Candyman® Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Πακέτον... Τουλάχιστον με μία κάρτα έπρεπε να την "σηκώνει"...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Το τροφοδοτικό είναι μια χαρά. Της С.W.T. είναι που φτιάχνει πολύ ποιοτικά PSU's. Ορίστε: http://www.cwt.com.tw/Το θέμα είναι αλλού... Ξέρεις πόση κατανάλωση έχει μία 8800gts? Και ο άνθρωπος έχει δύο... Για δες εδώ: http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/xfx_8800_gts_320/9.html xrest: Έκανες καλύτερη κατανομή του φορτίου στα καλώδια; kai to Xbitlabs leei giati kati mou leei na empisteuomai to Xbitlabs?
Candyman® Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Λογικά έπρεπε να τις σηκώνει. Λογικά. Όμως το πρόβλημα είναι ότι οι τάσεις γίνονται combined. Μπορεί με ένα άλλο 700άρι να παίζουν οκ. Αλλά το πως βγαινει το συνολικό wattage είναι μια άλλη ιστορία.. για άγρια θηρία... κ.λ.π. Το θέμα είναι πως να το λύσει ο άνθρωπος το πρόβλημα. Θα έλεγα ότι το εφόσον κάνει κόλπα και με μία VGA το πρόβλημα δεν είναι τόσο απλό... Τώρα σκέφτηκα.. ότι αν ήταν πρόβλήμα τροφοδοσίας θα του έβγαζε το γνωστό μύνημα "insufficient power". Από την άλλη τα χαμηλά scores μου κάνουν κάτι σε throtling. Εχει γούστο να είναι η θερμοκρασία! Xrest: Τις θερμοκρασίες στο core τις έχεις τσεκάρει;
xrest Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 ναι τις ειχα δει.ηταν η gpu1=59c,gpu2=61 ολα αυτα idle παιδια ισως ειναι faulty το τροφ.δε γινεται να κολλαει καθε φορα στα check των ide,sata,hdd,kαι για να μη στο ξανακανει αυτο να πρεπει να βγαλεις το καλωδιο τελειως απο το τροφ για κανα λεπτο.κ οταν γινει αυτο θα σε βαλει sta win χωρις ομως explorer,παρα μονο το wallpaper να βλεπεις.κ αφηστε οτι κλανουν κ τα 3dmarks αρκετες φορες.δεν ανοιγουν καν.αυριο θα βαλω ενα αλλο τροφ πανω να δω με μονη καρτα πως θα παει για να ειμαι 100% σιγουρος οτι ειναι το τροφ. διοτι ακομη και τωρα με μονη καρτα τα ιδια κανει
Candyman® Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δοκίμασε κάτι τελευταίο (μου έχει τύχει). Αν δεν δίνεις ρεύμα στο Tt από το καλώδιο τροφοδοσίας που είχε στην συσκευασία αλλά από το παλιό σου, άλλαξε το και βάλε αυτό που είχε στο κουτί του. Αλλιώς... νομίζω R.M.A.
Candyman® Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Αν στο κάνουνε refund πάρε ένα HEC cougar 650 να δεις την υγειά σου (ανεξάρτητα αν κι εγώ έχω Tt Toughpower 700w).
xrest Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 η mobo εχει το προβλημα....ελεος.δοκιμασα το pc με 850αρη κ γινονται τα ιδια.
Candyman® Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Αυτά τα Asus όλο χτυπάνε τα τελευταία χρόνια. Συνεχώς για προβλήματα διαβάζω στα φόρουμ... Τελικα οι πάντες εχουν ρίξει την ποιότητα στο βωμό του κόστους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.