antnatal Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Ποιες θεωρούνται οι "καλές" εταιρείες (στην Ελλάδα μιλάμε) στα λεγόμενα έξυπνα σπίτια;
polaki Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Παιδιά sorry που επεμβαίνω στο τοπικ για μεζονέτα, η δική μου περίπτωση ειναι λιγο διαφορετική. Αγοράσαμε ενα διαμέρισμα που χτίζεται τωρα και ο κατασκευαστης λέει θα περασει καλωδια δικτυου. Η πολυκατοικία έχει 4 διαμερίσματα σε 6 ορόφους, ο ενας ειναι υπόγειο (αποθηκες και γραφείο που θα κανει ενας και θέλει και εκει δικτυο) και ο αλλος ειναι ουσιαστικά ίδιο διαμέρισμα αλλά σε 2 ορόφους, το δικό μας. Δηλαδή εμείς έχουμε τον 4ο και τον 5ο που επικοινωνουν με εσωτερική σκάλα. Η απορεία μου είναι η εξής, επειδη αυτος θα φερει συνεργειο οποτε δεν μπορει να μου απαντησει.. Που θα είναι το patch panel? Θα ειναι κοινο? Δηλαδή αν εγω θέλω παω και τραβαω τα καλωδια του αλλου? Η το καθε σπιτι θα εχει το δικο του? Επίσης με το δικτυο σαν δικτυο πως θα γινει η φάση? Εγω θέλω να ανοίκω σε δικό μου δίκτυο, όχι να το μοιράζομαι με άλλους στο ίδιο switch... Εσείς που δουλεύετε σε εταιρία που κανει τετοια τί γνωμη εχετε?
fellos13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Exeis para polles epiloges file.Yparxoun kai mikra panelakia pou mporeis na exeis mono sto diamerisma sou.Mporoun kai se koino xwro na ginoun ta patch panel kai na kataligoun se diaforetika switch gia ka8e idioktiti. Syzhthse to me ton ergolavo kai des ti skeftetai na kanei.Oi epiloges einai para polles kai to swsto einai na ginoun apo tous idioktites kai oxi apo ton ergolavo.To oti 8a ferei synergeio kai den mporei na sou apantisei den isxyei.To synergeio apla 8a kanei oti dialeksei aytos kai oti plirwsei profanws Opote kalytera na eisai mprosta otan 8a er8oun apo tin etairia pou 8a kanoun tin kalwdiwsi na elenksoun to xwro gia na vgaloun tis paraggelies ktlp. Gia tin erwtisi tou antwni fantazomai den einai prepon na kanw diafimisi se etairies... Yparxoun pantws arketes kales epiloges sto xwro.
question mark Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 ΑΝΤΩΝΗΣ Β Τώρα δουλεύω Αθήνα. Για Κρήτη μόνο άμα κάτσει κάποια δουλειά. Αλλά κανονικά από Σεπτέμβρη θα παίρνω full δουλειές. Επίσης για την ερώτηση για τις εταιρίες με κάλυψε απόλυτα ο fellos 13. johnpap σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου. Του cat7 οι τερματισμοί μπορεί να διαφέρουν απ' τους προηγούμενους αλλά εγώ τους προτιμώ περισσότερο. Θα το ψάξω για την πυρασβάλεια και θα επιστρέψω με απαντήσεις. Καλό θα ήταν και το air condition στο υπόγειο. polaki όπως είπε κι ο fellos 13 το ξέρει απ' έξω κι ανακατωτά. Ρώτα τον. Πιστεύω ότι το καλύτερο (για μένα) θα ήταν κάθε σπίτι το δικό του patch panel διότι αν είναι κοινό δε ξέρεις αν αργότερα κάποιος/α τρελλός/ή μέσα στη πολυκατοικία μπορεί να κάνει καμιά μ... Αφ' ετέρου γιατί να μοιράζεσαι τα αρχεία σου με κάποιον άλλο;
antnatal Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Gia tin erwtisi tou antwni fantazomai den einai prepon na kanw diafimisi se etairies... Yparxoun pantws arketes kales epiloges sto xwro. Έστω σε pm.
polaki Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Ενταξει ολα, μιλησα με τον κατασκευαστη και τωρα μπαινουν τα καλωδια. Το καθε διαμέρισμα θα έχει το δικό του patch panel οπότε κυριλε.
polaki Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 thanks fellos! Αντε να δουμε, περιμένουμε και την ΟΝ από Ιουλιο στην περιοχή, βέβαια Νοέμβριο που μπαίνουμε λογικά όλα θα είναι οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.