Προς το περιεχόμενο

HOL και μήνυση???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά με πήραν πριν από λίγο από την ON για να μου προωθήσουν τις υπηρεσίες τους και αφού τους τα έχωσα λιγάκι λέγοντας τους ότι θεωρείται αναξιόπιστη εταιρεία λόγω των κλειδωμένων ports κλπ, μου είπε ότι αυτοί κλειδώνουν τα modem τους για λόγους ασφαλείας έτσι ώστε να μην μπορούν για παράδειγμα να μπουν dialers (???).

Του απαντώ εγώ, μα καλά από όσο ξέρω dialers δεν υφίστανται σε broadband συνδέσεις, και μου απαντάει, μην το λέτε, κάντε ένα search στο adslgr.com σχετικά με με HOL 8 mb και dialers και θα βρείτε για κάτι μηνύσεις κλπ...

Μα τι λέει ο τύπος, σκέφτηκα και μπήκα στο adslgr και έψαξα, αλλά δεν βρήκα τίποτα.

Πείτε μου ρε παιδιά έχετε βρει thread με σχετικό θέμα στο εν λόγω site ή ο τύπος ήταν τόσο παπαρολόγος που έφτανε στη λασπολογία?

Πείτε μου, γιατί, αν ο τύπος έλεγε παπαριές, είμαι διατεθειμένος να πάρω μέχρι και την HOL και να τους το καταγγείλω.

Επέλεξα να κάνω πρώτα εδώ το θέμα και και όχι στο ίδιο το adslgr για κάποιο δικό μου λόγο.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι πρακτική της συγκεκριμένης εταιρείας, αλλά πολύ πιθανόν να μιλούσες με εξωτερικό συνεργάτη που το μόνο που κάνει είναι να κλείνει συμφωνίες για να παίρνει την προμήθειά του, χωρίς να τον ενδιαφέρει η υστεροφημία της εταιρείας...

Δημοσ.

den iparxei dialer se adsl kai ase tous blakes na lene.ti ales mamakies tha akousoume.entaxei mporeis na stileis ena email stin hol alla den ise o protos pou akous blakies oute o last.i adsl den mpoorei na kalesei tilefono.teleia kai paula.pezei me sixnotita kai me vpi vci.den iparxei noumero kai den tha kalesei pote noumero.

Δημοσ.

Σας παραθέτω ένα mail το οποίο μου έστειλε η hol σχετικά με dialers

Αγαπητέ συνδρομητή,

Στα πλαίσια προστασίας των πελατών της, η Hellas OnLine θα ήθελε να σας ενημερώσει σχετικά με τους τρόπους αντιμετώπισης των αρνητικών επιπτώσεων που μπορεί να προκύψουν από την χρήση dialer.

Ο dialer τροποποιεί τον αριθμό κλήσης και πραγματοποιεί κλήσεις προς αριθμούς υψηλής χρέωσης, με αποτέλεσμα να αυξάνεται ραγδαία ο τηλεφωνικός σας λογαριασμός. O dialer είναι λογισμικό που συνδέεται στην τηλεφωνική γραμμή, αφού έχει εγκατασταθεί στον ηλεκτρονικό υπολογιστή (PC), ενίοτε χωρίς να το γνωρίζει ο χρήστης. Το λογισμικό αυτό εγκαθίσταται ανεξάρτητα από τον πάροχο που προσφέρει υπηρεσίες πρόσβασης στο Internet. Κάποιες ιστοσελίδες (web sites) ζητούν από τους χρήστες να αποδεχθούν συγκεκριμένους όρους και συνθήκες, προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση σε επιπλέον ή σε περιορισμένης χρήσης περιεχόμενο. Με την αποδοχή των όρων, «Accept» ή «Agree», το λογισμικό εγκαθίσταται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και απενεργοποιεί τις ήδη υπάρχουσες ρυθμίσεις σύνδεσης στο Internet.

Η Hellas OnLine σας προτείνει τους παρακάτω τρόπους αντιμετώπισης:

Προτού «κατεβάσετε» οποιαδήποτε εφαρμογή λογισμικού, ειδικά από ιστοσελίδες που δεν γνωρίζετε, είναι σημαντικό να διαβάζετε προσεκτικά τις προειδοποιήσεις καθώς και τους σχετικούς όρους και συνθήκες που εμφανίζονται.

