Προς το περιεχόμενο

adware - spyware programs

harrys23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να αγορασω ενα καλο προγραμματακι

φιλοι μου αλλα το θεμα ειναι οτι θελω να πληρωσω με

PAY PAL να μην βαλω πιστωτικη οπου να ναι.

μπορειται να μου προτεινετε πιο κατα την γνωμη σας ειναι το

καλυτερο??

δωστε λινκ παρακαλω που να δέχονται pay pal

Ευχαριστω.

Δημοσ.

kati akousa gia spyware doctor kai spybot s&d

kala to deytero einai dorean alla to proto opote to pernousa moy ekane kapoio conflict me to kaspersky .

Δημοσ.
kati akousa gia spyware doctor kai spybot s&d

kala to deytero einai dorean alla to proto opote to pernousa moy ekane kapoio conflict me to kaspersky .

όποτε χρησιμοποίησα το spyware doctor είτε σε xp είτε σε vista μου διέλυσε τον υπολογιστή!!! Το spybot όντως ήταν καλό πριν μερικά χρόνια, αλλά τώρα πλέον έχει ξεπεραστεί. Να σκεφτείς ήταν η μοναδική αξιόπιστη λύση κατά των dialers στις dialup συνδέσεις. Καλή λύση είναι και το counterspy της sunbelt αλλά είναι βαρύ και ασήκωτο με τεράστια κατανάλωση ram!! Εξαιρετική λύση και το spysweeper , αλλά και αυτό στο scan και στο boot , γονατίζει τον υπολογιστή.H λύση lavasoft ad-aware 1.6 pro με έχει αφήσει αρκετές φορές ακάλυπτο.Γι΄αυτoύς τούς λόγους , σου πρότεινα απο την αρχή το avg 7.5 ( πρώην ewido )

Δημοσ.
όποτε χρησιμοποίησα το spyware doctor είτε σε xp είτε σε vista μου διέλυσε τον υπολογιστή!!!

giayto mou ebgaze mines tora minima oti dimiourgithike ena problima kai prepi na termatistei h efarmogi k.l.p

h mnimi den mporei na einai written kai espasa to kefali mou na bro ti ftaiei.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...