thanocaster Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Koiταξε να δεις, απο την στιγμή που βγάζεις ένα εμπόρευμα στην αγορά πρέπει να παίζει κιόλας αυτό! Πρέπει να είναι συμβατό. Δεν μπορώ να αρχίσω εγώ να πουλάω dvd movies με το αμερικάνικο πρότυπο αντί για το pal europe! στην αρχή υπήρχε πρόβλημα σε όλη την Ελλάδα με το router αυτό. Μετά με τo firmware update έφτιαξε. Αλλά όχι παντού όπως θα έπρεπε. Οπότε έχει ευθύνη και η Linksys, αλλά και η forthnet που το έδινε. Έχω άδικο σε αυτό που λέω? Για τον πΟΤΕ κανένα σχόλιο. Τον έχω καταδικάσει εις θάνατον εδώ και χρόνια. Φταίει μόνο η Φόρθνετ που το δίνει. Η Linksys παρουσιάζει μοντέλα με διάφορα χαρακτηριστικά. Η Φόρθνετ είναι αυτή που επέλεξε το εν λόγω μοντέλο χωρίς να έχει δοκιμάσει αν δουλεύει. Βέβαια η ίδια η φόρθνετ τροποποίησε το fimware του ώστε να δουλέυει. Πίστεψέ με το WAG200G είναι τρομερό μηχανάκι. Για μένα η επιλογή είναι Linksys ή ZyXEL ανάλογα με το πορτοφόλι σου...
Melissa_virus Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Basika 2 router 8a parw. enan gia mena pou mporw na dwsw ews kai 150, kai enan gia mia filh mou me poso ews 100... Θέλω να πάρω linksys που έχει και 3 χρόνια εγγύηση αλλά φοβαμαι επειδή την είχα πάθει... Γιατί το level one που είχa όταν πέρασε ο πρώτοσ χρόνος άρχισαν τα παρατράγουδα... έτσι όπως τα βλέπω θα πάρω ένα zylex και ένα Linksys.
kostasSTi Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Ασε τα πειράματα και πάρε το 9108. Δεν άκουσα κανέναν να λέει οτι έχει προβλήματα αυτό. Και το 9106 που λέγανε οτι έχει, δεν μας το λέει κανένας που το έχει. Άσε τη linksys που κι εγώ είχα προβλήματα και πάρε ή robotics ή ένα φθηνό πλην τίμιο LevelOne που είναι επίσης μια χαρά.
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 fits13 η πλάκα με το linsys που είχα ήταν ότι εδώ Μυτιλήνη δεν έπαιζε , ενώ σε αυτόν που το πούλησα στα Τρίκαλα (του το είπα φυσικά) έπαιζε μια χαρά. Γι' αυτό έχω στραβώσει βασικά με τα linksys. Βασικά δεν φταίνε αυτά... Αλλά ο πΟΤΕ. Ελπίζω πάντος να έχουν κάνει αλλαγές από πέρυσι στα δίκτυα εδώ. Ναι συμφωνώ. Τα 3 χρόνια είναι αρκετά. Αλλά όμως σε περίπτωση προβλήματος με τον πΟΤΕ, το router είναι μια χαρά, οπότε δεν ισχύει η εγγύηση. Πάντος το μενού του linksys ήταν πάρα μα πάρα πολύ απλό και γενικά ήταν εύχρηστο modem. Τώρα σκέφτομαι να ξαναβάλω στο παιχνίδι τα linksys. Eίναι δυνατόν να ισχύει αυτό????? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.614030 Για την εγγύηση λέω. Είναι τραγικό! E tote ti katakrineis tin linksys re file???? Efoson den eixe kanena provlima to linksys router alla o ote opws les. Tha eprepe na ta rixneis ston ote kai oxi sti linksys poy ta erixnes.... Dikio den exw? Einai san na moy les oti exeis ena amaxi honda kai den paei kala logo tis ventzineis poy vazeis kai esi na katakrineis tin honda. Ma einai dinaton!!! a .ta cisco parolo pou grafei oti exoun eggiisi 3 mines ego xero apo tin douleia oti exoun 1 xrono apo tin quest eggiisi.xlomo gia 3 mines.toulaxiston auto xero gia ta 876 877.b.tora sxetika me ta linksys.se merika dslam opos einai ta marak to linksys gia na pexei thelei na to baleis karfota g.dmt .auto ine to mono paraxeno.an exeis to version 1 