Προς το περιεχόμενο

Τι στον κόρακα έπαθε ο ΟΤΕΝΕΤ???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτη η κατασταση με εχει εκνευρισει αφανταστα:twisted:

1. Δεν εχουμε το adsl για να κατεβαζουμε γιατι η ταχυτητες download ειναι χαλια .

Εχω 2048kbps κατεβαζω με 20-30-40κ το 90% του διαστηματος που το εχω και αντε καμια κυριακη να πιασω ικανοποιητικη ταχυτητα

2. Δεν εχουμε το adsl για να παιζουμε games γιατι το ping εχει παει στο θεο

και ολοι μας πετανε εξω

Δηλαδη γιατι βαλαμε adsl και πληρωνουμε κερατιατικα παγια ?

Για να ανοιγουμε το http://www.in.gr ή το http://www.ΠΟΤΕnet.gr και αυτο με τα χιλια βασανα ???

Καθε μερα τους παιρνω τηλ και τους στελνω e-mail εδω και ενα μηνα

και ολο λενε "θα κανουμε ελεγχο" .Τι ελεγχο ρε Καραμητρο βαλατε ολη την Ελλαδα σε ενα DSLAM και ψαχνομαστε ολοι

Παλιοτερα τουε στειλα Mail γιατι κατεβαζω με 50κ max και μου εστειλαν απαντητικο οτι οι ταχυτητες δεν ειναι εγγυημενες

Βαζω Call of Duty 2 online που με ISDN ειχα 150 ping και τωρα εχω 300 !!!

Να βαλω ενα Modem με dialup μηπως ??

Να παει να συνουσιαστει ο ΠΟΤΕ και ολο του το δικτυο

Πρεπει να μην κοιμαμαι για να μπαινω 3 με 7 το πρωι για να με δεχονται οι servers γιατι ολη την ημερα ειναι πιταρισμενα τα DSLAM και ειναι ολος ο κοσμος που ο ΠΟΤΕ με διπλασιασμους και πρασινα αλογα εβαλε μεσα ??

Ειναι τυχεροι που ο Αυγουστος αργει ακομα (που ληγει και η συνδεση με την ΠΟΤΕnet ) αλλα που θα παει οταν ερθει...bye

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά, με την ιλιγγιώδη ταχύτητα που μου προσφέρει ο οτές δεν μπορώ ούτε να σερφάρω πλέον...

Εχω πάρει τηλ. στο 121 αλλά τπτ. Ξέρετε κανέναν άλλο αριθμό για να κάνω παράπονα??

Δημοσ.

καθε φορά που παίρνω το 121 μου λένε ότι θα μεταβιβάσω το αίτημά σας στους "τεχνικούς του οτε" εντός 48 ωρών(είναι και γρήγοροι). αλλά ποτέ δεν αλλάζει τπτ εδω κ μια βδομάδα ακριβώς.

Δημοσ.

Πες τους ρε συ ότι ξέρεις τι και πως έχουν μπλοκάρει, πες τους ότι ξέρεις τι σου γίνεται κ να σταματησουν να σε κοροιδεύουν. Μην είσαι ευγενικός!

Δημοσ.

Χαχα! Ξε-τσουτσούνεψαν κιόλας! Πες τους ότι έχεις το φοιτητικό πακέτο κ δεν μπορείς να δουλέψεις για την σχολή σου. Απείλησέ τους στην τελική με κυρώσεις (συνήγορο του πολίτη κλπ.).

Δημοσ.

egw pali exw tin kanoniki taxitita tou 768.

Katebazw me 60-80kbs.

sta games to ping mou kimenete apo 30-60 kai tpt allo tis selides tis anigei poli fast.

Alla exw usb modem(les na ftaei auto???)(kai grami ISDN oxi PSTN)

Δημοσ.

Δοκιμασμένη και αποτυχημένη λύση το φοιτητικό πακέτο. Δεν είχα σκεφτεί τον συνήγορο του πολίτη.Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...