ssd93 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Ρε παιδιά έχω ακούσει ότι μπορώ να τρέχω ταυτόχρονα 2 λειτουργικά πχ. windows 98 και xp σαν εφαρμογές κανονικά σε παράθυρο. Πως γίνεται????????????????
Bspus Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Με virtual Machine. Το δευτερο λειτουργικο ειναι Guest OS. Δεσμευει ραμ του συστηματος για το εικονικο συστημα, το οποιο περιλαμβανει εικονικη μητρικη, καρτα δικτυου κλπ και ενα image file για σκληρο δισκο. Ψαξε να βρεις το Microsoft Virtual PC 2004 που ειναι δωρεαν. Το καλυτερο βεβαια ειναι το VMWare, το οποιο ομως δεν ειναι δωρεαν.
random Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Virtualization VMware Workstation Comparison of virtual machines Microsoft Virtual PC, Microsoft's desktop virtualization product OpenVZ, open source OS-level virtualization Parallels Workstation VirtualBox, an open-source virtualization product similar to VMWare Virtual Iron, native virtualization of 32 and 64-bit PC operating systems (Windows, Red Hat and Suse) Xen, an open-source virtual machine monitor, or hypervisor
spyros_p Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Το καλό είναι πως μπορείς να τα βάλεις να δουλεύουν σε δίκτυο μεταξύ τους. Σερφάρεις με το εικονικό pc, και αν κολήσει καναν ιό δεν σκας. Το σβήνεις και το πετάς. Το πρόβλημα είναι πως να τα ρυθμίσεις για κάτι τέτοιο την πρώτη φορά.
ssd93 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Εγώ για αυτό πρέπει να έχω ένα iso του guest os στο σκληρό για να γίνει αυτό.
AlexNet Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Ας μην ανοίγω άλλο θέμα, πως μπορώ να βάλω σε δίκτυο το εικονικό λειτουργικό και το κανονικό του υπολογιστή ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.