρησιμοποιουνται;

Παντως οι περισσοτερες ,οχι και πολυ παλιες Μ/Β εχουν στο 24πινο τους ενα -5ν απο οτι εχω δει.Δεν γινεται ολες αυτες να μην παιζουν με καινουργια τροφοδοτικα.Ετσι δεν ειναι;

Δημοσ.

H μητρική μου είναι με το K8T800 pro (MSI K8T NEO2FIR 939socket) και εχει 1 20πινο βύσμα και 1 4πινο ξεχωριστά εσένα έτσι ειναι ή τα έχει με 24πινο? δεν έχω αυτο το τροφοδοτικό αλλά αυτό που έχω ειναι καινουριο (6μηνο το χω) και εχει το 24πινο βυσμα που ομως "σπαει" σε 20πινο και 4πινο για να μπαίνει και στις παλιες μητρικές. Οι p4 μητρικες συνηθως εχουν 24πινο βυσμα

Δημοσ.

Εμενα ειναι η Jetway AGP-P και εχει ενα 24πινο και το 4πινο της CPU.

Εσενα ολα πηγαν καλα αμεσως να φανταστω,ετσι;

Δημοσ.

ναι οπότε δε ξερω τι να σου πω δες το manual της μητρικης σου για το πως πρεπει να συνδεθουν τα βυσματα μηπως δε θελει να μπει το 4πινο αφου βαζεις το 24πινο π.χ

Δημοσ.

και εγώ έχω το ίδιο με τον Shineboy δούλεψε κανονικά σε 3 board 1 για Socket Α και 2 478 χωρίς κανένα πρόβλημα οπότε δύσκολο να φταίει το τροφοδοτικό κάτι μάλλον δεν κάνεις σωστά

Δημοσ.

Δυστυχως παιδια τις συνδεσεις τις κανω σωστα.Εξαλλου δεν δουλευει και σε ενα συστημα(Athlon xp) που το δοκιμασα και το οποιο εχει μονο ενα 20πινο.

Στο μονο που μου δουλεψε ειναι σε ενα Ρ4 με συνδεδεμενα και το 24πινο και το 8πινο.

Τι να πω;15 χρονια ασχολουμε,πρωτη φορα τετοιο αδιεξοδο, χωρις να μπορω να εντοπισω το προβλημα.

Εσυ εχεις το 400w;

Μηπως λετε να φταινε τα compined watt 5v + 3.3 v που βγαζει 140w συνολο;Τα κινεζικα που εχω βγαζουν 180

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...