Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Χτες βγεικε και η Final εκδοση Αυτη εβαλα κι εγω.
christos1 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Μερικά αρνητικά πράγματα που παρατήρησα είναι ότι, όταν κάνεις μετατροπή μια ταινία την μοιράζει σε διάφορα τμήματα, και όχι σε ένα. Ένα άλλο που είδα είναι ότι δεν σε αφήνει να γράψεις έναν τίτλο για την ταινία. Και καλά άμα είναι μια ταινία, λες δεν πειράζει, άμα θες όμως να μετατρέψεις μερικά βίντεο?, πιστεύω ότι θα έπρεπε να έχεις την δυνατότητα να μπορείς να γράψεις τους τίτλους για να ξέρεις τι έχεις κάνει μετατροπή. Και ένα άλλο που παρατήρησα είναι ότι, δεν έχεις την δυνατότητα να περάσεις μια photo (backround) για να μην έχεις συνέχεια το ίδιο.
kastel Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Την παροιμία κάθε πέρσι και καλύτερα την ξέρεις;
akisbeat7 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Osoi exete provlima me ta ellinika stous ypotitlous mporite na kanete tous ypotitlous me enan editor unicode andi gia Ansi kai tha sas tous dixnei kanonika Ego to dokimasa alla tote den edeixne katholou ipotitlous
tolisargy Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Εφαγα τοση ωρα και ελληνικους υποτιτλους δεν μου εμφανιζει με τιποτα το εχει πετυχει κανεις;
prigipa_m Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Giati mou vgainei sti mesi ena min. pou leei na pliroseis gia na to vgaleis..?Help me..
kastel Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Γιατί χρησιμοποιείς trial version.Που θα πει ότι θα πρέπει να την αγοράσεις για να εξαφανιστεί το εν λόγο μήνυμα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Ρε παιδια οταν εχουμε δυο φακελους με ενα αρχειο avi κια ενα srt ο καθενας πως τους βαζουμε στο προγραμμα ωστε να φτιαξει ενα dvd με ολα μεσα ??? Και κατι αλλο...Δεν γινεται να μην βλεπουμε την παρακατω εικονα και απλα να ξεκιναει το dvd που φτιαξαμε ????
polidis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Kala ego den mporo na katalavo giati pedeveste se kati pou den litourgei kala. Valte re paidia tin teleftea version prin tin 8ara pou ixate kai ola sas doulevane teleia kai afisteti na lithoune ta provlimata stin 8 kai meta epanrxeste. Ego tin evala mou espase ligo kai girisa pali piso stin 7.2 kai ola meli gala.
ktsolkas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Kala ego den mporo na katalavo giati pedeveste se kati pou den litourgei kala.Valte re paidia tin teleftea version prin tin 8ara pou ixate kai ola sas doulevane teleia kai afisteti na lithoune ta provlimata stin 8 kai meta epanrxeste. Ego tin evala mou espase ligo kai girisa pali piso stin 7.2 kai ola meli gala. +1.valte tin proigoumi ekdosi pou sas epaize aprovlimatista kai afiste tin 8 gia argotera. enimerotika sas leo oti emena i 7.7 me seriako ari8mo ''agorasmeni'' paizei mia xara. ps: ''agorasmeni'': mou tin ekane doro i 8eia ta xristougenna.gia na min pareksigoumaste.
kastel Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Η 7.7 είναι πραγματικά η καλύτερη (προς το παρών).
prigipa_m Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Τελικά ενεργοποίησα την 8 και όλα καλά!!!Επειδή δεν έχω ξαναβάλει το πρόγραμμα αυτο ποια τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα με την προηγούμενη έκδοση την 7.7..?
kastel Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Ρε παιδια οταν εχουμε δυο φακελους με ενα αρχειο avi κια ενα srt ο καθενας πως τους βαζουμε στο προγραμμα ωστε να φτιαξει ενα dvd με ολα μεσα ??? Και κατι αλλο...Δεν γινεται να μην βλεπουμε την παρακατω εικονα και απλα να ξεκιναει το dvd που φτιαξαμε ???? Απενεργοποίησε τη δημιουργία του menu. Τελικά ενεργοποίησα την 8 και όλα καλά!!!Επειδή δεν έχω ξαναβάλει το πρόγραμμα αυτο ποια τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα με την προηγούμενη έκδοση την 7.7..? Βασικό μειονέκτημα είναι η μη υποστήριξη της ελληνικής γραμματοσειράς υποτίτλων. Τι παραπάνω έχει; Δες το αρχικό post.
prigipa_m Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Εγώ πήρα ένα DVD με ελληνικούς υπότιτλους και τους πέρασε κανονικά χωρίς να μου ζητήσει τίποτα....
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Απενεργοποίησε τη δημιουργία του menu. Βασικό μειονέκτημα είναι η μη υποστήριξη της ελληνικής γραμματοσειράς υποτίτλων. Τι παραπάνω έχει; Δες το αρχικό post. Ευχαριστω. Αυτο το προβλημα με τους υποτιτλους απο avi σε dvd το ελυσα με το advanced>DSHOW Decoder>video dec..>sub=directVobsub που λεει ο φιλος kpav στην πρωτη σελιδα εδω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.