sculper Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 το 1 mail είναι η απάντηση....και το 2 είναι αυτό που είχα στείλει! Αξιότιμε κύριε ΧΧΧΧΧ, Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία. Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς της Προαστιακός Α.Ε. οι πελάτες μπορούν να πληρώνουν το αντίτιμο, των εισιτηρίων που προμηθεύονται, με κέρματα, αν και μόνον αν ο αριθμός των κερμάτων δεν ξεπερνά τα 50 τεμάχια σε ποσότητα. Λυπούμεθα για την ταλαιπωρία που υπέστητε και σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία. Με εκτίμηση, Μαίρη Νασοπούλου Εμπορικός Διευθυντής -----Original Message----- From: info Sent: Tuesday, May 08, 2007 7:44 PM To: [email protected] Subject: Proastiakos.gr ΟΝΟΜΑ : ΧΧΧ ΕΠΩΝΥΜΟ : ΧΧΧ ΕΤΑΙΡΕΙΑ : ΙΔΙΩΤΗΣ E-MAIL : ΧΧ ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 666 ΦΑΞ : ΚΕΙΜΕΝΟ : Γεια σας, Ονομάζομαι ΧΧΧΧ και επικοινωνώ μαζί σας για να εκφράσω ένα παράπονο. Πήγα στης 19:00 στο σταθμό προαστιακού για να αγοράσω εισιτήρια του 1 ευρώ για το τμήμα Κορωπί – Δουκ. Πλακεντίας. Ο υπάλληλος μου έδωσε τα εισιτήρια και όταν πήγα να δώσω το αντίτιμο (3 ευρώ) ΔΕΝ τα δέχτηκε. Ο λόγος ήταν διότι ήταν κέρματα των 5, 2 και 1 λεπτού. Ζήτησα να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο, πράγμα και το οποίο έγινε από την υπάλληλο. Μετά από λίγο με ενημέρωσαν ότι δεν μπορούν να δεχτούν τα κέρματα διότι αυτές είναι οι εντολές τους. Ζήτησα να μιλήσω εγώ ο ίδιος με τον υπεύθυνο πράγμα το οποίο μου αρνήθηκαν, αλλά με παρέπεμψαν στο τμήμα παραπόνων. Επέστρεψα τα εισιτήρια και έφυγα. Στης 19:25 περίπου επικοινώνησα με το call center του προαστιακού. Απάντησε ένας κύριος ο οποίος και με συνέδεσε με το τμήμα παραπόνων. Μίλησα με μια κυρία η οποία δέχτηκε το παράπονο μου και κατέγραψε τα στοιχεία μου. Ζητώ να μου δοθεί γραπτός το ότι δεν δέχεστε κέρματα. Επίσης αν συνεχιστεί η άρνηση του να δεχτείτε το αντίτιμο, εγώ δεν έχω άλλη επιλογή από το να επιβιβαστώ χωρίς εισιτήριο. Σε ενδεχόμενο πρόστιμο που θα μου επιβληθεί επιφυλάσσομε κάθε νόμιμου δικαιώματος μου. Ευχαριστώ πολύ. Μετά τιμής, ΧΧΧΧ
Lucifer Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Το παγκάρι απ'τον άγιο Φανούρη ήταν ή από άλλο ξωκλήσι?
kika1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 αντε ρε ταλαιπωρια-πραγματικα δε δοκιμαζεις να τα δωσεις στον περιπτερα για τσιχλες?
mitsikas Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 δοκιμασε να τους δωσεις 500ευρω χαρτονομισμα να δουμε εκει τι θα πουν.
tolis_01 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 δοκιμασε να τους δωσεις 500ευρω χαρτονομισμα να δουμε εκει τι θα πουν. Αυτο το εχω σκεφτει σοβαρα να το κανω στη σχολη μου. Ακου εκει να μας ζητανε 1 ευρω για το πασο... Παρε 500αρι και τραβα βρες μου ρεστα :twisted:
grigas Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Τύπωσε το mail και πήγαινε αύριο με 49 κέρματα για να πάρεις 1 εισητήριο του 1 ευρώ.
CONAN_ Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Τύπωσε το mail και πήγαινε αύριο με 49 κέρματα για να πάρεις 1 εισητήριο του 1 ευρώ. Aυτό λέει να το κάνεις. Καλά ο "κανονισμός" με τα 50 κέρματα, είναι πουθενά αναρτημένος?
sculper Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 έστειλα και άλλο μαιλ, και ρωτώ από που βγαίνει αυτό το 50. με 51 δεν.......???? Aυτό λέει να το κάνεις.Καλά ο "κανονισμός" με τα 50 κέρματα, είναι πουθενά αναρτημένος?
Freakster Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς της Προαστιακός Α.Ε. οι πελάτες μπορούν να πληρώνουν το αντίτιμο, των εισιτηρίων που προμηθεύονται, με κέρματα, αν και μόνον αν ο αριθμός των κερμάτων δεν ξεπερνά τα 50 τεμάχια σε ποσότητα. Έχουν το δικαίωμα;
kostasSTi Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Όχι δεν το έχουν. Όπως δεν έχουν το δικαίωμα να σου πούμε "δεν έχω ρέστα, τράβα βρες ψίλά". Είναι χρήματα, αναγνωρισμένα, και είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να τα δεχτούν. Δεν υπάρχει νόμος να τους καλύπτει. Έστω και αν είναι κανονισμός που υποχρεώνει τους υπαλλήλους, δεν καλύπτει όμως την Α.Ε. Αν το ίδιο το κράτος δεν δέχεται τα χρήματα τα οποία το ίδιο κυκλοφορεί, τότε ή το κράτος είναι παράνομο, ή το χρήμα. Άρα κάτι απο τα δύο πρέπει κάποια στιγμή να πάρει τον π@υλ@. Και μάλλον δεν είναι τα χρήματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.