kastel Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Εγώ πήρα ένα DVD με ελληνικούς υπότιτλους και τους πέρασε κανονικά χωρίς να μου ζητήσει τίποτα.... Δηλαδή εννοείς ότι πήρες ένα avi και ένα αρχείο υποτίτλων (srt), τα έβαλες στο WinAvi και έφτιαξες DVD και εμφανίζονταν οι υπότιτλοι κανονικά.
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δηλαδή εννοείς ότι πήρες ένα avi και ένα αρχείο υποτίτλων (srt), τα έβαλες στο WinAvi και έφτιαξες DVD και εμφανίζονταν οι υπότιτλοι κανονικά. Ακριβως !!!!! Την παλια ταινια Μοναχο που ειχα σε δυο cd με avi και srt το καθενα. Μαλιστα το καθε cd ηταν σε φακελο , ανοιξα τον φακελο προσθεσα το avi μετα τον αλλο φακελο προσθεσα το αλλο avi και μου τα εκανε ενιαιο dvd με μενου.
kostass Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Επιβεβαιωνω και εγω οτι αναφερει ο φιλος Γιαννης παραπανω οτι το WinAvi 8 δημιουργει DVD απο αρχεια *.avi + *.srt με την επιλογη του sub=directVobsub στο advanced οπως και οι προηγουμενες εκδοσεις .
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Επιβεβαιωνω και εγω οτι αναφερει ο φιλος Γιαννης παραπανω οτι το WinAvi 8 δημιουργει DVD απο αρχεια *.avi + *.srt με την επιλογη του sub=directVobsub στο advanced οπως και οι προηγουμενες εκδοσεις . Να προσθεσω οτι και πολυ πολυ πιο γρηγορα απο τις περασμενες εκδοσεις του.
tolisargy Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Επιβεβαιωνω και εγω οτι αναφερει ο φιλος Γιαννης παραπανω οτι το WinAvi 8 δημιουργει DVD απο αρχεια *.avi + *.srt με την επιλογη του sub=directVobsub στο advanced οπως και οι προηγουμενες εκδοσεις . Ναι ετσι δουλευει εγω το πετυχα και με το ffdshow Καλη δουλεια κανει αν εχεις ενα αρχειο avi και ξεχωριστους υπότιτλους και θες να το κανεις με τους υποτιτλους ενσωματωμενους πάλι σε avi για να το δεις σε Dvd Player
kastel Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 That's good news!!! Το WinAvi ξεπέρασε τον εαυτό του. Το μόνο που μένει είναι να καλυτερέψουν και το menu στις νέες version.
tolisargy Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Εγώ πάντως την συμπίεση που κάνει το VSO ConvertXtoDVD δεν την αλλάζω με κανένα άλλο πρόγραμμα
polidis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Εγώ πάντως την συμπίεση που κάνει το VSO ConvertXtoDVD δεν την αλλάζω με κανένα άλλο πρόγραμμα Etsi bravo!!!! Alla mionektima ligo stin piotita se sxesi me to WinAVI Video Converter gia mena
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Εγώ πάντως την συμπίεση που κάνει το VSO ConvertXtoDVD δεν την αλλάζω με κανένα άλλο πρόγραμμα Το μενου απο το VSO μπορουμε να το απενεργοποιησουμε παιδια ????
kostass Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Αν εννοεις να μην εμφανιζεται menu κατα την εναρξη του DVD μπορεις να πας Settings -> Menu και να ξετσεκαρεις την επιλογη Include Menu .
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Αν εννοεις να μην εμφανιζεται menu κατα την εναρξη του DVD μπορεις να πας Settings -> Menu και να ξετσεκαρεις την επιλογη Include Menu . Ευχαριστω πολυ.Αυτο που ξεκιναει ως εξης: Ergo cd1 Ergo cd2 (το ergo ειναι πχ) και που γραφει "Το dvd μου"
kostass Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Αν απενεργοποιησεις την επιλογη που σου ειπα δεν θα εμφανιζεται το "Το dvd μου" πανω απο τα αρχεια *avi που προσθετεις στο αριστερο παραθυρο του VSO ConvertXtoDVD .
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Αν απενεργοποιησεις την επιλογη που σου ειπα δεν θα εμφανιζεται το "Το dvd μου" πανω απο τα αρχεια *avi που προσθετεις στο αριστερο παραθυρο του VSO ConvertXtoDVD . Ευχαριστω και παλι.....
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Θέλετε να πείτε οτι το WinAvi πετυχαίνει καλύτερη ποιότητα από το convertxtodvd? Δεν έχω δοκιμάσει την έκδοση 8 ακόμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.