Προς το περιεχόμενο

Λειτουργει η backup pstn συνδεση της Forthnet?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θυμαμαι καλα, οσοι εχουν Forthnet DSL (εχω ADSL in-a-box, την προσφορα της 1ης Ιουνιου), δικαιουνται και backup pstn 56k συνδεση. Αυτο ισχυει? Και αν ισχυει, μπορω πχ σε ενα τηλεφωνο να εχω το DSL και σε αλλο (σε αλλη πολη) να χρησιμοποιω την PSTN 56K? Δοκιμασα να το κανω αλλα δεν μου δουλεψε (δοκιμασα παραλληλα), δεν ξερω αν εφταιγε αυτο ή κατι αλλο. Σαν νουμερο εβαλα το 8962588888 και username-password οτι μου ειχαν στειλει με SMS απο την FORTHNET. Δοκιμασα και χωρις το @forthnet.gr αλλα και παλι δεν με εβαζε.

Ξερει κανεις τιποτα?

Δημοσ.

Καλά τα έκανες αλλά δεν μπορείς να είσαι παράλληλα και με dsl και με pstn. Αυτή την εντύπωση έχω και μου φαίνεται απολύτως λογικό (αλλιώς δε θα λεγόταν και backup σύνδεση). Εγώ που είχα δοκιμάσει αλλά σε φάση που δεν ήμουν με dsl μέσα μπήκε κανονικά με username και password τα ίδια ακριβώς της dsl και το τηλέφωνο αυτό που λες.

Δημοσ.

Οποτε θα πρεπει για να δουλεψει η PSTN να μην χρησιμοποιουμε την dsl ή θα πρεπει να ειναι κλειστο ΚΑΙ το ρουτερ?

Δημοσ.

Αν ειναι να μην λειτουργουν συγχρονως, ναι πρεπει να ειναι κλειστο και το router γιατι στην αλλιως εισαι συνδεδεμενος με την forthnet παλι με το username και το password σου.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό γιατί είμαι ακόμα με το κλασσικό πλέον σε κάθε φόρουμ modem, το crypto f200 που έδινε η forthnet με το κουτί της. Πάντως για μένα πρέπει να μην έχω κάνει dial με το modem.

Δημοσ.

exoume kai leme.backup gia forthnet.an exeis adsl dikeouse BACKup i pstn i isdn.epidi akrivos einai backup pou simenei i lexi backup oti xrisimopoiite se periptoseis pou den exeis adsl gia auto den ginetai na ine kai ta 2 mazi mesa.an kapoios exei adsl tha klisei to router gia na mpei me pstn kai isdn.dikiountai oloi oi xristes to backup anexartita pote piran sindesi

isxuei to exis

pires adsl exeis backup gia isdn kai gia pstn

pires isdn exeis backup gia pstn

pires pstn tote ise kamenos kai aporo giati den pires adsl.

Δημοσ.
Αν θυμαμαι καλα, οσοι εχουν Forthnet DSL (εχω ADSL in-a-box, την προσφορα της 1ης Ιουνιου), δικαιουνται και backup pstn 56k συνδεση. Αυτο ισχυει? Και αν ισχυει, μπορω πχ σε ενα τηλεφωνο να εχω το DSL και σε αλλο (σε αλλη πολη) να χρησιμοποιω την PSTN 56K? Δοκιμασα να το κανω αλλα δεν μου δουλεψε (δοκιμασα παραλληλα), δεν ξερω αν εφταιγε αυτο ή κατι αλλο. Σαν νουμερο εβαλα το 8962588888 και username-password οτι μου ειχαν στειλει με SMS απο την FORTHNET. Δοκιμασα και χωρις το @forthnet.gr αλλα και παλι δεν με εβαζε.

Ξερει κανεις τιποτα?

MHPWS, lew MHPWS, 8elei auto to makrinari pou vazame palia me th forthnet? USERNAME.CITY.FORTHNET.GR ? (CITY PX: ATH, LAR ktl ktl)

PASSWORD ?

opote na einai kapws etc px: kavaliotis.kav.forthnet.gr

Δημοσ.
USERNAME.CITY.FORTHNET.GR

αυτό θα έλεγα, επειδη βλεπω στο πρώτο ποστ το έχει με παπάκι. τελεία βάζουμε.

στην dsl το royter μου στέλνει :

>[email protected]

ενω σε μια άλλη pstn συνδρομή που έχω το μοντεμ στέλνει:

>myuser.ath.forthnet.gr

Δημοσ.
Ολα τα λεφτα το τελευταιο!

Poulinos for President! :P

poulinos gia ban

MHPWS, lew MHPWS, 8elei auto to makrinari pou vazame palia me th forthnet? USERNAME.CITY.FORTHNET.GR ? (CITY PX: ATH, LAR ktl ktl)

PASSWORD ?

opote na einai kapws etc px: kavaliotis.kav.forthnet.gr

stin pstn/isdn bazoume kostas.ath.forthnet.gr

stin adsl bazoume [email protected]

sto email exoume [email protected]

sto username sto email exoume kostas.ath.forthnet.gr

xexasa kati?

Δημοσ.

ΟΚ παιδια ευχαριστω, δουλεψε οπως το ειπατε. Απλα θελει το μακριναρι εκεινο χωρις ομως το @forthnet.gr και εννοειται να εχεις κλειστο το router. Να στε καλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...