Προς το περιεχόμενο

Apanafora diagramenon apo format arxeion

scorer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω βαλει το rstudio να ψαχνει αλλα χαλιεμαι γτ εδω και κατι ωρες ενω εχει τελειωσει κανει κατι σαν analysing ,μαλλον επειδη ειχα πολλα αρχεια

Δημοσ.
exei simasia kai ti format ekanes. to grigoro i to argo? apo tin alli einai periergo na mi se rotisei gia partition mias kai den ekanes format. sou deixnei to active logiko diamerisma kai zitaei antikatastasi leitourgikou

Sorry για το offtopic

Εχει οντως διαφορα το αργο (κανονικο) format απο το γρηγορο (quick)??

http://www.ontrackdatarecovery.com/ το εχω δοκιμασει και εγω αυτο και μου εσωσε ,κυριολεκτικα τα αρχεια! αλλα οχι σε φορμαρισμενο δισκο,σε ''χτηπημενο''δισκο!!

Δημοσ.

To γρήγορο φορμάτ δεν σβήνει αρχεία, μόνο τον Πίνακα περιεχομένων του δίσκου, κι έτσι φαίνεται άδειος (γι' αυτό διαρκεί πολύ λίγο). Το πλήρες φορμάτ σβήνει τα πάντα.

Δημοσ.

Πάντως για να έχεις μεγαλύτερα αποτελέσματα μην εγκαταστήσεις τπτ με μεγάλο μέγεθος, καθώς θα αντικαταστήσει αρκετά από τα παλιά αρχεία σου, τα οποία χλωμό το βλέπω να ανακτείς πάνω από 20% από αυτά και πολύ λέω.

Δημοσ.

τελικα το αφησα ολη την νυχτα και ακομα το ιδιο..το κλεισα..εγω πιστευω οτι φταει η ραμ δεν γινεται αλλιως.και στο recover my files παλι τα ιδια κολλαγε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...