den3erw Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Καλησπέρα. Με λένε Φιλίτσα, είμαι 22 ετών. Μία "σοβαρή" σχέση στη ζωή μου κράτησε 3 χρόνια και τελείωσε πριν κάποιο καιρό. Λίγο καιρό αφού χώρισα, "έμπλεξα" με κάποιον, ας τον πούμε Α., ο οποίος είναι πολύ καλός φίλος του πρώην μου, για τον οποίο είχα συναισθήματα καιρό τώρα και τα έκρυβα. Αυτός λοιπόν έχει σχέση με μια κοπέλα, όμως παράλληλα έχει σχέση και με εμένα. Εγώ, πριν λίγο καιρό, "προχώρησα" με κάποιον άλλο, ας τον πούμε Β., φίλο και των δυο.΄Ο Β. γνώριζε για μένα και τον Α. Πρόσφατα, έμαθε και ο Α. για τον Β. Εγώ πεθαίνω για τον Α. Πώς να του δικαιολογήσω το γεγονός ότι τον απάτησα???....Τι να κάνω??...Πραγματικά έχω μετανιώσει... Υ.Γ. (1) Δεν υπάρχει κανείς που να μπορώ να του εκμυστηρευτώ όλα αυτά που είπα σε εσάς... Υ.Γ. (2) Δεν συνηθίζω να τα κάνω αυτά κι έχω μπερδευτεί τρελά με τον εαυτό μου... Υ.Γ. (3) Αν κάποιος έχει τη διάθεση, ας απαντήσει, σας παρακαλώ...
bchris Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μην τους ακους. Πες και στον Α και στον Β οτι εισαι τους αγαπας και τους δυο τοσο πολυ, που για να μην ριξεις κανεναν, εισαι διατεθιμενη, να κανετε threesome. Σου εγγυωμαι οτι δεν προκειται να πει κανεις τους οχι...
spock Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Εγώ πεθαίνω για τον Α. Πώς να του δικαιολογήσω το γεγονός ότι τον απάτησα???....Τι να κάνω??...Πραγματικά έχω μετανιώσει... Αν και δε συνηθίζω να post-άρω εδώ... Επ'ειδή υπάρχει και ερώτηση... μιλώντας τελείως προσωπικά, για άτομο (εννοείται του αντίθετου φύλου) που με ενδιαφέρει και για το οποίο έχω αισθήματα, η απιστία είναι αδικαιολόγητη. Ό,τι και να μου έλεγες, μετά, δε θα άλλαζε τίποτα και κατά 99,9% δε θα ήθελα να σε ξαναδώ μπροστά μου. Κυρίως γιατί, ιδιέταιρα για εσάς τις γυναίκες, δεν ισχύει το "τυχαίο". Δεν ισχύει το "στην τρέλλα της στιγμής". Για να πας με τον Β σημαίνει ότι το ήθελες, και ότι το είχες σκεφτεί καλά, πριν το κάνεις. Αλλά, για κάποιον ή κάποιους λόγους, δε σου άρεσε - ή, δε σου άρεσε τόσο - και θες να το 'θάψεις'. Όπερ ότε, συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, έτσι όπως τα έκανες... θα τα λουστείς. Άσε τον Α και τον Β και προχώρα στην... αλφαβήτα. Εκτός κι αν ο Α, που τον θες τόοοοσο πολύ (που πήγες με φίλο του ταχύτατα και με συνοπτικές διαδικασίες), είναι είτε τόσο θύμα είτε τόσο ερωτευμένος μαζί σου (το ένα δεν αποκλείει το άλλο), που να σε συγχωρέσει. Υ.Γ. ...αλήθεια, μπορείς να τα φτιάξεις με κάποιον που να μην είναι φίλος των Α, Β και πρώην;
KaizerSoze Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Σου εγγυωμαι οτι δεν προκειται να πει κανεις τους οχι... Πας καλα???Ποιος σοβαρος αντρας θελει να κανει "κονταρομαχιες" με αλλο μαντραχαλο και μονο 1 γκομενα?? Φιλιτσα, σορρυ κιολας αλλα στα 22 σου αν εχεις παρει μια παρεα ηδη-αποτι καταλαβα μιλας για 3 ατομα ηδη,ετσι?- τοτε οταν θα εχεις οικονομικη ανεση και προσωπικη ανεξαρτησια τι θα κανεις??
