christomar Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Εγώ έχω ένα αρχείο Java με το οποίο δημιουργώ έναν πίνακα σε access. Επίσης έχω φτιάξει ένα αρχείο ConnectU.properties με το οποίο συνδέω τη java με την Access, κι ένα άλλο αρχείο properties στο οποίο έχω εντολές SQL όπως insert, delete, update κτλ που παράγει τροποποιήσεις στον αρχικό πίνακα. Η ερώτησή μου όμως είναι, επειδή είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ properties αρχεία, είναι πώς τρέχουμε το αρχείο;Δηλαδή πώς κάνουμε τo java αρχείο να διαβάζει το αρχείο που περιέχει τις εντολές sql; Εγώ προς το παρόν το έχω ενώσει μόνο με το ConnectU για να μπορέσει να συνδεθεί με την access.Ευχαριστώ προκαταβολικά!
vagpap Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 > ResourceBundle props = ResourceBundle.getBundle("sql_properties"); String arg1 = props.getString("select_clause"); και το sql_properties.properties αρχείο σου θα είναι κάπως έτσι: > select_clause = SELECT * FROM tblCustomers Για να το βρει το αρχείο, το μόνο που χρειάζεται είναι να βρίσκεται στο classpath.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.