Kazaoubon Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Παρακαλώ πολύ, εάν μπορεί κάποιος φίλος από το forum, να με ενημερώσει με 2 λόγια, τι πρέπει να κάνω, όταν έχω ένα video μορφής mpeg, αποθηκευμένο στο σκληρό δίσκο του pc, κι έχω και τους Ελληνικούς υπότιτλους (.srt )που αντιστοιχούν στο video αυτό, έτσι ώστε να μπορέσω να περάσω τους υπότιτλους στο video, και στη συνέχεια, να γράψω το τελικό αποτέλεσμα σε δισκάκι dvd, ώστε να μπορώ να το αναπαράγω σε οικιακό dvd player ? Ευχαρηστώ πολύ !
Droidlock Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Το εχουμε πει αρκετες φορες , απλα το αρχειο της ταινιας και των υποτιτλων θα πρεπει να εχουν την ιδια ονομασια και στη συνεχεια κατεβαζεις ενα προγραμμα οπως το convertxtodvd και μαζι με την ταινια γραφει και τους υποτιτλους. Κοιταζεις να εχουν και τα ιδια fps ταινια και υποτιτλοι.Κανε και κανενα search πριν κανεις post.
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Καλωσήρθες Kazaoubon! Οι υπότιτλοι συγχρονίζονται στο pc σου όταν παίζεις την ταινία; Αν ναι χρειάζεσαι μόνο το ConvertXtoDVD και μόνο ευτό. Επιλέγεις την ταινία, υπότιτλους, γραμματοσειρά για τους υπότιτλους και είναι ok. Αν θέλεις δημιουργείς και menu για το DVD.
Giourkas1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 An exeis k orexh na asxolh8eis tsekare to dvd lab pro.
Kazaoubon Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Σας ευχαρηστώ πάρα πολύ για την άμεση ανταπόκριση να μου δώσετε οδηγίες στο ερωτημά μου !!! Μην με μαλώνεις Droidlock , γιατί search έκανα, αλλά λόγω της τέλειας απειρίας μου στο αντικείμενο αυτό, ο όγκος πληροφοριών είναι τεράστιος, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βγάλω κάποιο συμπέρασμα ... Και πάλυ πολλά ευχαρηστώ, σε όλους !!!
kastel Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Σας ευχαρηστώ πάρα πολύ για την άμεση ανταπόκριση να μου δώσετε οδηγίες στο ερωτημά μου !!!Μην με μαλώνεις Droidlock , γιατί search έκανα, αλλά λόγω της τέλειας απειρίας μου στο αντικείμενο αυτό, ο όγκος πληροφοριών είναι τεράστιος, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βγάλω κάποιο συμπέρασμα ... Και πάλυ πολλά ευχαρηστώ, σε όλους !!! Δες τους οδηγούς: "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ DVD ΜΕ ΤΟ WINAVI VIDEO CONVERTER" και ""ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ DVD ΜΕ ΤΟ CONVERTXTODVD", από εδώ: www.kastel.gr ...Οι υπότιτλοι συγχρονίζονται στο pc σου όταν παίζεις την ταινία;Αν ναι χρειάζεσαι μόνο το ConvertXtoDVD και μόνο ευτό. Επιλέγεις την ταινία, υπότιτλους, γραμματοσειρά για τους υπότιτλους και είναι ok. Αν θέλεις δημιουργείς και menu για το DVD. Δες εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=192278
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.