Προς το περιεχόμενο

Epilogh case fan

ThrowDOWN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Psaxnontas arketa pano sta anemistiria, ena apo ta kalitera anemistiria se sxesi apodosi/thorivo vgenoun ta Noctua nf- 1200. Egw tha protimisw gia tin kainouria sinthesi mou ta SilenX 120mm IXP-76-14 ligo tou oti stin sinthesi tha iparxoun sinolika 3 mazi me to trofodotiko na vgazoun kai 1 na vazei. Opote tha xriastw to extra air presure logo tou 38mm paxous tou SilenX.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

...Παιδες να ρωτησω για να μην ανοιγω αλλο topic....

Τι ειναι καλυτερο: 2 x 8cm fans ή ενα 1 x 12cm fan?

Πολλα κουτια δινουν αυτην την επιλογη και στο μπρος μερος και στο πισω μερος του κουτιου. Να πω οτι εχω μονο 8cm fans (4 ολα Zalman) και δεν εχω καθολου εμπειρια απο 12αρια.

Δημοσ.

ε δεν ειναι εντελως σωστο αυτο. συνηθως ειναι ετσι. εξαρταται τα κοματια. αλλα οπως και να εχει στο 90% εχεις δυνατοτερη ροη αντε να εχει λιγο λιγοτερη αλλα σιγουρα θα εχεις χαμηλοτερα επιπεδα θορυβου.

Δημοσ.

αυτο που βλεπεις πανω στο εξτρα καλωδιο που σου δινει η zalman ειναι μια αντισταση η οποια μειωνει τις στροφες του ανεμιστηρα και τον κανει πραγματικα αθορυβο

Δημοσ.

Απ'αυτούς τους 12άρηδες που αναφέρετε συνεχώς, ποιον προτείνετε για την ψύξη της Thermalright 120 Extreme; Ωραίος ο Thermaltake αλλά λόγω στρόγγυλου πλαισίου δεν πρέπει να χωράει... Ο Scythe είναι αθόρυβος, θα φτάνει όμως το airflow του; Κάποιος με Thermalright να προτείνει; Οι SilenX δε λένε τελικά;

Δημοσ.

Χμ ναι απλά ρωτάω γιατί πχ οι SilenX υπόσχονται μόλις 14 db αλλά τελικά γράφετε ότι είναι μούφα. Για SilenX πήγαινα βασικά αλλά τώρα με προβληματίσανε τα παραπάνω ποστ. Να σημειώσω ότι το να είναι εντελώς αθόρυβος είναι η πρώτη μου προτεραιότητα. Αν γινόταν και fanless ακόμα καλύτερα δηλαδή...

Δημοσ.

δεν ξερω να σου πω σίγουρα αλλά και εγώ απο εδώ είδα οτι είναι μάπα και δεν πήρα οταν ψαχνόμουν για να βάλω στα ψυγεία μου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...