Συγκεκριμένα:

* Συχνός έλεγχος του ηλεκτρονικού υπολογιστή μέσω προγράμματος προστασίας (antivirus)

* Εγκατάσταση επιπλέον προγράμματος προστασίας (firewall)

* Έλεγχος συνδέσεων αγνώστου προελεύσεως

* Εγκατάσταση λογισμικού γονικού ελέγχου (parental control)

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ ή/και καλέστε την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων στο τηλέφωνο 210-6151000.

Με εκτίμηση,

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

Hellas Online

Δημοσ.
Σας παραθέτω ένα mail το οποίο μου έστειλε η hol σχετικά με dialers

Αγαπητέ συνδρομητή,

Στα πλαίσια προστασίας των πελατών της, η Hellas OnLine θα ήθελε να σας ενημερώσει σχετικά με τους τρόπους αντιμετώπισης των αρνητικών επιπτώσεων που μπορεί να προκύψουν από την χρήση dialer.

Ο dialer τροποποιεί τον αριθμό κλήσης και πραγματοποιεί κλήσεις προς αριθμούς υψηλής χρέωσης, με αποτέλεσμα να αυξάνεται ραγδαία ο τηλεφωνικός σας λογαριασμός. O dialer είναι λογισμικό που συνδέεται στην τηλεφωνική γραμμή, αφού έχει εγκατασταθεί στον ηλεκτρονικό υπολογιστή (PC), ενίοτε χωρίς να το γνωρίζει ο χρήστης. Το λογισμικό αυτό εγκαθίσταται ανεξάρτητα από τον πάροχο που προσφέρει υπηρεσίες πρόσβασης στο Internet. Κάποιες ιστοσελίδες (web sites) ζητούν από τους χρήστες να αποδεχθούν συγκεκριμένους όρους και συνθήκες, προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση σε επιπλέον ή σε περιορισμένης χρήσης περιεχόμενο. Με την αποδοχή των όρων, «Accept» ή «Agree», το λογισμικό εγκαθίσταται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και απενεργοποιεί τις ήδη υπάρχουσες ρυθμίσεις σύνδεσης στο Internet.

Η Hellas OnLine σας προτείνει τους παρακάτω τρόπους αντιμετώπισης:

Προτού «κατεβάσετε» οποιαδήποτε εφαρμογή λογισμικού, ειδικά από ιστοσελίδες που δεν γνωρίζετε, είναι σημαντικό να διαβάζετε προσεκτικά τις προειδοποιήσεις καθώς και τους σχετικούς όρους και συνθήκες που εμφανίζονται.

Συγκεκριμένα:

* Συχνός έλεγχος του ηλεκτρονικού υπολογιστή μέσω προγράμματος προστασίας (antivirus)

* Εγκατάσταση επιπλέον προγράμματος προστασίας (firewall)

* Έλεγχος συνδέσεων αγνώστου προελεύσεως

* Εγκατάσταση λογισμικού γονικού ελέγχου (parental control)

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ ή/και καλέστε την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων στο τηλέφωνο 210-6151000.

Με εκτίμηση,

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

Hellas Online

Ayto mallon to esteile genika i HOL giati akoma edw stin ellada iparxoun atoma me 56k modem! Na fanei mou fenetai thelei i HOL

Δημοσ.

Nice!

Μ' αρέσουν οι εταιρείες που βλέπουν μπροστά. :P

Προειδοποίηση για dialers το 2007 !!!

Λες κ δεν έχει σημαντικότερα πράγματα να φτιάξει στο δίκτυο της. :P

/sc

Δημοσ.
Nice!

Μ' αρέσουν οι εταιρείες που βλέπουν μπροστά. :P

Προειδοποίηση για dialers το 2007 !!!

Λες κ δεν έχει σημαντικότερα πράγματα να φτιάξει στο δίκτυο της. :P

/sc

Ante na doume pote stin xora mas tha stamatisoume na milame gia DIALERS....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...