Melissa_virus Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 tora sigkrineis zyxel (Ferrari) me crypto(oute smart) ποιο smart... πατίνι είναι.
poulinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 ποιο smart... πατίνι είναι. to sigkrina me to smart gia ena logo.kai to crypto kai to smart einai akriva gia auto pou ine.
Melissa_virus Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 to sigkrina me to smart gia ena logo.kai to crypto kai to smart einai akriva gia auto pou ine. Ναι δίκιο έχεις. Χτεσ κολλούσε ενώ μόνο site άνοιγα! ούτε κατέβαζα τίποτα ούτε τίποτα! άκρος άχρηστο. Λοιπόν σήμερα ήρθε το router επιτέλους . Πολύ άσκημος εξωτερικά, και γενικά φτηνά κατασκευασμένος . Αλλά δεν θα τον πάμε και στα καλλιστεία. Μετράει ο εσωτερικός του κόσμος. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ. τον βασάνισα και δεν μπουκώνει με τίποτα. παίζει άψογα, όλα μια χαρά. έχει πολύ καλά settings μέσα. γενικά άριστος. γρήγορος. και το καλύτερο, ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με τον πΟΤΕ. Πολύ καλό αυτό που σε αναγκάζει για να μπεις στις ρυθμίσεις του να αλλάξεις το password. έχει και UPnP Το wireless δεν το δοκίμασα ακόμα.
fits13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Re pedes pws dokimazeis ena royter gia na deis an mpoykwnei h' oxi? Yparxei kapoio eidiko programma gi' ayto h' apla anoigeis oso to dinaton perissotera parahtira enw taftoxrona katevazeis pragma...
Melissa_virus Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Re pedes pws dokimazeis ena royter gia na deis an mpoykwnei h' oxi? Yparxei kapoio eidiko programma gi' ayto h' apla anoigeis oso to dinaton perissotera parahtira enw taftoxrona katevazeis pragma... δεν γνωρίζω αν υπάρχει ένα ειδικό πρόγραμμα. που λογικά θα υπάρχει. Εγώ απλά φρόντισα να παράγω τρελό φόρτο στο δίκτυο που με το παλιό modem έκλεινε το ιντερνετ. torrent με πολλά connections, dcc++ από το λαπτοπ, από το άλλο pc μεταφορές αρχείων και downloading. Aν και το torrent είναι το καλύτερο test...
Members gsarig Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Members Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 δεν γνωρίζω αν υπάρχει ένα ειδικό πρόγραμμα. που λογικά θα υπάρχει.Εγώ απλά φρόντισα να παράγω τρελό φόρτο στο δίκτυο που με το παλιό modem έκλεινε το ιντερνετ. torrent με πολλά connections, dcc++ από το λαπτοπ, από το άλλο pc μεταφορές αρχείων και downloading. Aν και το torrent είναι το καλύτερο test... Κι εγώ με τα torrents διαπίστωσα την ποιοτική διαφορά. Με το crypto, όταν έβαζα 0 upload στο utorrent, δεν μπορούσα με τίποτα να σερφάρω ή να κάνω οτιδήποτε άλλο στο ίντερνετ. Με το zyxel, έχω το upload πάντα στο 0 και σερφάρω παράλληλα σχετικά άνετα.
Melissa_virus Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Λοιπόν ώρα και για ένα firmware update όπως μου είπες poulinos ότι θα ήταν καλό να κάνω. http://www.zyxel.com/web/support_download_list.php?indexflag=20040906164737&ModelIndexflags=0,420050117110858,420041221102511,420041221102520,420050117110916,420050117110934,420050831093216,420050831095441,420060420161739,420060420160946 εδώ είναι το λινκ απο την εταιρία. όμως, ποιο να κατεβάσω? model numbrer αυτό λέει μέσα το router P-660HW-D1 . και τώρα είδα ότι V3.40(AGL.3) | 29/05/2006 το last firmware DSL Mode: ADSL_G.dmt στο λινκ που δίνω τα 2 πρώτα firmware είναι της ίδια ημερομηνίας... αλλά δεν μπορεί κάποια διαφορά έχουν. και για να μην κάνω καμιά λαλακία help!
Melissa_virus Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 http://www.zyxel.com/web/support_download_detail.php?sqno=165 κατέβασα αυτό... σήμερα έχει σοβαρό πρόβλημα το router... δεν ξέρω που οφείλετε. χτες δούλευε άψογα... κάτι παραπάνω από άψογα. μέχρι το βράδυ που το έκλεισα. θα κάνω και update και αν συνεχίσει έτσι δευτέρα θα πάει πακέτο στο eshop.
