Προς το περιεχόμενο

Δεν ειναι απατεωνες????

adams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον φιλοι ενας γνωστος αγορασε ενα υπολογιστη απο το πλαισιο με εγτατεστημενα τα me ελληνικα.<BR>Του δωσανε ενα cd με τα me (το cd εγραφε ομως πλαισιο οχι windows -oπως του ειπαν ειχαν παρει τα δικαιωματα απο τη microsoft-)<BR>Oλα καλα μεχρι να χρειαστει να κανει το πρωτο format.....ξεκιναει κανονικα την εγκατασταση αλλα μετα το check disc κ.τ.λ του <BR>βγαζει ενα μυνημα οτι το cd δεν ειναι γνησιο και πρεπει να προμηθευτει το γνησιο απο το κατασκευαστη του pc.......!!!!!!!!!!!<BR>To βλεπω και εγω και λεω κατι δεν παει καλα .....τσεκαρουμε το σκληρο στα boot records ολα καλα και το cd το τσεκαρουμε παλι ok(δοκιμασαμε επισης να το εγταταστησουμε σε fat16 και εγκατασταση απο το σκληρο αλλα τιποτα....<BR>Επειδη ο τυπος ειναι παντελος ασχετος(αρκει να πω δεν ηξερε copy-paste αλλα εχει pc αξιας 800.000)....Προφανως απο τις λιγες γνωσεις που εχω εχουν πειραξει<BR>την flash της μητρικης....περιττο να πω οτι ημουν εξω φρενων.....<BR>Τελος παντων το παει απο εκει και τι του λενε οτι δεν αγορασε το αυθεντικο cd των windows αλλα μονο τα δικαιωματα και επρεπε να πληρωσει 12000 για να του βαλουνε os!!!!!<BR>Πειτε μου δεν ειναι απατεωνες?...Δηλαδη θα του βαζανε τα win(τα πληρωμενα 350000) και καθε φορα που θα εκανε format τα ιδια<BR>Και καλα εμεις που δεν βαζουμε ποτε os αυθεντικο οι αλλοι ?(θα μου πεις καλα να παθουν)<BR> shocked.gif" border="0 shocked.gif" border="0 shocked.gif" border="0

Δημοσ.

Φίλε adams επειδή εργαζόμουν ως τεχνικός στην συγκεκριμενη εταιρία θα σου πώ τα εξής: (προσωπικό συμφέρον δεν υπάρχει άλλωστε διότι δεν είμαι πια εκεί).Ή ιστορία ξεκινάει μαλλον απο Microsoft διότι "ανάγκασε" όλες τις αλυσίδες βλέπε Microsoft OEM Builder να διανέμουν στο εξής τα win που έχει ο φίλος σου.One way κορασίδης, πλαίσιο κλπ κλπ διαθέτουν μόνο αυτά τα win με αγορά καινούριου υπολογιστή.(με προνομιακή τιμή αγοράς).Το Μ/Β δεν ειναι Flashαρισμένο όπως πιστεύεις το μυστικό είναι στα προτότυπα cd μήτρες που έχουν και σε δισκέτες "κλειδιά" που σου επιτρέπουν να συνεχίσεις την εγκατάσταση κανονικά.Φυσικά και άν ζητήσεις κάτι απο αυτά δεν πρόκειται να σου δωθούν.(αν δεν τα αρνηθούν και όλα αυτά που είπα).Ειναι υποχρεομένες για την πάταξη της πειρατείας βλέπε xp.Οι γνώμες και αποφάσεις δικές σας. rolleyes.gif" border="0

Δημοσ.

Polles fores apatewnas den einai mono autos pou kanei kapoia ponhria, alla einai kai autos pou DEN enhmerwnei opws prepei ton pelath gia to ti agorazei kai ti oxi. <BR>Dysthxws... otan eisai me ta 800 xiliarika sto xeri, "3exnoun" ti shmainei pelaths kai se antimetwpizoun san eisai 8yma (=8yrama!).<BR> shocked.gif" border="0

Δημοσ.

