Προς το περιεχόμενο

Den ginetai sta XP na allaksw glwssa


ts00ts00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exei sto regional options, sto advanced epilegmeno to Arabic, bazw Greek alla den to pairnw, na epikoinwnhsw me ton Administrator leei.

Ti paizei ? Oute me Safe Mode den allazei enw egw eimai o Admin !

Δημοσ.

ελληνικά ξπ εχεις;

παραδειγμα εχω γαλλικά και τα ελληνικά δεν τα βλεπω ολες τις φορες , σε καποια μενου, στο δεξι κλικ οπως αναφερεις κλπ

ενω οταν ειχα αγγλικα windows τα ελληνικα τα εβλεπα παντα

Δημοσ.

Για τα XP έχουν κυκλοφορήσει και language pack σε διάφορες γλώσσες. Τα πρώτα μου XP ήταν αγγλικά με τέτοιο πακέτο. Έπρεπε να το εγκαταστήσω και να πάω στο κατάλληλο εικονίδιο στο control panel, και να επιλέξω γλώσσα. Ο Εξελληνισμός ήταν πλήρης στο 90% του πλήρως ελληνικού cd.

Ψάξε να βρεις το πακέτο στη microsoft (μάλλον το πουλάνε όμως, δεν το δίνουν ως αναβάθμηση), ή στο internet. Πιθανώς να παίζει κάπου. Καλλύτερα όμως νομίζω, να ψάξεις για μια πλήρη Ελληνική έκδοση. Το σετάκι το πέταξα, γιατί το σύστημα κρασάριζε συχνότερα του κανονικού (αστάθεια).

Δημοσ.
Agglika, Crystal XP einai h ekdosh mia pou katebasa apo to NET. Aiguptios thn exei ftiaksei th rhmada, einai polu kalh, me apisteuta Add ons alla . .

 

 

 

Το έχουμε ξαναπεί.

Οι πειραγμένες εκδόσεις από το net είναι συνήθως stripped στον I386 για να γλυτώσουν χώρο/όγκο ώστε να χωρέσουν τα progs/drivers που βάζουν.

Σε αυτό παίρνει τη μπάλα & τα ελληνικά lang files.

 

 

 

/sc

Δημοσ.
... είναι συνήθως stripped στον I386 για να γλυτώσουν χώρο.....

 

Μήπως μπορείς να μας το εξηγήσεις λίγο για να μαθαίνουμε και εμείς :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...