palawiaris Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Ξεκόλα και βρες κάποιον ουδέτερο Γ.Θα τους βάλεις να μαλώσουν κατά 90% ή και παραπάνω Γιατί έχετε εσείς οι γυναίκες την μανία να τα βρίσκετε με φίλους των πρώην σας;
DIMITRISG Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Θα ειναι πολυ δυσκολο να πεις σε καποιον να φυγει εγω προτεινω να συνεχισεις ετσι και να μην αλλαξεις τιποτα. Οποιος θελει να αποχωρησει απο την ομαδα ας το κανει μονος του. Και το οτι δεν χαλασες χατηρι σε κανεναν στην παρεα σημαινει οτι εισαι πολυ καλο κοριτσι και να μην στεναχωριεσαι μακαρι οι φιλες μου να ηταν σαν και σενα. Δημητρης τηλ 0033....
Harkon Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ θεός!!! ΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ
dalton85 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Τι αλλο θα δουν τα ματια μου σε αυτον τον κοσμο. Εξιλεωση για απιστια ζηταμε απο αγνωστους. +1 σε ολα τα παραπανω. Υ.Γ. Λετε η παρεα να ειναι τοσο μεγαλη οσα τα γραμματα της Αλφαβητου
poscaman Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 θα συμφωνησω απολυτα με το ποστ #2 εναλλακτικα:"Ελλαδα εχεις ταλεντο" (ξερουμε που ) "Κοιταω μπροστα" "Η Ελλαδα παιζει" (με τα νευρα μας) και λοιπα... προσωπικα σου δινω μια ευκαιρια να επανορθωσεις και το επομενο σου ποστ να βρισκεται καπου στα θεματα για τα οποια δημιουργηθηκε το ινσομνια. καλο σου βραδυ,ας προσεχες:evil:
FilipposMD Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Ωπ, εδώ είχε ένα post του... καλά, δε λέω ποιου και εξαφανίστηκε! Πίσω μου σ'έχω Σατανά... Τέλος πάντως, έλεγε περίπου αυτό που ήθελα να πω κι εγώ. Αφού ο Α έχει ήδη άλλη γκόμενα, σιγά που θα τον νοιάζει αν έχεις κι εσύ άλλον. Πάτσι είστε αυτή τη στιγμή. Το πολύ πολύ, συμφωνείτε και παρατάτε από έναν και γίνεστε νορμάλ ζευγάρι. Ένα έχω να σου πω μόνο. Προσέχετε μην κυκλοφορεί καμιά αρρώστια στην παρέα και την τσιμπήσετε όλοι, έτσι όπως είστε... στενοί φίλοι!
theos-7- Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 πως λεει το τραγουδι, αλλαξ' ο κολιες....... φιλιτσα καλα το πας... αρχικα πρεπει να καταλαβεις-μαθεις τα βασικα πιστευω... καταρχην (οπως ειπωθηκε) πρεπει να καταλαβεις οτι τον Α δεν μπορει να τον απατησες με το Β αφου ο Α τα'χει με αλλη,αυτος απατησε τη δικια του(ας την πουμε Δ)... επισης οπως ειπαν και οι υπολοιποι δεν ειναι και πολυ κακο να πας και με καποιον αλλο εκτος της παρεας(απτο Θ και περα ολοι δικοι σου).. επισης δεν εισαι στο δημοτικο να..γυρνας ετσι... σοβαρεψου (θα σε συμβουλευα επισης παντα προφ... λογω των σταθερων σχεσεων) παντως ο πρωην και οι Α Β για να πηγαινουν ετσι για πλακα ο ενας με την πρωην (ή νυν) του αλλου πρεπει ναναι πολυ δεμενη παρεα........ οσο για τα υ.γ., για το 1 ναι μην τα πεις πουθενα αλλου αυτα,ή με θα σε παρουν με ντοματες ή θα σε παρουν παρτ... (αν και το 2ο δε νομιζω να σε χαλαγε) και για το 2 απλα δεν πειθεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.