Προς το περιεχόμενο

Αγορά Router

Melissa_virus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν...

Ψάχνω να αγοράσω router τιμή μεταξύ 70-110 euro.

Είδα μερικά αλλά δεν ξέρω...

Οπότε θέλω να ακούσω απόψεις.

Τι θέλω να έχει το router.

Να είναι γρήγορο στο περιβάλλον του, κοινώς να μην σέρνετε μέχρι να κάνει reboot και μέχρι να συνδεθεί στο internet.

Επίσης επειδή δεν είναι για μένα, θέλω να έχει σχετικά απλό περιβάλλον και να παίρνει αυτόματα τους κανόνες για forwarding (πράγμα που πολλά router δεν το κάνουν) .

Και το κυριότερο να είναι συμβατό με το δίκτυο της Μυτιλήνης. Είναι παλιό δίκτυο και φυσικά δεν έχει κυκλώματα για dsl 2. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλω router με δυνατότητα για dsl 2, για το μέλλον ...Το θέμα είναι να παίζει εδώ. Πριν ένα χρόνο είχα πρόβλημα με ένα Linksys αυτό που έδινε η forthnet δώρο. Ούτε με firmware update έπαιζε...

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

θα προτεινα το USR9108.δεν μου εχει παρουσιασει το παραμικρο,στα 2 χρονια χρησης του.εχει ολα οσα θες,εκτος της αυτοματης ρυθμισης για port forwarding.

Δημοσ.

Αυτό έχω κι εγώ dealer αλλά δεν το πρότεινα επειδή δεν είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει ο/η Melissa_virus. Οτι είναι φοβερό, είναι...

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την πρόταση. Βασικά από ότι το έψαξα λίγο μόνο τα linsys πρέπει να έχουν αυτόματο port forwarding... αλλά με τίποτα δεν παίρνω linkys και ας δίνει 3 χρόνια εγγύηση...

To είδα αυτό που μου λέτε στο e-shop. Αρκετά καλό φαίνεται. Δίνει και 2 χρόνια εγγύηση οπότε μια χαρά. Τώρα το θέμα το forwarding οκ τι να κάνουμε... Θα το σετάρω μια φορά με τα ποιο βασικά και μετά πιστεύω θα είναι οκ. Γιατί θέλω να πάρω 2 router. Ένα για μένα (μια και το level1 αργοπεθαίνει) και ένα για κάποιον που δεν κατέχει καθόλου...

Δημοσ.

Το 9108 έχω και γω και δεν έχω ασχοληθεί μαζί του 8 μήνες... Θα φας 20 λεπτά να σετάρεις πόρτες και μετά θα το ξεχάσεις...

Δημοσ.
Ευχαριστώ για την πρόταση. Βασικά από ότι το έψαξα λίγο μόνο τα linsys πρέπει να έχουν αυτόματο port forwarding... αλλά με τίποτα δεν παίρνω linkys και ας δίνει 3 χρόνια εγγύηση...

To είδα αυτό που μου λέτε στο e-shop. Αρκετά καλό φαίνεται. Δίνει και 2 χρόνια εγγύηση οπότε μια χαρά. Τώρα το θέμα το forwarding οκ τι να κάνουμε... Θα το σετάρω μια φορά με τα ποιο βασικά και μετά πιστεύω θα είναι οκ. Γιατί θέλω να πάρω 2 router. Ένα για μένα (μια και το level1 αργοπεθαίνει) και ένα για κάποιον που δεν κατέχει καθόλου...

ego pantos ama itan tha pigene i se zyxel 660hw i se linksys wag200 g.to wag200 g den exei ta provlima ton wag54g kai wag354g.usr den tha eperna giati exei pesei poli thapsimo gia to 9106 kai paei legontas oti mpoukonoiun eukola.

Δημοσ.
ego pantos ama itan tha pigene i se zyxel 660hw i se linksys wag200 g.to wag200 g den exei ta provlima ton wag54g kai wag354g.usr den tha eperna giati exei pesei poli thapsimo gia to 9106 kai paei legontas oti mpoukonoiun eukola.

χμ ενδιαφέρον.

Για linksys δεν ξέρω... Απλά δεν τα εμπιστεύομαι πλέον. Αν και δεν με χαλάει καθόλου η 3 χρόνια εγγύηση που δίνουν.

Ωραίο φαίνεται και το zylex. Και το βλέπω ποιο αξιόπιστο απο το linsys.

Αυτό που μου δίνεις στο link εκτός απο το wireless σαν extra είναι ίδιο με αυτό:

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.613664 ??

dealer τα έριξα μια ματιά και αυτά.