Members gsarig Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Members Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Τί πρόβλημα έχεις; Ποια τα συμπτώματα; και μια δική μου ερώτηση: δεν έχω κάνει ακόμη firmware update, μιας και όλα λειτουργούν κανονικά - πιστεύετε πως παρόλα αυτά χρειάζεται να κάνω; Θα δω κάπου κάποια διαφορά ή υπάρχει κάποιο ρίσκο; Έχω ακριβώς το ίδιο router με του Melissa_virus
Melissa_virus Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Τί πρόβλημα έχεις; Ποια τα συμπτώματα; και μια δική μου ερώτηση: δεν έχω κάνει ακόμη firmware update, μιας και όλα λειτουργούν κανονικά - πιστεύετε πως παρόλα αυτά χρειάζεται να κάνω; Θα δω κάπου κάποια διαφορά ή υπάρχει κάποιο ρίσκο; Έχω ακριβώς το ίδιο router με του Melissa_virus λοιπόν συμπτώματα. ενώ χτες ήταν όλα μια χαρά... Πάμε στο σήμερα. με έχει πετάξει ήδη 3ς φορές μέσα σε 2 ώρες από το ιντερνετ. δεν επανασυνδέετε με τιποτα. με το reboot δεν κερδίζω κάτι. κάνει reboot κάπως με αργό ρυθμό, και όταν το τελειώνει με πετάει από το περιβάλλον εντελώς. ξαναμπαίνω, και δεν με βάζει απευθείας στο περιβάλλον του(γιατί κάνει 2 χρόνια να βρει τα pc που είναι συνδεδεμένα στο lan-exw αφησει μόνο ενα τώρα...). όταν μπω συνεχίζει να μην συνδέετε στο ιντερνετ και να μην παίρνει IP. περιμένω περιμένω τίποτα. επόμενη κίνηση να κλείσω το router από πάνω του. Μετά από 30 sec το ανοίγω. Αρχίζει φορτώνει το router. Δεν μπορώ και πάλι να μπω στο περιβάλλον του, μια και κάνει πόση ώρα να κάνει το lan, πώς να το πω, να δεχτεί σύνδεση με τα pc. Σαν δίκτυο. Βγάζει και το κλασικό τρίγωνο με ! στην μέση , περιορισμένη ταχύτητα lan. Κάπως έτσι που λέει. Γενικά για να δώσει δίκτυο κάνει 2 λεπτά ίσως και παραπάνω!!! Μετά από αυτό μπορώ να μπω στο περιβάλλον του. Και θέλει άλλα 2,3 λεπτά για να πάρει ιντερνετ. Και μετά από κανά μισάωρο με πετάει και πάλι… Είναι ελεεινό αυτό που συμβαίνει. Δεν ξέρω αν σου είναι μια χαρά μην κάνει update… εγώ ακόμα δεν έκανα. Περιμένω να ποστάρει κανένας… poulinos που είσαι! γίνετε ρε παιδιά ο πΟΤΕ να στέλνει παραπάνω τάση στο καλώδιό του και να τρώνε φρίκη τα router? πως θα το μάθω αυτό αν συμβαίνει κάτι τέτοιο?
poulinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Κι εγώ με τα torrents διαπίστωσα την ποιοτική διαφορά. Με το crypto, όταν έβαζα 0 upload στο utorrent, δεν μπορούσα με τίποτα να σερφάρω ή να κάνω οτιδήποτε άλλο στο ίντερνετ. Με το zyxel, έχω το upload πάντα στο 0 και σερφάρω παράλληλα σχετικά άνετα. min bazeis to upload sto miden giati kathistereis ton euato sou afou tou mplokareis na stileis tin epibebeosi piso oti elave to paketo.balto esto sto 5.to exo xanapei auto. Λοιπόν ώρα και για ένα firmware update όπως μου είπες poulinos ότι θα ήταν καλό να κάνω. http://www.zyxel.com/web/support_download_list.php?indexflag=20040906164737&ModelIndexflags=0,420050117110858,420041221102511,420041221102520,420050117110916,420050117110934,420050831093216,420050831095441,420060420161739,420060420160946 εδώ είναι το λινκ απο την εταιρία. όμως, ποιο να κατεβάσω? model numbrer αυτό λέει μέσα το router P-660HW-D1 . και τώρα είδα ότι V3.40(AGL.3) | 29/05/2006 το last firmware DSL Mode: ADSL_G.dmt στο λινκ που δίνω τα 2 πρώτα firmware είναι της ίδια ημερομηνίας... αλλά δεν μπορεί κάποια διαφορά έχουν. και για να μην κάνω καμιά λαλακία help! den xero poia einai i diafora sta 2 apla exo dei oti opoio kai na perseis einai to idio.dokimase to ena kai ama exeis prob perna to allo. http://www.zyxel.com/web/support_download_detail.php?sqno=165κατέβασα αυτό... σήμερα έχει σοβαρό πρόβλημα το router... δεν ξέρω που οφείλετε. χτες