Προς το περιεχόμενο

προβλημα με flashακι!!!

alex2539

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπιζω το εξις προβλημα:

προσπαθησα να κανω ανασυγκρωτηση σε ενα usb flash που εχω.Επειδη ηδα οτι παιρνει πολυ χρονο εκανα διακοπη της ανασυγκροτισης (σε ενα σημειο που ελεγε:

γινεται συμπυκνωση 25%...κατι τετοιο).Απο τοτε καθε φορα που το συνδεω στον υπολογιστη ενω μου το αναγνωριζει κανονικα με το γραμμα D οταν παω να δω τι αρχεια εχει μου βγαζει το μηνυμα:Τοποθετιστε μια δισκετα στο D.Εντομεταξυ ουτε format κανει.Εχει κανεις καμια ιδεα για το τι φταιει και πως μπορει να λυθει???????

Δημοσ.

a.pigene dexi klik my computer kai manage kai meta disk management kai des apo ekei an mporeis na to sbiseis.b.des an sto site tis eterias dinei kana programma gia na to kaneis format.3.an den piasei to pas piso.elpizo na min ine kamia marka kapse me "transcend"

Δημοσ.

Τελικα μου εσπασε τα νευρα και το σουταρα απο το παραθυρο!!!!

Θελω να παρω ενα καινουριο και σκεφτομαι για κανενα απο αυτα με την πλατφορμα u3.Αξιζουν η να παρω κανενα αλλο πιο απλο???

Δημοσ.
Τελικα μου εσπασε τα νευρα και το σουταρα απο το παραθυρο!!!!

Θελω να παρω ενα καινουριο και σκεφτομαι για κανενα απο αυτα με την πλατφορμα u3.Αξιζουν η να παρω κανενα αλλο πιο απλο???

den xero an se endiaferei to u3.pantos kingston 2 gb me lifetime warranty 17 euro eshop kai me 27 tis corsair

Δημοσ.

Διαβάζοντας το πρόβλημα σου σκέφτηκα και εγώ να ζητήσω βοήθεια για το δικό μου πρόβλημα με το φλασάκι (samsung 512 MB). Εδώ και δέκα ημέρες κάθε φορά που το συνδέω στον υπολογιστή, αυτός μου αναφέρει ότι το φλασάκι θα λειτουργούσε καλύτερα αν το συνδέσω σε μια usb 2.0 θύρα, άλλες φορές μου το αναγνωρίζει σαν νέο υλικό που τελικά λόγω προβλήματος δεν μπορεί να το εγκαταστήσει, ενώ άλλες φορές συνδέεται και αποσυνδέεται μόνο του συνεχόμενα. Προσπάθησα να το συνδέσω σε άλλη θύρα, άλλον υπολογιστή , έκανα φορμάτ σε φατ και φατ 32 αλλά τίποτα. Λέτε να είναι για πέταγμα?

Δημοσ.
αναφέρει ότι το φλασάκι θα λειτουργούσε καλύτερα αν το συνδέσω σε μια usb 2.0 θύρα

Αυτό, απ' όσο ξέρω, έχει να κάνει με τη θύρα του υπολογιστή σου.Δεν είναι 2.0 που σημαίνει οτι η μεταφορά δεδομένων δεν είναι η ταχύτερη δυνατή. Οι καινούριοι υπολογιστές έχουν 2.0 θύρα.

άλλες φορές συνδέεται και αποσυνδέεται μόνο του συνεχόμενα

Μήπως βάζεις το φλασάκι σε HUB (ξέρεις αυτό που τη 1 θύρα usb τις κάνει 4) και δεν πατάει καλά? Σε εμένα αυτό γίνεται ώρες-ώρες.

Δημοσ.

episis an den perseis oles tis usb sou poles fores den tha pexoun san usb 2.to exo dei auto otan pernao windows ellinika xoris spk2 kai me to pou peraso to spk2 meta pao stis usb pou den tis exei anagnorisei kai apla patao na ginoun install kai meta pezoun san usb2

Δημοσ.

Ευχαριστώ καταρχάς για την βοήθεια. Νομίζω ότι το πρόβλημα δεν βρίσκεται στη θύρα ή τον υπολογιστή (το ίδιο πρόβλημα το παρουσιάζει σε τρία PC και ένα Laptop που το δοκίμασα -και όλα τα pc διαθέτουν XP sp2 και usb 2.0). Μερικές τυχαίες φορές οι υπολογιστές το αναγνωρίζουν κανονικά. Πιστέω ότι το πρόβλημα το έχει το φλασάκι και δεν ξέρω αν διορθώνεται;

Δημοσ.
Ευχαριστώ καταρχάς για την βοήθεια. Νομίζω ότι το πρόβλημα δεν βρίσκεται στη θύρα ή τον υπολογιστή (το ίδιο πρόβλημα το παρουσιάζει σε τρία PC και ένα Laptop που το δοκίμασα -και όλα τα pc διαθέτουν XP sp2 και usb 2.0). Μερικές τυχαίες φορές οι υπολογιστές το αναγνωρίζουν κανονικά. Πιστέω ότι το πρόβλημα το έχει το φλασάκι και δεν ξέρω αν διορθώνεται;

an exei eggiisi give it back.alios des gia kana utility sto site tis eterias.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...