Προς το περιεχόμενο

pass για...ελ.βενιζελο?!?

mithrid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορω να βγαλω καρτα(pass) για να μπορω να βγαινω απο το αεροδρομιο ελ.βενιζελου ή και να μπαινω σε αυτο μεσω της εσοδου-εξοδου που βρισκεται επι της λεωφορου Σπατων(κοντα στα συνορα σπατων-λουτσας)?τι δικαιολογητικα χρειαζεται και που μπορω να τη βγαλω?:confused: :confused: :confused:

Δημοσ.

ρωτα στις πληροφοριες του αεροδρομιου.αν κ δεν ξερω τι ειναι αυτο το pass ,μηπως αττικη οδο?

Δημοσ.

Δυστυχώς φίλε μου δεν γίνεται αυτό. Το έχω ψάξει και εγώ γιατί με βολεύει η συγκεκριμένη είσοδος...Για να πάρεις κάποια κάρτα χρειάζεται να εργάζεσαι στο αεροδρόμιο. Εκτός αν έχεις κανεναν φίλο, που θα μπορεί να σε βολέψει. Εντελώς παράλογο που δεν αφήνουν να χρησιμοποιούμε την συγκεκριμένη είσοδο. Έστω οτι να μπώ δεν με αφήνουν, αλλά γιατί όχι να βγώ ? . Ελλάδα, έχεις ταλέντο !!!!

Δημοσ.

παντως μου ειχαν πει οτι οποιος ειναι κατοικος λουτσας μπορει να βγαλει.το θεμα ειναι..ισχυει?

Δημοσ.
παντως μου ειχαν πει οτι οποιος ειναι κατοικος λουτσας μπορει να βγαλει.το θεμα ειναι..ισχυει?

Δεν νομίζω να ισχύει, δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο..Αν ισχύει πάντως θα είναι καλα...Θα το ψάξω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...