poisom Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 gia sas paideia xrhsimopoiw to enlogo programma gia enswmatwsh ypotitlwn se arxeia .avi (na einai kala o kastel me to tutorial tou) allakai sthn 7.7 ekdosh kai sthn 8 se kapoia sigkekrimena arxeia otan paw na kanw to convert kollaei teleiws to programma. kamia skepsh gia to ti mporei na ftaiei? na sas dwsw na katalavaite kanw rip to heroes kai mporei p.x. to 10 episodeio na to kanei mia xara alla to 11 na mhn to kanei ka8olou...tou xLoL kanw an exete akousta... helppp
gfilippas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Τα ίδια μου κάνει και μένα. Όποτε θέλει και χωρίς κάποιο λόγο.
kastel Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Θέλετε να πείτε οτι το WinAvi πετυχαίνει καλύτερη ποιότητα από το convertxtodvd? Δεν έχω δοκιμάσει την έκδοση 8 ακόμα... Πιστεύω πως ναι (προσωπική εκτίμηση). Ποιο γρήγορο σίγουρα. Και με τη δυνατότητα βελτίωσης Brightness, Contrast, Audio volume. Δυνατότητα αλλαγής decoder σε εικόνα και ήχο. Και μπλα μπλα μπλα .... gia sas paideia xrhsimopoiw to enlogo programma gia enswmatwsh ypotitlwn se arxeia .avi (na einai kala o kastel me to tutorial tou) allakai sthn 7.7 ekdosh kai sthn 8 se kapoia sigkekrimena arxeia otan paw na kanw to convert kollaei teleiws to programma. kamia skepsh gia to ti mporei na ftaiei? na sas dwsw na katalavaite kanw rip to heroes kai mporei p.x. to 10 episodeio na to kanei mia xara alla to 11 na mhn to kanei ka8olou...tou xLoL kanw an exete akousta... helppp Τα ίδια μου κάνει και μένα. Όποτε θέλει και χωρίς κάποιο λόγο. Αν το πρόβλημα εντοπίζεται σε συγκεκριμένα αρχεία, δοκίμασε με το ConvertXtoDVD. Αν εξακολουθεί να υπάρχει το ίδιο ή παρόμοιο πρόβλημα, τότε είναι πρόβλημα αρχείων.
broulo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Είναι κανείς άλλος ή μόνο εγώ που βλέπω καλύτερη ποιότητα του βίντεο του δημιουργημένου DVD να είναι με το AVI2DVD σε συνδιασμό με το HCenc encoder; Η διαφορά φαίνεται κυρίως στις σκηνές με κίνηση, την οποία μόνο ο HCenc φαίνεται να την απεικονίζει ομαλά χωρίς "σπασίματα". Έχω χρησιμοποιήσει ConvertXtoDVD, WinAvi, Nero, AVI2DVD. Το ConvertXtoDVD φαίνεται να έχει πολύ καλή ποιότητα εικόνας, αλλά χάνει στις σκηνές με κίνηση, όπου "σπάει". Εν τω μεταξύ το AVI2DVD είναι και freeware..
gfilippas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Αν το πρόβλημα εντοπίζεται σε συγκεκριμένα αρχεία, δοκίμασε με το ConvertXtoDVD. Αν εξακολουθεί να υπάρχει το ίδιο ή παρόμοιο πρόβλημα, τότε είναι πρόβλημα αρχείων. Δεν είναι πρόβλημα αρχείων. Μπορεί να μου κάνει το ίδιο πράγμα με το ίδιο αρχείο 3 φορές και την τέταρτη να δουλέψει κανονικά. Και όπως είπε και ο poisom παραπάνω δεν μου το έκανε μόνο με μια έκδοση.
prigipa_m Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Λοιπόν βάζω ένα DVD στο Drive!Μετά ανοίγω το Winavi και πατάω να γίνει μετατροπή σε Avi και μου δίνει να επιλέξω ποια αρχεία θέλω απο Ifo Vob. Εγώ πατάω κάτω δεξιά που λέει για DVD Root νομίζω και τότε κολλάει!Το DVD δεν βγαίνει απο το Drive και το Winavi δεν κλείνει με τίποτα.
kastel Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Λοιπόν βάζω ένα DVD στο Drive!Μετά ανοίγω το Winavi και πατάω να γίνει μετατροπή σε Avi και μου δίνει να επιλέξω ποια αρχεία θέλω απο Ifo Vob.Εγώ πατάω κάτω δεξιά που λέει για DVD Root νομίζω και τότε κολλάει!Το DVD δεν βγαίνει απο το Drive και το Winavi δεν κλείνει με τίποτα. Είναι λογικό. Πρώτα θα κάνεις rip το DVD στο σκληρό και μετά θα το μετατρέψεις σε avi. Μην ξεχνάς και την "προστασία" των DVDs.
prigipa_m Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Είναι λογικό.Πρώτα θα κάνεις rip το DVD στο σκληρό και μετά θα το μετατρέψεις σε avi. Μην ξεχνάς και την "προστασία" των DVDs. Ουφ!Εχεις απόλυτο δίκιο. Thanks.
prigipa_m Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Λοιπόν αν έχουμε ένα κύριο τίτλο και άλλα 70 αρχεία ποιο απο όλα είναι οι Ελληνικοί υπότιτλοι..? Διότι μου εμφανίζει τους αγγλικούς και δεν λέει κάπου κατα την μετατροπή τι υπότιτλοι υπάρχουν.... Το βρήκα με τους ελληνικούς υπότιτλους αλλά απο ότι είδα μόνο με τον WMP 11 λειτουργούν όλα περίφημα!!!Αν το ανοίξω με άλλο πρόγραμμα ακούω μουσική αλλά όχι λόγια ηθοποιών!!!Γιατί..?
kastel Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 ...Αν το ανοίξω με άλλο πρόγραμμα ακούω μουσική αλλά όχι λόγια ηθοποιών!!!Γιατί..? Γιατί ο ήχος είναι προφανώς πολυκάναλος. Εγκατέστησε το AC3Filter και κάνε τις απαραίτητες ρυθμίσεις.
prigipa_m Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Γιατί ο ήχος είναι προφανώς πολυκάναλος.Εγκατέστησε το AC3Filter και κάνε τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Δηλ. Help me...
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δηλ. Help me... κατεβασε το και εγκατεστησε το http://www.free-codecs.com/download/AC3_Filter.htm
prigipa_m Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 κατεβασε το και εγκατεστησε το http://www.free-codecs.com/download/AC3_Filter.htm Το έχω κάνει αλλά ούτε κι αλλιώς το έχω εγκατεστημμένο μέσω του Codec Pack!!!!Τεσπα καμμία αλλαγή...
prigipa_m Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 AC-3ACM Codec είναι καλός..? Δεν μπόρεσα να βάλω MPEG4 Layer-3..
prigipa_m Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Λοιπόν βάζω μία ταινία και την αντιγράφει με AC-3ACM Codec και Xvid χωρίς προβλήματα!!!!Τώρα παίρνω ένα DVD με 5 επεισόδια με AC-3ACM Codec και Xvid και το πρώτο επεισόδιο λειτουργεί κανονικά ενω τα άλλα δεν έχουν ήχο καθόλου!!!Help me please....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.