devilaki Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Έβαλα τα Vista αλλά έχω πρόβλημα με την κάρτα ήχου (Creative Soundblaster Audigy2 24-bit) ξεκινάει καλά ένα τραγούδι ή ενα βίντεο, μετά από λίγο ακούγονται τριξίματα, κολάει ο ήχος και στα μισά περίπου σταματάει ο wmp σαν να έχω πατήσει pause ή stop! νομίζοντας πως είναι πρόβλημα του wmp δοκίμασα με vlc player αλλά κι εκεί τα ίδια! ακόμα κι αν ανοίξω βίντεο στο youtube κι εκεί έχω πρόβλημα στον ήχο. Δοκίμασα 2 διαφορετικούς drivers που βρήκα (όχι για Vista μιας κι η Creative δεν εχει βγάλει ακόμα για vista) αλλά δυστυχώς τίποτα! το πρόβλημα συνεχίζεται! έχω αλλάξει θέση στην κάρτα ήχουν σε άλλο slot, έχω δοκιμάσει άλλη κάρτα η οποία παίζει μια χαρά (άρα δεν είναι θέμα codecs) η συγκεκριμένη όμως μου χρειάζεται γιατί έχει και firewire. Προς το παρόν έχω βάλει μια άλλη κάρτα ήχου δανεική ....... με την δικιά μου μπορεί άραγε να γίνει κάτι; στα XP έπαιζε ...... άρα μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τους drivers ...... έχει καποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα;
johnfocus Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 φιλε μπες στην σελίδα της creative και κατεβασε τον driver που αντιστοιχεί στην κάρτα σου για VISTA.
devilaki Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 .... έχω δοκιμάσει ότι drivers έχω βρει από Creative αλλά δεν είδα διαφορά ...
tolis_01 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Απ οτι βλεπω στο site της εχει drivers για audigy 2, 2SE, 2 Value, 2 Platinum κτλ. Δες εδω (μπηκα για παραδειγμα στους drivers για vista στην audigy 2SE, δεν ξερω ποια εχεις εσυ).
Nix_ Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Στα ΧΡ, δεν εχεις κανενα προβλημα?? Μονο στα Βιστα, ειναι σιγουρο ??
activex Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 kai egw paratirisa me audigy 4 sta vista kati xazothoribous (me teleuteo driver) alla den kani ta koula pou les me to winamp...ton teleuteo ton katebases?
neovdr Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Παιδιά ψάχτε στο google για YouP-PAX και θα βρείτε αρκετά έχω κάνει και αντίστοιχο post για την X-FI εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=191053
FocusX Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Ρε παιδιά είναι γνωστό το πρόβλημα με τους (υποτιθέμενους) drivers της creative στα vista. Αυτό το πρόβλημα συνήθως παρουσιάζεται όταν η cpu απασχολείται σε μεγάλο ποσοστό. Όλη η σειρά των audigy έχει προβλήματα. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που δεν έχω μεταβεί στα vista + η απαράδεκτη απόδοση σε μερικά παιχνίδια. Φίλε neodvr διάβασες καθόλου το πρόβλημα του φίλου; Δεν έχει x-fi, οι drivers που λες είναι άχρηστοι σε παλιότερες audigy.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.