fostier Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 αντιμετωπιζω καποιο προβλημα.εχω καποια cd τα οποια αλλα περιεχουν τραγουδια και αλλα διαφορα προγραμματα και αλλα.λοιπον τα βαζω στον υπολογιστη μου αλλα δειχνει οτι το cd ειναι κενο.τα βαζω σε ενα επιτραπεζιο dvd player που εχω συνδεδεμενο στην τηλεοραση και διαβαζει divx ταινιες και τα διαβαζει κανονικα.μηπως υπαρχει τροπος να κανω κατι?ευχαριστω πολυ.
v-tidus Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μάλλον θα είναι κάπως παλιό το rom του υπολογιστή σου, και δεν θα τα διαβάζει σωστά. Εμένα μου το κάνει στο ένα από τα δυο dvd-rom.... Aν όντως είναι παλιό, σκέψου κάποια αναβάθμιση, καθώς οι τιμές έχουν πέσει πάρα πολύ.
wgp5 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 αντιμετωπιζω και εγω περιπου το ιδιο τι εννοοις με αυτο;
v-tidus Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Aν εννοείς εμένα, θέλω να πω πως μπορεί να έχει πάθει κάποια ζημιά το laser, και να σκαλώνει όταν πέφτει πάνω σε πολύ πολύ μικρές γρατζουνιές, ή απλά να μην μπορεί πια να διαβάσει cd, καθώς έχει οδεύσει προς τον Άγιο Πέτρο!!
fostier Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Aν εννοείς εμένα, θέλω να πω πως μπορεί να έχει πάθει κάποια ζημιά το laser, και να σκαλώνει όταν πέφτει πάνω σε πολύ πολύ μικρές γρατζουνιές, ή απλά να μην μπορεί πια να διαβάσει cd, καθώς έχει οδεύσει προς τον Άγιο Πέτρο!! φιλε μου προσπαθω με δυο διαφορετικα dvd rom και δεν γινεται τιποτα.ειναι και τα δυο εξωτερικα γιατι το εσωτερικο εχει παθει ζημια και δεν το χρησιμοποιω καθολου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.