alexpeykh Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Βρισκομαι και εγω σε διλλημα και το αρθρο σου βοηθησε πολυ .Εγω παντως ειμαι ακομα αναποφασιστος .Ελπιζω να μην καταληξω σαν τον αναποφασιστο αγοραστη του ΘΕοφραστου στο "επιτροχων"
andromahos Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Ean pao forthnet 2play , den tha mporo na exo voipbuster klp?
parsifal Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Για χρήστες που έχουν ήδη επενδύσει σε κάποιον αξιοπρεπή router με WiFi, μάλλον η Forthnet φαίνεται καλύτερη επιλογή. Για χρήστες της επαρχίας, μάλλον είναι και η μόνη επιλογή, αφού από ο,τι βλέπω στον ADSL wizard τους, μετά τον Οκτώβρη θα καλύπτουν πολλές πρωτεύουσες νομών. Αν δεν ήταν τα άτιμα τα papers/journals δε θα έμενα με τίποτα σε φοιτητικό, αφού με τα ίδια χρήματα που δίνω τώρα για πάγιο PSTN + 768 ΔΙΟΔΟΣ θα μπορώ να έχω 2play SoHo από 15/10. Τέσπα...
random Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 ένα απο τα "εντυπωσιακά" χαρακτηριστικά των full-llu πακέτων ειναι οι απεριόριστες αστικές-υπεραστικές. μετά απο 400 χρόνια σκλαβιάς του ΟΤΕ, δικαιολογημένα φαίνονται σαν την όαση με το ατελείωτο νερό, αλλα καλό ειναι να ψαχτούμε πριν βουτήξουμε: τελικά διψάμε τόσο πολύ ; δηλ. κάνουμε τόσες αστικές ωστε να συμφέρει το πάγιο αντί χρονοχρέωσης; ακομα δεν εχω προλάβει, αλλα θα κανω μια σούμα στους λογαριασμους οτε + forthnet telephony, να δώ ποσα ειναι αστικά και πόσα κινητά. αν τα αστικά δεν ξεπερνάνε τα 30 ε/διμηνο, δεν θα με συμφέρει το παγιο 76 ή 80 / διμηνο.
parsifal Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 ...κάνουμε τόσες αστικές ωστε να συμφέρει το πάγιο αντί χρονοχρέωσης;ακομα δεν εχω προλάβει, αλλα θα κανω μια σούμα στους λογαριασμους οτε + forthnet telephony, να δώ ποσα ειναι αστικά και πόσα κινητά. αν τα αστικά δεν ξεπερνάνε τα 30 ε/διμηνο, δεν θα με συμφέρει το παγιο 76 ή 80 / διμηνο. Πως φαίνεται ότι δε μένει γυναίκα στο σπίτι, ε...; Μη με παρεξηγήσεις, μόνιμα εννοώ!
leomar_7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Ειμαι 3 χρονια ηδη στη forthnet και πληρως ικανοποιημενος (ταχυτητες,εξυπηρετηση κτλ) αλλα παρολα αυτα πηγα να αλλαξοπιστισω και με την αιτηση ανα χειρας τραβηξα για Μαρουσι στα γραφεια της NetOne.Καθαρα προσωπικη αποψη αλλα μου φανηκε λιγο τραγικη η κατασταση....5ος οροφος σε πολυκατοικια,λιγοστοι υπαλληλοι και ενημερωση στα ορθια στο γκισε της εξυπηρετησης.Εχοντας επισκεφθει και τα γραφεια της Forthnet στη Καλλιθεα και φοβουμενος το νεο (και αγνωστο ακομη) επεστρεψα στη Forthnet.Εκανα αιτηση για 2play και απλα περιμενω την ενεργοπιηση μου.Επισης ενα αλλο + στη Forthnet οτι τη πρωτη φορα που εκανα αιτηση πριν 1,5 χρονο για adsl εκτιμωμενη ημερομηνια για τη συνδεση μου δωσανε τις 30 μερες.Και ομως σε μια εβδομαδα ειχα adsl συνδεση.Τωρα βεβαια τα πραγματα ειναι πιο δυσκολα γιατι μεσολαβει η αποδεσμευση απ τον ΟΤΕ αλλα ελπιζω να γινει παλι κανα θαυμα... edit---->ξεχασα να σου δωσω συγχαρητηρια για το αρθρο σου!
random Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 married with child, a nunny, and two mothers-in-law hanging around every morning !!!! η σύζυγος ειναι η πιό οικονομική, αφου εχει και εταιρικό κινητό. απο τις άλλες ομως δεν μπορώ να κόψω τις συνήθειες.
parsifal Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 married with child, a nunny, and two mothers-in-law hanging around every morning !!!! η σύζυγος ειναι η πιό οικονομική, αφου εχει και εταιρικό κινητό. απο τις άλλες ομως δεν μπορώ να κόψω τις συνήθειες. Αχά! Και πρέπει να τσεκάρεις το λογαριασμό για να επιβεβαιώσεις ότι είναι > 15Ε/μήνα τα τηλεφωνήματα; Δεν είναι...; random, το avatar μου απλά συμπάσχει...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 ένα απο τα "εντυπωσιακά" χαρακτηριστικά των full-llu πακέτων ειναι οι απεριόριστες αστικές-υπεραστικές.μετά απο 400 χρόνια σκλαβιάς του ΟΤΕ, δικαιολογημένα φαίνονται σαν την όαση με το ατελείωτο νερό, αλλα καλό ειναι να ψαχτούμε πριν βουτήξουμε: τελικά διψάμε τόσο πολύ ; δηλ. κάνουμε τόσες αστικές ωστε να συμφέρει το πάγιο αντί χρονοχρέωσης; ακομα δεν εχω προλάβει, αλλα θα κανω μια σούμα στους λογαριασμους οτε + forthnet telephony, να δώ ποσα ειναι αστικά και πόσα κινητά. αν τα αστικά δεν ξεπερνάνε τα 30 ε/διμηνο, δεν θα με συμφέρει το παγιο 76 ή 80 / διμηνο. mporei na mhn kanete alla twra einai kairos na kanete... eipame sthn gria na klasei...kairos na thn 3ekwlosoume... dwstou na katalavei...
k_w_t Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Εγω τελικα κατεληξα στη Forthnet! Εκανα χτες την αιτηση και περιμενω!
andromahos Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 FIlarakia kaneis den exei forthnet me 10 mps kai na na milaei me voipbuster? giati mou lene oti ean den mporeis na exeis Voip alithia einai ? as apandisi kapios pou exei Ean pao forthnet 2play , den tha mporo na exo voipbuster klp?
