Προς το περιεχόμενο

WinAVI Video Converter 8.0 Beta released

kastel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα και καλη εβδομαδα.

Βλεπω οτι εχετε προβλημα με τα Ελληνικα,με τον WinAvi 8,λοιπον οσοι

εχουν το VobSub,θα κανουν την εξης ρυθμιση,που λεει η παρακατω εικονα.

winavi8greeknn3.jpg

Και θα εχετε τα ελληνικα σας...

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο ηχος κανονικα.Ολες οι αλλες ρυθμισεις,γινονται οπως το WinAvi 7.7.

Για οποιον ξερει και δουλευει τα δυο αυτα προγραμματα,για να περνα

υποτιτλους.

Δημοσ.

Ρε παιδια εχω ενα μικρο προβλημα...

Ολα καλα με τη μετατροπή και την εμφανιση υποτιτλων αλλα παρατηρησα ότι σε κάποιες ταινίες ενω σαν avi + srt παιζει κανονικά τους υποτιτλους, όταν τις κάνω dvd τοτε ¨κατα διαστήματα "χανει" μερικους υποτιτλους.

Είχα βρει λύση στο προβλημα αλλα δε μπορω να θυμηθω απο που!

Δημοσ.
Ρε παιδια εχω ενα μικρο προβλημα...

Ολα καλα με τη μετατροπή και την εμφανιση υποτιτλων αλλα παρατηρησα ότι σε κάποιες ταινίες ενω σαν avi + srt παιζει κανονικά τους υποτιτλους, όταν τις κάνω dvd τοτε ¨κατα διαστήματα "χανει" μερικους υποτιτλους.

Είχα βρει λύση στο προβλημα αλλα δε μπορω να θυμηθω απο που!

Πήγαινε Start>All Programs>VobSub>DirectVobSub Configure και στην καρτέλα Misc ξετσεκάρισε το Pre-buffer subpictures. Κανε Apply και OK.

Δημοσ.
Καλημερα και καλη εβδομαδα.

Βλεπω οτι εχετε προβλημα με τα Ελληνικα,με τον WinAvi 8,λοιπον οσοι

εχουν το VobSub,θα κανουν την εξης ρυθμιση,που λεει η παρακατω εικονα.

winavi8greeknn3.jpg

Και θα εχετε τα ελληνικα σας...

Έχει ήδη αναφερθεί στο #30 post από το Γιάννη Platano.

Και στο #33 post από τον kostass.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση.

Έχω το WinAVI Video Converter 8 και όταν περνάω τους subs και πάω να ξαναενώσω τα αρχεία σε 1 στο nero για να γράψω απλά την ταινία χωρίς κεφάλαια μου την βγάζει γύρω στα 2 GB ανάλογα αν ειναι 1 ή 2 cd.

Αυτο που με προβληματίζει όμως ειναι οτι αυτο δεν συνέβαινε στις προηγούμενες εκδόσεις που είχα και δούλευα καθώς γέμιζε σχεδόν όλο το dvd μετά την μετατροπή.

Το ερώτημα μου ειναι μήπως δεν γράφεται καλά η ταινία?Υστερώ κάπου?Σε ποιότητα κτλ?

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Έχω το WinAVI Video Converter 8 και όταν περνάω τους subs και πάω να ξαναενώσω τα αρχεία σε 1 στο nero για να γράψω απλά την ταινία χωρίς κεφάλαια μου την βγάζει γύρω στα 2 GB ανάλογα αν ειναι 1 ή 2 cd.

Αυτο που με προβληματίζει όμως ειναι οτι αυτο δεν συνέβαινε στις προηγούμενες εκδόσεις που είχα και δούλευα καθώς γέμιζε σχεδόν όλο το dvd μετά την μετατροπή.

Το ερώτημα μου ειναι μήπως δεν γράφεται καλά η ταινία?Υστερώ κάπου?Σε ποιότητα κτλ?

Ευχαριστώ πολύ.

Καλημερα και καλο μεσημερι....

Προτεινω μετα απο καθε μετατροπη,με τον WinAvi σε dvd,να περνατε την

ταινια σας με το dvd Shrink,δοκιμασε το,μπορει να λυσεις καποια προβληματα.

Ειναι κατι σαν test για να δεις τι γινεται....

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ.

Για ποιο λόγο σταμάτησες να χρησιμοποιείς την προηγούμενη version (7.7) του WinAvi; Αφού στην ουσία δε σ' ενδιαφέρουν τα νέα χαρακτηριστικά του.

Εγώ προσωπικά εξακολουθώ να χρησιμοποιώ την 7.7.

Δημοσ.

Είχα πρόβλημα με την 7.7 version γιατί τις ταινίες που είχα ενώσει και έβγαιναν 1.36-1.37 GB έβγαζε error το πρόγραμμα και σταμάταγε ενώ πλέον δεν το κάνει.

Γι αυτο χρησιμοποιώ τη νέα version.

Δημοσ.

Αυτο που ακόμα συνεχίζει να με απασχολεί ειναι το γιατί βγαίνουν ταινίες της τάξης των 700 MB 1,5 GB περίπου μετά την επεξεργασία με το WinAVI 8 ενώ στις προηγούμενες version σχεδόν γέμιζε το δισκάκι μετά την μετατροπή.

Τι συμβαίνει?Γιατι το κάνει αυτό?Ο μόνος ειμαι?Οι ταινίες πάντως παίζουν κανονικά και ειναι ολόκληρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...