δούλευε άψογα... κάτι παραπάνω από άψογα. μέχρι το βράδυ που το έκλεισα. θα κάνω και update και αν συνεχίσει έτσι δευτέρα θα πάει πακέτο στο eshop. isos kati apo tin grammi giati o ote skalizei arketa auton ton kairo Τί πρόβλημα έχεις; Ποια τα συμπτώματα; και μια δική μου ερώτηση: δεν έχω κάνει ακόμη firmware update, μιας και όλα λειτουργούν κανονικά - πιστεύετε πως παρόλα αυτά χρειάζεται να κάνω; Θα δω κάπου κάποια διαφορά ή υπάρχει κάποιο ρίσκο; Έχω ακριβώς το ίδιο router με του Melissa_virus dokimazeis na kaneis ama thes.ego pote den ixa provlima me firmware update pantos.oti kai na ginei mporeis na pas kai se poio palio i se auto pou ixes prin λοιπόν συμπτώματα. ενώ χτες ήταν όλα μια χαρά...Πάμε στο σήμερα. με έχει πετάξει ήδη 3ς φορές μέσα σε 2 ώρες από το ιντερνετ. δεν επανασυνδέετε με τιποτα. με το reboot δεν κερδίζω κάτι. κάνει reboot κάπως με αργό ρυθμό, και όταν το τελειώνει με πετάει από το περιβάλλον εντελώς. ξαναμπαίνω, και δεν με βάζει απευθείας στο περιβάλλον του(γιατί κάνει 2 χρόνια να βρει τα pc που είναι συνδεδεμένα στο lan-exw αφησει μόνο ενα τώρα...). όταν μπω συνεχίζει να μην συνδέετε στο ιντερνετ και να μην παίρνει IP. περιμένω περιμένω τίποτα. επόμενη κίνηση να κλείσω το router από πάνω του. Μετά από 30 sec το ανοίγω. Αρχίζει φορτώνει το router. Δεν μπορώ και πάλι να μπω στο περιβάλλον του, μια και κάνει πόση ώρα να κάνει το lan, πώς να το πω, να δεχτεί σύνδεση με τα pc. Σαν δίκτυο. Βγάζει και το κλασικό τρίγωνο με ! στην μέση , περιορισμένη ταχύτητα lan. Κάπως έτσι που λέει. Γενικά για να δώσει δίκτυο κάνει 2 λεπτά ίσως και παραπάνω!!! Μετά από αυτό μπορώ να μπω στο περιβάλλον του. Και θέλει άλλα 2,3 λεπτά για να πάρει ιντερνετ. Και μετά από κανά μισάωρο με πετάει και πάλι… Είναι ελεεινό αυτό που συμβαίνει. Δεν ξέρω αν σου είναι μια χαρά μην κάνει update… εγώ ακόμα δεν έκανα. Περιμένω να ποστάρει κανένας… poulinos που είσαι! γίνετε ρε παιδιά ο πΟΤΕ να στέλνει παραπάνω τάση στο καλώδιό του και να τρώνε φρίκη τα router? πως θα το μάθω αυτό αν συμβαίνει κάτι τέτοιο? diskolo na stelnei parapano tasi .b.re paidia afou mporeis na pas kai se pio palio firmware ama ginei kati opote min agxoneste gia to firmware update. opote dokimaste afoba.ego pantos se osa zyxel exo kanei pote den ixa provlima.dose karfotes ip sto pc sou gia pio grigora. gia na tsekareis to router pos simperiferetai anixe pola connections me to emule.to net limiter sou leei posa connections exeis anixei.meta dokimase na anixeis selida na deis pos tha pexei kai episis des ama kliseis to emule an epistrefei stin kanoniki litourgia tou.episis mporeis na dokimaseis kai me to qos gia na deis an exei kaliteri simperifora .doineis protereotita sto http oste na min sou argei poli otan katevazeis apo p2p.
Melissa_virus Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 έριξα το update πριν καμιά ώρα. πριν πάλι έπεσε το ιντερνετ. όμως, μετά από κανα 5λεπτο-10λεπτο είδα ότι συνδέθηκε από μόνο του. χωρίς να κάνω restart. Οπότε βλέπω μια βελτίωση. επίσης δεν κάνει βλακίες με τα lan. δηλαδή δεν βγάζει το Limited connection όπως πριν. γενικά βλέπω ότι καλυτέρευσε η κατάσταση... Τι να πω. ίσως ο κωλοπΟΤΕ να έχει το πρόβλημα... και να πέφτει το ιντερνετ. και να μην το έχει το router. το ίδιο γίνετε και σε μια φίλη μου που μένει στην άλλη άκρη της πόλης. Γίνετε να φταίει η forthnet που πέφτει η σύνδεση?
Melissa_virus Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 δεν αμφιβάλω. με την προηγούμενες dsl forthnet που είχα όλα πηγαίνανε ρολόι. τώρα έχω φάει ήττα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.