pou den eixe epilogi gia g.dmt eprepe na kaneis to firmware.gia auto bgenoun ta firmware.den fteei i linksys se auto kai ine kati pou den mporeis na to problepseis.b.kqanjonika ola exoun ftiaxtei gia na pezoun pantou.apo tin alli to idio akrivos provlima exei ginei kai me tin cisco.oti sta 836 me palio firmware den sigxronize se kapoia dslam.kai bgike firmware apo tin cisco kai ftiaxtike.akoma kai apo tetoia eteria fantasou.b.exo dei grames tou ote pou kaneis otetzis den mou to exigise i opoia epeze mono me jetspeed kai speedtouch.oti allo ebazes pano den ekane kan prospatheia sigxronismou.xero oti to speedtouch antexei pio poli attenuatioin kai margin alla i grammi itan penthakathari.panta tha simbenoun auta opote min ta rixoume stin linksys.
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Φταίει μόνο η Φόρθνετ που το δίνει. Η Linksys παρουσιάζει μοντέλα με διάφορα χαρακτηριστικά. Η Φόρθνετ είναι αυτή που επέλεξε το εν λόγω μοντέλο χωρίς να έχει δοκιμάσει αν δουλεύει. Βέβαια η ίδια η φόρθνετ τροποποίησε το fimware του ώστε να δουλέυει. Πίστεψέ με το WAG200G είναι τρομερό μηχανάκι. Για μένα η επιλογή είναι Linksys ή ZyXEL ανάλογα με το πορτοφόλι σου... exo barethei na akouo autin tin blakia.sorry gia auto to ifos alla a.to router auto polite oxi mono apo forthnet alla apo pantou.b.i forthnet kai i kathe forthnet den mporei na xerei oti o ote meta apo 2 xronia pou ixe dslam intracom kai siemens oti xafnika tha ferei marak dslam kai oti koinos o ote xestike ama den pezei me to linksys efoson pezei me to speedtouch opote poios o logos na perasoun firmware.b.to firmware pou ebgale i forthnet kamia sxesi me to thema sigxronismou.to firmware pou ebgale i forthnet to ebgale gia ta disconect kai oti to ebgale einai megali lisi giati esi mporei na to ixes parei apo to emporio.kai oute i linksys polifteei dioti sto exoteriko den iparxoun grammes 1 megabit pou pezoun san 200 kbit/s opote den mporousan na exomoiosoun to provlima to opoio ginotan stin ellada kai se mia alli xora.pleon auto to provlima i na po to komati auto tou kodika exei paralifthei apo ton pigaio kodika kai den tha pernietai se kanena router.tora bebea dewn exei kai poli simasia dioti se 10 mbit grammi gia na to deis auto to provlima ine arketa diskolo.to linksys epeze mia xara alla oxi telios mia xara meta tis allages se dslam marak kai tis eleines taxitites. Basika 2 router 8a parw. enan gia mena pou mporw na dwsw ews kai 150, kai enan gia mia filh mou me poso ews 100... Θέλω να πάρω linksys που έχει και 3 χρόνια εγγύηση αλλά φοβαμαι επειδή την είχα πάθει... Γιατί το level one που είχa όταν πέρασε ο πρώτοσ χρόνος άρχισαν τα παρατράγουδα... έτσι όπως τα βλέπω θα πάρω ένα zylex και ένα Linksys. esi to zyxel i fili sou to linksys.ego pantos tha to perna to linksys Ασε τα πειράματα και πάρε το 9108. Δεν άκουσα κανέναν να λέει οτι έχει προβλήματα αυτό. Και το 9106 που λέγανε οτι έχει, δεν μας το λέει κανένας που το έχει. Άσε τη linksys που κι εγώ είχα προβλήματα και πάρε ή robotics ή ένα φθηνό πλην τίμιο LevelOne που είναι επίσης μια χαρά. antitheta gia ta usr pera apo to 9112 exo barethei na akouo oti mpoukonoun.sin ta pola provlimata tou 9105 kai 9106.