Δημοσ.

File Melissa_virus exw ki egw to linksys wag354g poy eixes parei ki esi kai eimai ypereuxaristimenos me to sigegrimeno router. To mono poy mporei na moy ekane einai oti merikes fores den sindeotane asirmata apo to isogeio ston 1 orofo isws giati paizoyn poloi tixoi metaxi twn 2 pc kai einai kai xwris keraia ayto poy exw. Twra skeftomai na to poylisw na paw na parw to 200g poy eipe kai o filtatos poulinos(poy pistepse me to atomo xerei para polla apo ypologistes kai to exei apodixei apeires fores sta topic toy insomnia kai oxi mono) gia na dw kai tis dinatotites aytoy toy monteloy tis linksys. Esy isws epeidi epeses se elatwmatiko kommati gi' ayto kai na eisai prokatilimenos gia ti sigegrimeni marka alla min xexnas den dinoyn polles etairies 3 xronia egghish gia router poy xeroyn oti tha doylevoyn 365 meres to xrono astamatita. Ara ayto kati simainei an mi ti allo axiopistia.

Y.G. H antiproswpeia tis linksys stin ellada poy einai etsi apo periergia.

Δημοσ.

i mia antiprosopia tis linksys ine i infoquest stin panteio apo piso.den tha deis megali diafora sto asirmato kai stin embeleia tou.gia dokimi gia na deis an pianei mexri pano mporeis na to rixeis se b mode kai na tou allaxeis kanali.i na peis oti bazeis exoteriki kerea alla me epektasi kalodiou.episis sto 54g ama to aniges mporouse sna tou baleis deuteri kerea alla feugei i eggiisi.gia auto ipa expander.apla ta palia montela tis linksys itan ligo paraxena me ta firmware.tora pou estrose kai auto exoun beltiothei poli.oso gia to versioin 2 tou wag354g meta lipis mou tha anafero oti kaneis den asxolithike me auto gia na bgalei firmware sin oti mporouses na to brikareis poli eukola.

Δημοσ.

fits13 η πλάκα με το linsys που είχα ήταν ότι εδώ Μυτιλήνη δεν έπαιζε , ενώ σε αυτόν που το πούλησα στα Τρίκαλα (του το είπα φυσικά) έπαιζε μια χαρά. Γι' αυτό έχω στραβώσει βασικά με τα linksys. Βασικά δεν φταίνε αυτά... Αλλά ο πΟΤΕ. Ελπίζω πάντος να έχουν κάνει αλλαγές από πέρυσι στα δίκτυα εδώ.

Ναι συμφωνώ. Τα 3 χρόνια είναι αρκετά. Αλλά όμως σε περίπτωση προβλήματος με τον πΟΤΕ, το router είναι μια χαρά, οπότε δεν ισχύει η εγγύηση. Πάντος το μενού του linksys ήταν πάρα μα πάρα πολύ απλό και γενικά ήταν εύχρηστο modem.

Τώρα σκέφτομαι να ξαναβάλω στο παιχνίδι τα linksys. :)

Eίναι δυνατόν να ισχύει αυτό?????

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.614030

Για την εγγύηση λέω. Είναι τραγικό!

Δημοσ.

E tote ti katakrineis tin linksys re file???? Efoson den eixe kanena provlima to linksys router alla o ote opws les. Tha eprepe na ta rixneis ston ote kai oxi sti linksys poy ta erixnes.... Dikio den exw? Einai san na moy les oti exeis ena amaxi honda kai den paei kala logo tis ventzineis poy vazeis kai esi na katakrineis tin honda. Ma einai dinaton!!!

Δημοσ.

Koiταξε να δεις, απο την στιγμή που βγάζεις ένα εμπόρευμα στην αγορά πρέπει να παίζει κιόλας αυτό! Πρέπει να είναι συμβατό. Δεν μπορώ να αρχίσω εγώ να πουλάω dvd movies με το αμερικάνικο πρότυπο αντί για το pal europe!

στην αρχή υπήρχε πρόβλημα σε όλη την Ελλάδα με το router αυτό. Μετά με τo firmware update έφτιαξε. Αλλά όχι παντού όπως θα έπρεπε. Οπότε έχει ευθύνη και η Linksys, αλλά και η forthnet που το έδινε.

Έχω άδικο σε αυτό που λέω?

Για τον πΟΤΕ κανένα σχόλιο. Τον έχω καταδικάσει εις θάνατον εδώ και χρόνια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...