accipio Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Το GetDataBack με έσωσε αρκετές φορές... Αλλά και το EasyRecovery και το R-Studio που έχω χρησιμοποιήσει επίσης έκαναν δουλειά.
skiaxtro7 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Εχω βαλει το rstudio να ψαχνει αλλα χαλιεμαι γτ εδω και κατι ωρες ενω εχει τελειωσει κανει κατι σαν analysing ,μαλλον επειδη ειχα πολλα αρχεια
Akira_mpx Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 exei simasia kai ti format ekanes. to grigoro i to argo? apo tin alli einai periergo na mi se rotisei gia partition mias kai den ekanes format. sou deixnei to active logiko diamerisma kai zitaei antikatastasi leitourgikou Sorry για το offtopic Εχει οντως διαφορα το αργο (κανονικο) format απο το γρηγορο (quick)?? http://www.ontrackdatarecovery.com/ το εχω δοκιμασει και εγω αυτο και μου εσωσε ,κυριολεκτικα τα αρχεια! αλλα οχι σε φορμαρισμενο δισκο,σε ''χτηπημενο''δισκο!!
accipio Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 To γρήγορο φορμάτ δεν σβήνει αρχεία, μόνο τον Πίνακα περιεχομένων του δίσκου, κι έτσι φαίνεται άδειος (γι' αυτό διαρκεί πολύ λίγο). Το πλήρες φορμάτ σβήνει τα πάντα.
michael92 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Πάντως για να έχεις μεγαλύτερα αποτελέσματα μην εγκαταστήσεις τπτ με μεγάλο μέγεθος, καθώς θα αντικαταστήσει αρκετά από τα παλιά αρχεία σου, τα οποία χλωμό το βλέπω να ανακτείς πάνω από 20% από αυτά και πολύ λέω.
skiaxtro7 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 τελικα το αφησα ολη την νυχτα και ακομα το ιδιο..το κλεισα..εγω πιστευω οτι φταει η ραμ δεν γινεται αλλιως.και στο recover my files παλι τα ιδια κολλαγε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.