Σίγουρα δεν έχω κανένα λόγο να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου.Είναι σίγουρος ο φίλος σου ότι δεν του το είπαν.....Οσο για τον 1 χρόνο εγγύηση πάλι λάθος είναι 3 ετη εγγύηση το hardware και 1 έτος η εργασία επί του hardware.Οχι για Software!!Γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε τα win μπορείς χωρίς ιδιαίτερο κόπο να τα διαλύσεις.Φαντάσου στα χέρια ενός πρωτάρη που θα αρχίσει να εγκαθιστά τα πάντα δίχως να γνωρίζει.Κάθε βδομάδα θα πρέπει να του τα εγκαθιστούν.Και πάλι σου λέω δεν είμαι ο υποστηρικτής κανενός.Απλώς λέω τη γνώμη μου κι επειδή γνωρίζω τα πράγματα εκ των έσω σου είπα πως λειτουργεί η διαδικασία.Στο κάτω κάτω δεν τον ανάγκασε να τα αγοράσει κανείς!!! Ετσι δεν είναι??? Η μήπως όλοι μας έχουμε τα 98 2000, ή τα xp αυθεντικά??? Δεν το νομίζω.Θα μπορούσες να του τα δώσεις εσύ και να μην τα πληρώσει αλλά και να μην μπεί σ΄ αυτούς τους μπελάδες.Τέλος πάντων δεν αντιδικώ μαζί σου ούτε έχω τέτοια πρόθεση απλά να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. smile.gif" border="0 smile.gif" border="0 smile.gif" border="0

Δημοσ.

Λοιπον..<BR>1ον) Οταν αγορασα υπολογιστη το 99 απο emotion μου δωσανε το γνησιο δισκακι win 98 se απο το οποιο εχω κανει απειρα format. Αν και δεν ξερω τωρα αν εχει αλλαξει το λεω..<P>2ον) Αυτα πρεπει να ενημερωνονται με την αγορα του συστηματος<P>Ας περασουμε στην πλευρα μας<P>Φυσικα δε θα σταξεις 12.000 για format, αλλα θα παρεις το δισκακι απο ενα πειρατη με 2.000 και θα κανεις οσα format θελεις..<P>Αυτα smile.gif" border="0

Δημοσ.

Entaksei ola ayta peri peirateias alla 8a prepei ka8e fora pou 8a kanei format na skaei 12000?Telika etsi oxi mono den eksaleifeis thn peirateia alla o8eis kai allous se authn (de nomizo oti esaei kapoios 8a skaei lefta gia na tou baloyn os apla 8a parei kai 8a balei peiratiko)<BR>Apataiones einai giati den ton enhmerosan apo prin.....kai ti soi 1 xrono egguhsh exoun ?dhladh meta to xrono posa lefta 8a zhthsoyn...24000?<BR>Telika nikhths bgainei o peiraths apo ola ayta rolleyes.gif" border="0

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by ^ACiD_PoWeR^:<BR><STRONG>Λοιπον..<BR>1ον) Οταν αγορασα υπολογιστη το 99 απο emotion μου δωσανε το γνησιο δισκακι win 98 se απο το οποιο εχω κανει απειρα format. Αν και δεν ξερω τωρα αν εχει αλλαξει το λεω..<P>2ον) Αυτα πρεπει να ενημερωνονται με την αγορα του συστηματος<P>Ας περασουμε στην πλευρα μας<P>Φυσικα δε θα σταξεις 12.000 για format, αλλα θα παρεις το δισκακι απο ενα πειρατη με 2.000 και θα κανεις οσα format θελεις..<P>Αυτα smile.gif" border="0</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P><BR>sxetika me to win98 cd smile.gif" border="0<P>to antegrapsa apo ton sugkatiko mou pou pire Gateway pc (nai.. rolleyes.gif" border="0 )..apo tote to exw kanei toses fores install sto pc mou kai se alla pc pou exw mathei to key apeksw...ma to theo to kserw apeksw to key smile.gif" border="0<P>twra tha mathw kai twn XP siga siga smile.gif" border="0

Δημοσ.

Synh8ws se ola ta windows 98,Me aytou tou eidous yparxei o fakelos mesa c:\windows\options o opoios periexei olo to leitourghko.-->backup se ena diskaki kai etoimos.Mou eixe tyxei me to pc enos filou pou to mono pragma pou tou edwsan htan ena cd pou ypoti8ete oti esvhne ta panta kai afhne to systhma opws to prwtophres.Tipota den einai kalytero apo ena clean install though...

Δημοσ.

Το topic μεταφέρ8ηκε κα8υστερημένα στο section Software μετά από προτροπή του adams.<BR>Θα παραμείνει και εδώ για λίγες μέρες κλειδωμένο για να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι για την μετακίνηση.<P>Ευχαριστώ για την κατανόηση,<BR>Imagine smile.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...