Melissa_virus Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 poulinos είσαι μάστορας. που τα ξέρεις όλα αυτά! σε παραδέχομαι. ωραίος. ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου. Και όλους τους άλλους φυσικά. Μια και επίσημα από χτες το μεσημέρι το router μου πέθανε και δεν νομίζω να ξαναεπανέλθει, μέσα στις επόμενες μέρες θα προχωρήσω σε αγορά (για μένα) και θα σας ενημερώσω ποιο καλούδι πήρα. Και ποιο μετά θα πάρω και το 2ο. ΥΓ. Καλά πολύ κουφό αυτό που ανέφερες. Ότι έπαιζε μόνο ένα router σε αυτή την γραμμή. Με κάτι τέτοια είναι για να τραβάς τα μαλλιά σου
poulinos Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 euxome na min se paroume sto laimo mas .an pareis linksys i genikos oti kai na pareis ego to proto pragma pou kano einai firmware update.
fits13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Pedes se ena spiti den mporoyme na valoyme ena linksys wag200g kai ena crypto f200 adsl modems etsi? Ena apo ta 2 tha paixoyn etsi?
Melissa_virus Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 ok poulinos. όποιο πάρω τελικά, αφού βρω πρώτα χορηγό θα του κάνω απευθείας firmware update. fits13 sorry ρε αλλά πέταξες άκυρο, και σε άκυρο topic. άμα έχεις router για ποιο λόγο να βάλεις το crypto modem! ο στόχος είναι να απαλλαγείς από το crypto!
poulinos Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Pedes se ena spiti den mporoyme na valoyme ena linksys wag200g kai ena crypto f200 adsl modems etsi? Ena apo ta 2 tha paixoyn etsi? DEN GINETAI KAI TA 2 MAZI EKTOS AN KLINEIS TO ENA GIA NA PEXEI TO ALLO. ok poulinos. όποιο πάρω τελικά, αφού βρω πρώτα χορηγό θα του κάνω απευθείας firmware update. fits13 sorry ρε αλλά πέταξες άκυρο, και σε άκυρο topic. άμα έχεις router για ποιο λόγο να βάλεις το crypto modem! ο στόχος είναι να απαλλαγείς από το crypto! ANTE KALI AGORA.
Melissa_virus Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Tελικά πήρα αυτό. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613668 ελπίζω την παρασκευή να είναι εδώ. να το δοκιμάσω.
Members gsarig Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Members Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Tελικά πήρα αυτό.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613668 ελπίζω την παρασκευή να είναι εδώ. να το δοκιμάσω. Αν δεν κάνω λάθος, το ίδιο ακριβώς έχω πάρει κι εγώ... Αντικατέστησα με αυτό το άθλιο crypto και βρήκα την υγειά μου - ήταν λες και αναβαθμίστηκε η dsl μου!!! :)
Melissa_virus Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 ναι over psdn είναι. gsarig δεν είχα ποτέ την ατυχία να χρησιμοποιώ αυτό το άθλιο dsl modem... Τώρα στα γεράματα (ΛΟΛ) διαπίστωσα πόσο μούφα και ενοχλητικό είναι... Γενικά υποβαθμίζει την dsl που είναι ήδη ....
poulinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 tora sigkrineis zyxel (Ferrari) me crypto(oute smart)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.