Προς το περιεχόμενο

Ποια προγράμματα προτεινετε για ολοκληρωμενη προστασια???

alexandro673

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον ανοιγω αυτο το thread γιατι τα εχς παιξει τις τελευταιεσ μερεσ με την προστασια μου εχεικαρφωθει να βρω τα καλυτερα και εχω μπερδευτει....

Λοιπον καθε pc θελει antivirus, firewall, antispyware, anti-malware και προστασια απο keyloggers(δεδομενου οτι δ εχω βρει προγραμμα anti-spyware που να καλυπτει τα 3 τελευταια επαρκως).

Απο antivirus ειχα nod32 ελα που ομως κατεβασα το antivir και βρηκε ιο και το nod τα εξηνε τοσο καιρο???Οπότε εχω μπερδευτει ποιο να βαλω γιατι το antivir πεταει παραθυρο επιλογης τι να κανει οταν βρισκει ιο και εγω δ το θελω αυτο...θελω να κρινει καποια πραγματα μονο του...

Firewall εχω το agnitum outpost firewall πολυ καλο αλλα εχω βαρεθει τα μηνυματα allow h denyεχω καταντησει να πατας παντου allow για να ησυχαζω...μου προτειναν το comodo firewall το οποιο δ το εχω δοκιμασει....

Antispyware εχω το avg antispyware, the cleaner kai to spyware doctor....αλλα δ βλεπω να συνεργαζονται ολα καλα με τα antivirus.

antimalware εχω το comodo anti-malware και τισ μηχανεσ των δυο υπολοιπων απο πανω...

Για keyloggers δ εχω καποιο εξειδικευμένο αλλα την προστασια των απο πανω για αυτα.

Τελευταια διαβασα οτι καποια προγραμματα δ συνεργαζονται πολυ καλα χωρισ να διευκρινιζει ποια και προετρεπε στη χρησιμοποιησει σουιτων, με καλυτερη NIS 2007(Norton Internet Security) αλλα δ το πολυ εμπιστευομαι για ολα....αν και αποφάσεισ για το τι καθαριζει τι εμποδιζει περνει μονο του αναλογα τη συμπεριφορα του προγραμματος.

Εσεις τι προτεινετε για καλο ελεγχο?

Δημοσ.

..έλεγχο ορθογραφίας :D

[ ...α)το να αναγνωρίζει κάτι ένα a/v , που δεν το αναγνωρίζει το άλλο...δε σημαίνει ΠΑΝΤΑ ότι έχεις και πρόβλημα! (ίσως είναι κατι "negligible"...)

β)..μη χολοσκάς και τόσο...:) ...μόνος σου το είπες,βαρέθηκες,και κάνεις allow σε όλα.... :) Γι' αυτό βάλε 1 firewall (ό,τι να ΄ναι),1 a/v (ό,ποιο να 'ναι)κι ένα αντι-spyware (whichever) κι άντε γειά! :D

γ)..μόνο αν επιλέξεις κάτι σε Norton......φρόντισε να πάρεις έναν 16απύρηνο επεξεργαστή,και καμμιά κατοσταριά γίγα σε ram :D ]

Δημοσ.

poly sinxisi vlepw gia to tipota! den eisai kai kanenas perizititos pou oloi theloun na s ipoklepsoun plirofories! sou arkei ena kalo antivirus to firewall gia mena proairetika. meta to poly dio antispyware apo ta opoia to ena na exei live prostasia gia na tin energopoieis otan episkeptesai perierges dieuthinseis.

twra auto pou eipes gia to avira boreis na to rithmiseis na kanei automata kapoies energeies me to pou vriskei kapoion io alla simvouli mou einai na to diaxeirizesai esy....twra epipleon programata den nomizw na s xreiastoun

apo antivirus kala eisai me to antivir

gia firewall an thes vale comodo i kerio an k twn xp kalo einai

k gia antispyware avg-antispyware 7.5 (gia live prostasia) k spybot sibliromatika

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...