Προς το περιεχόμενο

Αθόρυβο ανεμιστηράκι

murcielago580

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην συγκρίνεις με Celeron.

Αν είσαι με pre*hot* είναι λογικό να έχεις υψηλές θερμοκρασίες, αλλά όχι 80C.

Ή δεν κάθισε καλά η ψύκτρα σου, ή σου δείχνει λάθος το bios, ή έχεις ambient > 40C.

/sc

Δημοσ.

Η ψύκτρα μου σίγουρα έχει καθίσει καλά.Τη θερμοκρασία την τσεκάρω και μέσα από το Βιοs και με το Ai Booster το πρόγραμμα της Asus.To δωματιό μου είναι σχετικά ζεστό με το υπόλοιπο σπίτι...αλλά δε νομίζω να είναι και τόσο ώστε να επηρρεάζεται η θερμοκρασία του υπολογιστή!

Δημοσ.

Ουπς sorry τώρα πρόσεξα ότι είσαι με Pentium D.

Τον τελευταίο D στα 3Ghz που έστησα πριν μερικές μέρες έπαιζε στους 40-45C υπό normal χρήση, με stock coller, ambient 20-25C, σε ένα τυπικό ΑΤΧ case με 2 80x80x25 fans.

Μου φαίνεται παράδοξο να παίζει ο δικός σου τόσο ψηλά αν έχεις κάνει όλα αυτά που γράφονται στο thread σωστά. Αν τα διπλοτσεκάρισες κ είναι όλα οκ η μόνη λογική εξήγηση είναι να σου δείχνει λάθος ο sensoras ή το bios.

[Η Asus έχει προϊστορία σε τέτοια.]

Πας για bios update αν θες να το ψάξεις κ άλλο, αλλά πριν το κάνεις δοκίμασε κάτι άλλο. Την ώρα που κάποιο πρόγραμμα/bios σου δείχνει υψηλή θερμοκρασία ακούμπα με το δάχτυλο σου την ψύχτρα όσο πιο χαμηλά μπορείς χωρίς να αγγίξεις κάτι άλλο. Ζεματάει ή είναι απλά χλιαρή;

/sc

Δημοσ.
εγώ φίλε μου είχα την ζαλμαν 9500(τώρα την έχω σκονίζεται λόγω amd)sorry off topic όσο και αν προσπαθούσα δεν μπορούσα να την ακούσω με τίποτα και απο θερμοκρασίες απλά φοβερή. Είχα και την orb αλλά η ζάλμαν είναι αρκετά καλύτερη.http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26174032&product=780618

Γεια χαρά φίλε, τη ζαλμαν την πουλάς? αν είναι ενδιαφέρομαι γιατι και το δικό μου ογδοντάρια χτυπάει...ευχαριστώ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

εγω εχω ενα ανεμιστηρακι που μου εδωσε η intel μαζι με τον επεξεργαστη κανει θορυβο πολυ γυρω στις 12 ωρες απο τις 24 ωρες που δουλευει το pc μου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...