Προς το περιεχόμενο

Τι στον κόρακα έπαθε ο ΟΤΕΝΕΤ???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

με OTEnet 2mbit σύνδεση κατεβάζω με 20kb/s με forthnet 768 σύνδεση κατεβάζω με 80kb/s.στην OTEnet μου είπαν τα κλασικά θα το κοιτάξουμε κλπ και θα σας πάρουμε τηλ...

Δημοσ.

Πηρα την οτενετ και μου λένε ότι όλα δουλεύουν ρολόι!!!

Αλλάξτε τροπάριο ρεεεεεεεεεεεεεεεε...Σταματήστε να μας κοροιδεύετε...

Δημοσ.

Ξέχασα να πω ότι δεν με χαλάει κιόλας που σέρνεται! Παρασκευή ενεργοποιείται το 2play μου. Μπράβο ρε ΟΤΕ που με βοηθάς να μην έχω τύψεις που σε αποχωρίζομαι!!! (Ρε σεις λέτε να μην είναι τυχαίο;)

Δημοσ.
Λοιπόν από χτες βράδυ με conn-x 1024 κατεβάζω από azureus με κολλημένα 2k!!!

Τα χειρότερα δλδ. Ευτυχώς παίζει κανονικά το skype...

Δημοσ.

Ping story continue...

Και το ωραιο απο 12 τα μεσανυκτα εως τις 7 το πρωι το ping παει 30 και το download 220k !!

Τωρα για το Call of Duty 2 online ή θα πρεπει να το ξεχασω ή να γινω βρυκολακας ( κατα τις πρακτικες της otenet)

Δημοσ.

ego pali re paidia mexri kai mia evdomada prin to pasxa sernomouna dramatika....

apo ekei kai meta.......eimai stathera sta 100k...... kai se p2p

mallon zo kapoio thavma.....

aa ksexasa eimai me otenet 1024 kai kata xanthi meria.....post-26294-129062946846_thumb.jpg

Δημοσ.

Έλα στα Χανιά να δεις τη γλύκα.

Η απόλυτη κοροϊδία... Ίσως το κάνουν επίτηδες, για να πουληθεί πιο εύκολα ο ΟΤΕ...

Δημοσ.
Ίσως το κάνουν επίτηδες, για να πουληθεί πιο εύκολα ο ΟΤΕ...

Είπες την τεράστια κουβέντα! Όχι, ίσως... ΑΥΤΟΣ είναι ο λόγος. Για να τον "στείλουν" πιό εύκολα κ με τις ευλογίες των πολιτών "που θα έχουν πλέον αγανακτήσει"...

Δημοσ.
οκ εγώ πρέπει να χέρωμαι που από το πρωί ο azureus έχει πιάσει max 10k με 1088 disconn-x

τι "χέρωμαι" είναι αυτό;ε με συγχωρείς αλλά θα στην πω..χαίρομαι..

Δημοσ.

ένταξη ρε φιλε να μου την πεις από τα λάθη μαθαίνουμε αλλα νομίζω δικαιολογούμε να κάνω και εγώ κανένα ορθογραφικό ;) η θα προτιμούσες να τα βλέπεις όλα σε greeklish δεν νομίζω, άσε που κάνω μεγάλους κόπους για να γράψω ένα μήνυμα στα ελληνικά λόγο δυσλεξίας αλλα ο κόσμος που το μονο που έχει στο μυαλό του φιλε μου να το παίξουν όλοι καθηγητές ;) '

ορίστε η απάντηση σου για το "χέρωμαι"=χαίρομαι

και πραγματικά σε ευχαριστώ για την διόρθωση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...