Προς το περιεχόμενο

Ειδα 4.4GHz στο BIOS! AMD San Diego 3700+

MrSeanKon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα φίλε μου, το θέμα δεν είναι να φτάσεις τα ρολόγια ψηλά απλά, αλλά να είναι και σταθερό.

Αλλιώς δεν έχει και πολύ νόημα, ετσι δεν είναι;

Δημοσ.

Οντως αδελφε αλλα οπως και να το κανουμε πηδαγα στο νταβανι (παρολα τα κιλα μου) :mrgreen: προς Θεου με αεροψυξη να πας εκει πανω.....

Και subzero να ειχα αμφιβαλλω να ξεπερνουσε τα 4.1 GHz εστω και για benchmarks.

Ειναι δυσκολο να ανεβεις τοσο ψιλα ας μην ξεχναμε οτι ο επεξεργαστης ειναι στα 2200 εκ μαμας AMD.

Η αληθεια ειναι οτι μου φαινεται ξεμπουκωμενη η μητρικη θα δοκιμασω να σηκωσω το FSB στα υψη (μεχρι 400 αφηνει το BIOS) και φυσικα θα βαλω διαιρετες για τις μνημες.

Ο επεξεργαστης τερματιζει καπου στα 3080 MHz αλλα θελει πολλα volt επανω και δε λεει.

Μεχρι τα 3 GHz παει ανετα απο εκει και πανω σκαλωνει αποτομα.

Δημοσ.

to thema den einai mono na ftasis ta rologia psila kai na eisai kai statheros alla na mpis kai sta windows.... kai trexis kai kana testaki.

to na anevazis sixnotita kai na eisai sto bios ti noima exi?

pantos anevike poli kala.

Δημοσ.
to thema den einai mono na ftasis ta rologia psila kai na eisai kai statheros alla na mpis kai sta windows.... kai trexis kai kana testaki.
Noμιζω οτι ημουν σαφης παραπανω ειναι αδυνατο να παω εκει πανω!

to na anevazis sixnotita kai na eisai sto bios ti noima exi?
Χμ για δοκιμασε ας πουμε στο δικο σου συστημα να σηκωσεις το FSB στα υψη και να δουμε αν κανει POST....:???:

Στα περισσοτερα συστημα μαυρη οθονη ασε που θα αρχισουν οι σειρηνες διοτι θα κολλανε οι μνημες....

pantos anevike poli kala.
Κι ειναι 1.5 ετων! :)
Δημοσ.
Noμιζω οτι ημουν σαφης παραπανω ειναι αδυνατο να παω εκει πανω!

Χμ για δοκιμασε ας πουμε στο δικο σου συστημα να σηκωσεις το FSB στα υψη και να δουμε αν κανει POST....:???:

Στα περισσοτερα συστημα μαυρη οθονη ασε που θα αρχισουν οι σειρηνες διοτι θα κολλανε οι μνημες....

Κι ειναι 1.5 ετων! :)

...περί ορέξεως,,,οβερκλοκόπιττα δηλαδή! lol

:mrgreen:

Δημοσ.

se mena to fsb apo 1066MHz aneveni eos 2025MHz kai o CPU apo 2400MHz pai 4050MHz, arketa den einai?

filika panta!

Na kai ta post pou mou zitises eki psila sta 4050MHz

2001677858899488142_rs.jpg

2003713323162644914_rs.jpg

2000030752930281826_rs.jpg

Δημοσ.
se mena to fsb apo 1066MHz aneveni eos 2025MHz kai o CPU apo 2400MHz pai 4050MHz, arketa den einai?

Γιαννη εισαι παρα πολυ καλα αλλα εχεις c2d που κλοκαρουν πολυ καλα.... Ενας san diego 3700 (κομματι opteron) παει 3 με λιγο ζορι και με αερα.... Ενας 4000+ παει 3,1-3,2 με ζορι πολυ και αυτος.... Με phase και τετοια πανε 3,8 αρα μιλαμε για πολυ μεγαλη δουλεια, οχι αστεια

Δημοσ.

Oi core 2 duo E6600 klokaroun poli eukola sxetika mexri ta 3400-3500MHz Thanasi...

Meta arxizoun ta diskola, kai idika ean exis kai tin diprosopi striker, den exis katholou eukolo ergo mexri na piasis ta 4050MHz...KAI POSO MALLON NA TREXIS KAI ORTHOS STA 4050MHZ

Rota ton Niko mexri poso exi pai me ton diko tou E6600...

Δημοσ.

JOHNX2 εχεις Intel κι οχι AMD ;) oποτε ειναι αναμενομενο να δεις μεγαλυτερες συχνοτητες.

iced στα 3GHz ειναι με Vcore = 1.45 - 1.55 (αναλογως εξωτερικης θερμοκρασιας).

Αν κατεβασεις τη Βιβλο εχει και τα νουμερα η AMD database μου (δεν τα θυμαμαι απεξω).

Δημοσ.

MrSeanKon esi mou ipes na sikoso ta rologia tou ipologisti mou gia na doume an tha postari..

Ta 4050MHz gia enan E6600 ta theoris eukola?? Kai na trexi kai orthos....

filika panta !!

Δημοσ.

Νομιζω οτι δεν εγινα σαφης!

1) Δεν ειμαι Intelας (εχω ελλειπεις γνωσεις)

2) Αλλα ειχα εναν PrescottD 3.0 και με νερο (1.58 ρευμα) πηγε ευκολα στα 4 γιγα αλλα μετα ξεχαρβαλωθηκε κι εφαγε σουτ!

Τωρα ΟΚ? :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...