Προς το περιεχόμενο

Bring Bjork to Greece

daha

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομιζω οτι οι καμμενοι συναυλιαδες ξερουμε οτι ο διοργανωτης θα εμπαινε μεσα. Οπως και για red hot chili peppers και αλλα γνωστα απωθημενα!

Μονο με καμια πιο κρατικοδιαιτη φαση τυπου Φεστιβαλ Αθηνων θα γινοτανε κατι (φανταζομαι) ή στο ασχετο κανενα δυνατο ejekt/rockwave (λεμε τωρα). Θα ηθελε πολυ προμοσιον να σηκωσει τις πολλες χιλιαδες εισιτηρια που απαιτουνται. Εκτος αν παρακμασει και ερθει σε κανενα gagarin το 2022.

θα ητανε καλη φαση να ειχε ερθει σε synch αλλα...

Δημοσ.

Νομιζω οτι οι καμμενοι συναυλιαδες ξερουμε οτι ο διοργανωτης θα εμπαινε μεσα. Οπως και για red hot chili peppers και αλλα γνωστα απωθημενα!

για εξήγησε λίγο, γιατί και Rammstein μια χαρά ήρθαν

Δημοσ.

Οι rhcp είναι από τα λίγα συναυλιακά απωθημένα του κοινού που παραμένουν, μιλώντας για μεγάλα συγκροτήματα. Δεν πιστεύω πως θα μπει μέσα αυτός που θα τους φέρει.

Δημοσ.

για εξήγησε λίγο, γιατί και Rammstein μια χαρά ήρθαν

Ramnstein, Metallica, Bon Jovi, AC DC και λοιποι "μεγαλοι" εχουνε πολυ κοινο στην Ελλαδα. Γι αυτο ηρθε και ο Roger Waters. Επισης θα μπορουσανε να ερθουνε πχ Police. Bjork ομως λιγο δυσκολο. Peppers σχεδον μιλαμε για ποσα Stones αλλα χωρις τις πολλες δεκαδες χιλιαδες ελληνες που θα ερθουνε. Θυμηθειτε White Stripes στα ντουζενια τους (κοψανε 1200 εισιτηρια Θεσαλονικη). Ενω puressense james subways deep purple scorpions και λοιποι καθε τρεις και λιγο κανουνε ταμειο.

*Αναφερω διαφορα ονοματα ασχετα με το αν μου αρεσουνε οι οχι.

Δημοσ.

Διαφωνώ, πιστεύω πως οι Peppers έχουν αρκετό κοινό στην Ελλάδα. Επειδή είναι και πιο εμπορικοί -κατά τη γνώμη μου- απ' τους Rammstein, θα μαζέψουν κόσμο και πέρα από τη fanbase τους. Πέρα απ' αυτό, παίζουν ρόλο διάφορα. Οι Rammstein ας πούμε είχαν χαμηλό εισιτήριο, αλλά η Didi είχε σαν κάλυψη και το Sonisphere την ίδια εποχή. Ο Frusciante όμως αποτελεί παρελθόν απ' τους Peppers και κάποιοι ξενέρωσαν. Χαρακτηριστική η περίπτωση φίλου που τον έψηνα να τους δούμε έξω, αλλά δεν θέλει γιατί "χωρίς Frusciante και στην παρούσα κατάσταση δεν είναι το ίδιο". Σίγουρα έχει σημασία και ο χώρος διεξαγωγής μιας συναυλίας. Οι Rammstein ήρθαν καλοκαίρι στο Terra Vibe. Αν είχαν έρθει χειμώνα σε κάποιο κλειστό (που εκ των πραγμάτων δεν γίνεται), η συναυλία δεν θα ήταν πετυχημένη κατά τη γνώμη μου, γιατί πολύ απλά δεν θεωρώ πως υπάρχει κατάλληλος κλειστός χώρος γι' αυτούς (που και πάλι, σύμφωνα με κάποιους η προσέλευση στο Terra δεν ήταν και τεράστια). Και πολλά άλλα...

Για μένα, Peppers και SOAD είναι τα καυτά live που αναμένονται κάποια στιγμή, και για τους τελευταίους είναι ακόμα μεγαλύτερη η κάψα αφού κανείς δεν ξέρει προς το παρών τι σκοπεύουν να κάνουν.

Δημοσ.

H Bjork βέβαια ήρθε το 2008 με ΑΚΡΙΒΟ εισιτήριο, τέλη ιουλίου και γέμισε το κλειστό ΟΑΚΑ

το ξανακάνει ανα πάσα

Το ειχε γεμισει; τοτε σορρυ (δυστυχως λογω δουλειας μακρια δεν ειχα παει) απλα ειχα διαβασει avopolis η κατι τετοιο που μιλουσε για 5000 κοσμο (με τα προμο κλπ). Πιστευα οτι δεν αξιζε τον κοπο απ την πλευρα του διοργανωτη.

Δημοσ.

εγω θα ψήφιζα ευχαρίστως εφόσον ήταν για τον brant bjork!!!

ps κάτι μου λέει ότι του χρόνου θα έχουμε τους red hot chilli peppers στην Αθήνα!!!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Το ειχε γεμισει; τοτε σορρυ (δυστυχως λογω δουλειας μακρια δεν ειχα παει) απλα ειχα διαβασει avopolis η κατι τετοιο που μιλουσε για 5000 κοσμο (με τα προμο κλπ). Πιστευα οτι δεν αξιζε τον κοπο απ την πλευρα του διοργανωτη.

Τόσοι είμασταν (ίσως και λιγότεροι)! Σαφώς και δεν γέμισε (οι κερκίδες ήταν σχεδόν άδειες) αλλά έφταιγε και ο χώρος που τον θεωρώ άθλιο για μια τέτοια συναυλία!

Κατά τα άλλα η συναυλία ήταν μαγική και η Bjork σε φόρμα!

cool.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...