kardim Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2001 kserei kaneis to site ths eterias poy vgazei ayto mp3ofono?<BR>Opoios exei empiria apo ayto as grapsei th gnomi toy!
daniel's_saving_grace Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2001 Κοίτα αυτό το παλιότερο topic <A HREF="http://forum.insomnia.gr/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=9&t=000598" TARGET=_blank>http://forum.insomnia.gr/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=9&t=000598</A> <BR>ενώ η επίσημη σελίδα τους είναι: <A HREF="http://www.amaxhk.com/" TARGET=_blank>http://www.amaxhk.com/</A>
Ishiguro Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2001 Δεν ξέρω για ποιο ακριβώς μοντέλο ρωτάς αλλάς εγώ πρόσφατα αγόρασα απο τα Microland (Μόνο σε αυτά το βρήκα στην Θεσσαλονίκη μετά από περιήγηση μιας ολόκλυρης μέρας!) το ΝΑPA DAV315.Αν θέλεις να μάθεις για τις δυνατότητες Video-CD...λυπάμε αλλά απο εμένα δεν θα μάθεις αφού το συγκεκριμένο μοντέλο υποστηρίζει μόνο MP3.<P>Η εμπειρία μου ήταν αρκετά ικανοποιητική!<P>ΗΧΟΣ=ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΣ...αλλά αν ακους MP3 σε περιβάλλον απόλυτης ησυχίας θα ακούσεις στο background ένα μικρο-θόρυβο..όταν ακούς αρχεία κωδικοποιημένα με 128bps!Βέβαια χρειάζεται αρκετή προσπάθεια για να ακούσεις τον θόρυβο...και γενικά δεν νομίζω ότι θα σε ενοχλήσει καθόλου....ο μικρο-θόρυβος(ισως να τον ακούω μόνο εγώ...τι να σου πώ...ισως φταίει η φτωχή κωδικοποίηση..ορισμένων παλαιών τραγουδιών.)<P>ESP=(Electronic Shocking Protection)Είναι από τα μόνα φτηνά(σε τιμή!50.000)-players τα οποία υποστηρίζουν αυτή τη δυνατότηταν και μάλιστα 120sec και για ΜP3.Οπου αλλού ρώτησα για τέτοιας τιμής ΜP3-player μου λέγαν ότι μόνο για Audio-CD υποστήριζαν ESP."-Βρε αμάν Βρε ζαμάν...εγώ για mp3 το θέλω!!!..."τίποτα αυτοί!!(αντε να μην αναφερθώ σε καταστήματα και τους κάνω ρόμπα!!).Κάτι COMET..και άλλα απίθανα player που μόλις τα κουνήσεις λίγο....θα είναι σαν να ακούς το τραγούδι από την ανάποδη.Για το ΝAPA..να καταλάβεις ότι εσκεμένα το ταρακούναγα σε τσάντα για μισή ώρα και μου έκανε μόνο 1-2 διακοπές 0.5sec!<P>ΤΙΜΗ=50.000...νομίζω ότι για αυτό που προσφέρει.."portable mp3"... είναι αρκετά..Αντε γιατί πολά mp3 μαζέυονται άχρηστα στο δίσκο!<P><BR>ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ= Πρόσφατα είχα ένα (άθελο)"crash test".Εκεί που ανοίγω την σάκα να βγάλω τα κλειδιά...τσούπ..πέφτει αυτοκρατορικά από 1,5μέτρα στο μάρμαρο...."ΜΑΡΜΑΡΩΣΑ"..Το κουνάω...και ακούω "..τρανκ..τρανκ..κλονκ..""-Αμαν τον διέλυσα τον μηχανισμό...".Αδικα ανισυχήσα αφου μόνο οι μπαταρίες είχαν βγεί από την θέση τους και είχαν στραβώσει οι μεταλικοί ακροδέκτες που ενώνονται με τις μπαταρίες.Με ένα σιδεράκι τις εφτιαξα και δουλέυει ρολόι.<BR>Σου τα λεω όλα αυτά γιατί ίσως την πρώτη στιγμή που πάρεις την συσκευή νίωσεις ότι οι κατασκευαστές ίσως ήταν σπάταλοι σε πλαστικό...και ίσως ότι η συσκευή θα μπορούσε να είναι λίγο μικρότερη....Μετά κατάλαβα ότι το ελάχιστα παραπανίσιο πλαστικό θα σε σώσει από πολλά "crash tests"!!!!ΚΑτά τα άλλα η ποιότητα του πλαστικού είναι καλή και τα βίσματα εξίσου σταθερά!<P>ΕΧΤΡΑS=Τα άκουστικά είναι μέτρια...και τι να σου πώ ..εγώ στην αρχή πόνούσα μετά απο 30 λεπτά...αφού ή το αυτί μου είναι μικρό ή αυτοί το παραφούσκωσαν το πλαστικό περίβλημα..το οποίο δεν είναι και τόσο ελαστικό!Ακουστικά είναι καλό!Εχει επίσης βίσματα για σύνδεση με ζεύγος ηχίων..και συνοδεύεται και από τα κατάλληλα κάλώδια.Εχει ζώνη για να το κουβαλάς σαν ΄να ήταν σάκος...Είπαμε ότι έχει επαναφορτιζόμενες μπαταρίες...οι οποίες όμως φορτίζουν πολύ αργά όπως λέει και το εγχειρίδιο..μαλιστα την πρώτη φορά πρέπει να τις φορτίσεις για 15 ώρες....και εγώ έπειτα τις φορτίζω για 3-4 ώρες...φυσικά για full φόρτιση)<P>ΑΛΛΑ= Εχει ψηφιακή ενίσχυση ήχου...0-32κλίμακα (στο 21 που το έχω μου τρελέναι τα αυτά όταν έχει ησυχία).Το τονίζω αυτό γιατί από τα φτηνά μοντέλα πρέπει να είναι το μόνο...άλλο αναλογική ενίσχυση...οπότε δυναμώνεις και τον θόρυβο..και άλλο ψηφιακή!Πιστεύω περίπου να καταλαβαίνεις.Το design είναι αρκετά όμορφο..και έξυπνο...Φυσικά δεν εμφανίζει τα ονόματα των τραγουδιών-καλλιτεχνών παρά μόνο νούμερα!(υποστηρίζει υποκαταλόγους..καθώς και τυχαία εκτέλεση τραγουδιών σε αυτούς.).<P><BR>Βέβαια όταν δούν οι φίλοι σου την brand "NAPA" θα γελάσουν(και αμέσως θα κάνουν τους προφανείς συνηρμούς.."MAPA" κτλ.)...αλλά γελάει καλύτερα αυτός που και MP3 έχει και τα χαίρεται.(ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΟΣΤΡΑ ΚΑΙ ΦΥΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜP3)<P><BR>[αν ζητάς άλλες εξειδικευμένες πληροφορίες που μπορώ να βρώ στο manual..ή παρέλληψα να αναφέρω...ask kindly!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.