Innersense Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Α ρε πατρίδα random από το αυτόνομο και ταλαιπωρημένο πριγκιπάτο της Νεας Σμύρνης τι έχουμε τραβήξει και εμείς. Για τους λόγους που αναφέρεις έχω ξεμείνει εδώ και 5 μήνες χωρίς internet (υποκλέπτοντας λίγο bw για ενημέρωση μέσω WiFi από την σύνδεση του φιλεύσπλαχνου αδερφού μου) και απλά ενημερώνομαι για τις κινήσεις των αυτόνομων ISP στην όμορφη πόλη μας. Η αλήθεια είναι ότι από αυτό το δικό σου post μαθαίνω ότι ξεκίνησε η διάθεση των πακέτων Forthnet και Net One στην N.Σ. παρόλο που έχοντας δει ότι τα έργα που γινόντουσαν ολοταχώς στους δρόμους έδειχναν να συμμαζεύονται φτάνοντας στην ολοκλήρωση τους ( ; ) ενώ παράλληλα θυμόμουνα και την σωτήρια ημερομηνία 10/5 που είχε θέση η Forthnet στον Wizard της μετά από αρκετές εκνευριστικές αναβολές. Συγχαρητήρια για το πολύ καλό Crash – Deathmach post σου. Για τα περεταίρω ο χρόνος θα δείξει και οι εμπειρίες των beta – pilot χρηστών… Νομίζω ότι ένα ενδιαφέρον σημείο θα ήταν η ύπαρξη δυνατότητα μετατροπής του πακέτου (κατά την διάρκεια ή μετά το πέρας των 12 μηνών) από 2play (τηλεφωνία+internet) σε 1play (τηλεφωνία). Υπάρχει αυτή η δυνατότητα στους αυτόνομους isp και με τι πάγιο;
random Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Το να σου δώσουν μέσα στο τεράστιο -για τα ελληνικά δεδομένα- εύρος των 10mbps, 1, 2 ή 3play, για μένα ειναι καθαρά θέμα λογιστικό ή/και εμπορικής πολιτικής. Δεν ειναι τεχνολογικό. απο το 2play, να σε κάνουν πελάτη σκέτης τηλεφωνίας τι είναι; σοβαρή δουλειά; απλά τσεκάρουν μια επιλογή στους ρουτερ τους, να μη σου επιτρέπει σύνδεση, και παπ! σε πέταξαν εξω απ το νετ, και δουλευει το τελέφωνο! Αλλα, ειμαστε ακόμα στην αρχή για τέτοιες υπηρεσίες (το full LLU, εκτός ΟΤΕ), οπότε εκμεταλεύονται την πρεμούρα των πρώτων πελατών τους. και την έλειψη ανταγωνισμού. γιατι μην ξεχνάμε οτι ιδιόκτητα δίκτυα μπορεί να έχουν περίπιου 7-8 εταιρείες, αλλα δεν ειναι όλες διαθέσιμες σε κάθε περιοχή. Την ίδια τακτική εχει και ο ΟΤΕ, που ξεζουμίζει την επαρχία οπου είναι μόνος του. Η tellas έχει βγάλει τα πιό φιλικά πακέτα για τον καταναλωτή: net-only, phone-only, kai net+phone. Ασχετα που εγώ εχω τα κολλήματά μου, και δεν το σκέφτομαι καν για τελλάς, ότι και να βγάλουν οκ, για το 3play, την tv ή το βιντεο, δεν αρκεί να απλά να εκπέμπεις, θελει και κάποιο περιεχόμενο. συμφωνίες με τις εταιρείες διανομης ταινιών, και τα κανάλια, πράγμα που κοστίζει, αρα θα ανεβάσει και τη συνδρομή. Αλλα τεσπα, το 3play, δεν μ ενδιαφέρει προσωπικά καθόλου. δεν υπάρχει χρόνος πια να βλέπω ταινίες. ουτε φιλμνετ έχω ουτε δορυφορικά για τον ίδιο λογο. Υπάρχουν ολες οι ταινιες σε p2p, στο βιντεο κλαμπ, και πολύ πράμα στα ελευθερα κανάλια, και πάλι ελάχιστα προλαβαίνω να δώ.
georgeadams Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 FIlarakia kaneis den exei forthnet me 10 mps kai na na milaei me voipbuster?giati mou lene oti ean den mporeis na exeis Voip alithia einai ? as apandisi kapios pou exei Ναι, μια χαρά παίζει το VoIP. Δεν έχω δοκιμάσει το voipbuster αλλά το Skype παίζει τέλεια, και με video μάλιστα (άλλωστε για ποιό λόγο να μην έπαιζε?)
papadakn Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Είμαι συνδρομητής της forthnet μέσω ΟΤΕ εδώ και 10 μήνες σε adsl in a box over isdn. Το 2play δείχνει διαθεσιμότητα στις 25/5. Τι διαδικασία έχει για να γραφτώ στο 2play? Το isdn το ξεχνάω? Πόσες μέρες θα μείνω χωρίς net/τηλέφωνο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.