ROCKSHELL8 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά καλησπέρα και από εμένα και συγχαρητήρια για το πολύ χρήσιμο site σας. Σκέφτομαι να αγοράσω αυτή την βάση laptop και θα ήθελα την γνώμη σας. http://www.techplanet.gr/index.php?target=products&product_id=14333
stefanos_79 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Φιλε μου αρχικα καλωσόρισες στο φόρουμ.Τώρα για την βαση που παραθετεις είναι στην ουσια βαση-γραφειο.Εμεις μιλούσαμε για βάση που λειτουργεί παράλληλα ως ψήκτρα για το λαπτοπ.Αν εσένα σου είναι χρήσιμο και εργονομικο αυτο το επιπλακι γιατι να μην το πάρεις αλλά επαναλαμβάνω δεν είναι βάση cooler. ΥΓ: Ανεστησες ένα θεμα που ανοίχτηκε πριν κοντα στα 2.5 χρονια
ROCKSHELL8 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Στέφανε σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. το ξέρω πως δεν λειτουργεί ως ψήκτρα αυτό το θέμα όμως μου φάνηκε σαν το πιο σχετικό για να ρωτήσω(και χαίρομαι που το ανέστησα),τώρα όσο αφορά αυτή την βάση μου φαίνεται πολύ βολική για χρήση του laptop από το κρεβάτι, πράγμα που έψαχνα καιρό.
stefanos_79 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Η αλήθεια ειναι οτι κάτι τετοιο ήθελα κι εγώ για το eeepc μου.Έκανα βόλτες Praktiker Ikea για κάτι σχετικό
ROCKSHELL8 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Τελικά την πήρα την βάση laptop! βολεύει πάρα πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.