pan-pan Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 καλησπερα. Εχω ενα fritz box στο οποιο εχω χασει ομως το RJ45-RJ11 adapter to connect to DSL line (τον γκρι ανταπτορα). Ξερει κανενας που μπορω να βρω ενα καινουργιο η ακομα καλύτερα αν μπορω να φτιαξω ενα μονος μου εχοντας ενα utp καλωδιο ενα βύσμα RJ45 και ενα RJ11?
georgeadams Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Αν κατάλαβα καλά θέλεις να συνδέσεις το adsl router στην τηλεφωνική γραμμή. Αν ναι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις απλό τηλεφωνικό καλώδιο με RJ11 (4pin) και στις δύο άκρες του. Το router έχει μεν βύσμα RJ45 (8pin) αλλά μπορείς στην υποδοχή να κουμπώσεις και το RJ11 στο κέντρο του. Αφού έτσι κι αλλιώς σε ενδιαφέρουν μόνο τα 2 κεντρικά pin του βύσματος δεν θα έχεις πρόβλημα.
poulinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 koumponei kanonikotata sto rj11 sto rj45 kai klik tha kanei otan mpei.to exo kanei apla ametrites fores.ite rj11 ite 45 ite den xero ti opos leei o george mono ta 2 kentrika pezoun giati 2 kalodia erxontai stin priza sou.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.